Adverteren op SaunaDeals

SaunaDeals.nu is de grootste sauna en wellnesswebsite van Nederland. SaunaDeals heeft een online community opgebouwd bestaand uit wellness- en saunaliefhebbers. Voor meer informatie over onze saunacommunity kunt u terecht bij onze factsheet.

Deze factsheet kunt u opvragen door het invullen van uw contactgegevens. In deze factsheet vindt u belangrijke cijfer zoals het aantal:

  • Nieuwsbrief inschrijvingen
  • Conversies per maand
  • Bezoekers per maand

De minimale afname voor elke soort advertentie is 1 maand. Bij de nieuwsbrief of social media vermelding is dit een eenmalige promotie.


Met een pop-up vermelding kunt u uw saunalocatie over onze gehele website onder de aandacht brengen. Dit is interessant indien u in een bepaalde periode een tijdelijke actie  onder de aandacht wilt brengen bij uw doelgroep. Over de hele website wordt de vermelding onder de aandacht gebracht nadat bezoekers enkele seconden op een pagina zitten. Minimale tijd voor afname is 1 maand.

Let op: het is slechts mogelijk om één sauna tegelijk te tonen in de pop-up op onze website.


2. Uitgelichte locaties op de homepage

Op de homepage kunnen wij bovenaan standaard drie deals promoten. Wij noemen dit daarom de uitgelichte locaties op de homepage. Onze website heeft in het hoogseizoen ruim 25.000 bezoekers per maand en de meesten zien de homepage als eerst. U kunt uw aanbieding hier met een foto, actieprijs, tekst en linkje toevoegen naar uw website.


3. Nieuwsbrief vermelding

In de nieuwsbrief van SaunaDeals worden er 4 deals gepromoot. Wij kunnen uw saunalocatie met een bepaald arrangement hierbij toevoegen.


4. Leaderboard vermelding

Een advertentie op de leaderboard van onze homepage is een van de meest prominente advertenties. Hierbij kunnen wij een banner van uw saunalocatie plaatsen op de homepage. Deze banner kunt u zelf aan ons toeleveren of u kunt dit eventueel door ons laten maken. Indien u dit door ons wilt laten maken kunt u contact met ons opnemen.


5. Social media

Tot slot is er de optie om onze community te bereiken via het Facebook-kanaal van SaunaDeals . Met meer dan 10.000+ fans weet ieder bericht duizenden mensen te bereiken. Hierbij kunt u als adverteerder zelf een Facebook-bericht maken of ons aansturen om een bericht te maken naar uw wens.  Geef uw wensen door en wij maken het bericht gereed voor plaatsing. De datum en tijdstip van plaatsing zijn door u in te vullen.

Bent u geïnteresseerd in onze advertentie-mogelijkheden. Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem vrijblijvend contact op

  • Naam
  • E-mail
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Typ hier een bericht

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!