Sauna aanbiedingen Alkmaar of in de buurt

4.63/5 (43 stemmen)

Aqua 4 Life

Aqua-4-life Sauna & Wellness. Een sauna met een Indisch tintje in Heerhugowaard. De roots van de eigenaren, moeder en dochter Debby en Sharmayne Wendersteyt, liggen in dat tropische land. Het is een familiebedrijf, want echtgenoot Chris, schoonzus Svetlana en nicht Liz helpen ook mee.


Bekijk de deals

4.5/5 (8)

Spa Zuiver

Ook een ultieme wellness experience beleven? Bezoek dan de beste Spa van Noord-Holland: Spa Sport Hotel Zuiver. Spa Zuiver heeft diverse faciliteiten waarbij je heerlijk kunt genieten van alle ontspanning. Naast de sauna’s en baden zijn er nog meer faciliteiten waar je gebruik van kunt maken!


Bekijk de deals

4.57/5 (14)

Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe maar duurzaamste wellness resorts van Nederland, gelegen in de prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder, op slechts 20 minuten van Amsterdam. Achter de historische muren: een unieke spa & wellness, met sauna’s, baden en 16 prachtige hotelkamers & suites.


Bekijk de deals

4.71/5 (17)

Sauna Grosthuizen

Sauna Grosthuizen is een landelijk gelegen sauna aan de rand van West-Friesland, net onder Hoorn. Een dag ontspanning in hun huiselijke ruim opgezette sauna, waar jij gebruik kan maken van al hun saunafaciliteiten. Een pure verwennerij.


Bekijk de deals

5/5 (2)

Sauna Cantarel

Sauna Cantarel heeft de rijke Grieks-Romeinse badcultuur verenigd met het saunagenot uit Scandinavië. Die samensmelting komt tot uit- drukking in het Turkse stoombad, de hotwirlpool en het binnen- en buitenzwembad met jetstreams.


Bekijk de deals

4.67/5 (3)

Sauna Thermen Suomi Beauty Center

Al 45 jaar is Thermen Sauna Suomi een begrip in West-Friesland en Noord-Holland. Hun gasten waarderen de persoonlijke benadering en de vriendelijke, informele sfeer. Hun langdurige ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundig toezicht.


Bekijk de deals

4.67/5 (3)

Sauna de Waterakkers

Om stress en vermoeidheid te verdrijven is een bezoek aan Sauna de Waterakkers in Heemskerk zeker aan te raden! De warme, gemoedelijke atmosfeer en het respect voor de privacy van onze gasten draagt ertoe bij dat iedereen zich er op zijn gemak voelt en heerlijk kan ontspannen.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Sauna Vennewater

Welkom bij Sauna Vennewater. Een gemengde sauna gelegen in een landelijke omgeving. Zij zijn een gemoedelijke sauna, afgestemd op de eisen van de nieuwe milieuwet, met als doel bevordering van uw welzijn.


Bekijk de deals

4/5 (11)

Wellness Boerderij

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en horen in balans te zijn. Daarom besteden we bij de Wellnessboerderij aandacht aan beide. Behandelingen, eten, drinken; alles is gericht op totale ontspanning. jouw wensen en behoeften staan centraal.


Bekijk de deals

4.58/5 (12)

Fort resort Beemster

Op ruim 24 km van Alkmaar is de sauna locatie Fort Resort Beemster gevestigd. Vanaf Alkmaar is dit ongeveer een kwartiertje rijden met de auto. Dit is de leukste en meest dichtstbijzijnde sauna in de omgeving van Alkmaar. Bij deze sauna kun je gebruik maken van diverse sauna faciliteiten zoals de Finse Sauna, opgietsauna, infraroodsauna of activiteiten zoals massages en lekker ontspannen in de zon.

Spa Zuiver

Als je op zoek bent naar een luxe sauna en wellicht ook op zoek bent naar een combinatie van sporten en wellness is kun je het best naar Spa Zuiver in het Amsterdamse bos gaan. Deze sauna is goed bereikbaar met de auto en vanaf het centrum in Alkmaar ongeveer 25 minuten rijden. Dit is een stuk verder dan Fort Resort Beemster, maar ook een erg leuke sauna.

Aqua 4 life

Alkmaar is enkele minuten rijden vanaf Heerhugowaard. In Heerhugowaard is de sauna Aqua 4 Life gevestigd. Deze locatie heeft niet veel sauna mogelijkheden, maar heeft daarentegen wel een leuk zwembad om te bezoeken. Dit is dus een leuke sauna locatie voor degene die op zoek zijn naar een combinatie van zwemmen en sauna.
Sauna Centre Haarlem

Als je Spa Zuiver iets te ver vindt kun je ook nog een bezoekje nemen aan Sauna Centre Haarlem. Zoals de naam al aangeeft is deze locatie gevestigd in Haarlem. Dit is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Alkmaar.

Overige activiteiten in de omgeving van Alkmaar

Alkmaar staat bekend om de kaasmarkt van Nederland. Het is dus leuk om de kaasmarkt te bezoeken als je in de omgeving van Alkmaar bent voor een sauna bezoek. Tegenwoordig zijn er zelfs evenementen waarbij je in de avond de kaasmarkt kunt bezoeken (leuk voor na de sauna).

Alkmaar heeft daarnaast ook veel sport- en outdoor activiteiten zoals de Alkmaar City Run, Alkmaarse wandel4daagse en de Alkmaar wieler3daagse. Het is leuk om na een dergelijk evenement lekker te ontspannen in een sauna in de omgeving van Alkmaar. De combinatie sporten en sauna doet men namelijk altijd goed.

Golden Tulip: Golden Tulip is één van de beste hotels in Nederland en is internationaal bekend. In Alkmaar kun je al vanaf €54,50 overnachten in dit bijzonder hotel. Golden Tulip Alkmaar ligt aan de mooie grachten van deze Noord Hollandse stad. Je kan in Alkmaar genieten van de typisch Nederlandse markten met kaas, melk, drop, vis/haring, etc. Het hotel heeft maar liefst 3 restaurants en biedt wellness faciliteiten, waaronder een Turks stoombad en sauna. Op nog geen 10 km bevinden zich de bekende kustplaatsen, Bergen, Schoorl en Egmond. Hier kan je een heerlijke strandwandeling maken. Een mooie lange fietstocht door het Noord Hollandse polderlandschap is ook de moeite waard. Onze hoofdstad Amsterdam bereik je in nog geen 40 minuten.

Fletcher Hotel-Restaurant: Je kunt nu wel heel goedkoop overnachten in een top hotel. Vanaf €27 kun je al een kamer huren bij Fletcher Hotel-Restaurant. Het hotel ligt op ongeveer 10min afstand van het gezellig stadje, Alkmaar. Daarnaast heeft het hotel ook wellness faciliteiten zoals een binnenzwembad en sauna’s. Het hotel is ideaal gelegen voor natuurliefhebbers. Je kunt een leuke wandeling maken of fietsen door de uitgestrekte duingebieden en het bos. Ook kun je het strand met mooi en minder mooi weer bezoeken. Het schildersdoprje Bergen, is ook een leuke plek om te bezichtigen. Liever drukte? Ga dan een dagje naar de kaasstad, Alkmaar. Hier vind je leuke winkeltjes en terrasjes om een drankje te doen. Kortom, een gevarieerd weekendje weg bij Fletcher Hotel-Restaurant.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?