Sauna Almelo

4.34/5 (50 stemmen)

Sauna aanbiedingen in de buurt van Almelo

Sauna Nijverdal

Sauna Nijverdal beschikt over een Turks stoombad en twee saunacabines met elk een eigen klimaat. De ene is zeer droog en voelt daardoor zachter aan. De andere cabine is vochtiger en voelt daardoor een stuk heter aan. Om even helemaal tot rust te komen, is er een stilteruimte met heerlijke bedden.


Bekijk de deals

4.09/5 (11)

Sauna Keizer

Sauna Keizer in Oldenzaal is de meest complete, gezelligste en klantvriendelijkste sauna waar iedereen al bijna 50 jaar terecht kan voor saunabezoek, wellness, massage en ontspanning. Met  voor u enorm aantrekkelijke tarieven.


Bekijk de deals

4.22/5 (9)

Wellness Vital

en bezoekje aan Wellness Vital staat synoniem voor complete verzorging en ontspanning van gelaat en lichaam. Het Wellness Vital team volgt de nieuwste trends zodat u steeds optimaal verwend en verzorgd wordt volgens de nieuwste normen en methodes.


Bekijk de deals

4/5 (4)

Almelo is een stad en gemeente in de regio Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. De gemeente van Almelo is ontstaan uit een fusie in het jaar 1914 tussen de gemeenten Ambt Almelo en Stad Almelo. De mensen uit de stad Almelo worden Almeloërs genoemd.

De 12 verschillende wijken van Almelo

De stad van Almelo is verdeeld in een totaal van 12 wijken en kernen.
Deze wijken en kernen zijn:

 1. Aadorp
 2. Bornerbroek
 3. Binnenstad
 4. De Riet
 5. Hofkamp
 6. Nieuwstraat-Kwartier
 7. Noorderkwartier
 8. Ossenkoppelerhoek
 9. Schelfhorst
 10. Sluitersveld
 11. Wierdensehoek (Kerkelanden/Aalderinkshoek)
 12. Windmolenbroek

Een groene stad met prachtige natuur

Waarschijnlijk heb je weleens gehoord dat Almelo de groenste stad van Twente is, dat klopt ook, maar het gaat zelfs een stukje verder. Almelo is de groenste stad van heel Overijssel.
Wanneer je jezelf in het Centrum bevindt kan je lopend of met de fiets binnen een paar minuten omringd zijn door het prachtige natuur dat Almelo te bieden heeft.

Als het gaat om de groenste steden van Nederland staat de stad Almelo op e 6de plaats.
Deze plaats heeft Almelo mede te danken aan zijn ruime stadsparken. Van deze parken zijn er 4 die een Green Flag award hebben. Deze Britse award zijn voor parken die gastvrij, milieuvriendelijk en veilig zijn en oude landschapselementen zoveel mogelijk in stand hebben gehouden. De parken met een Green Flag Award in Almelo zijn:

 1. Het Goossenmaatspark
 2. Het Schelfhorstpark
 3. Het Dorpspark Bornerbroek
 4. Het Beeklustpark.

Natuurlijk heeft Almelo ook andere bezienswaardigheden om te bezoeken.
Er zijn verschillende sauna gelegenheden te vinden in Almelo zoals:

 • Sauna Nijverdal op de Joncherelaan 152, 7441 HL Nijverdal is 19,1 KM verwijderd vanaf Almelo. De sauna heeft veel faciliteiten zoals een Turks Stoombad, een Buitenzwembad 32°, een Whirlpool, een Douchegrot, een Zonneterras, een Rustruimte met Open Haard, een Zonnestudio en nog veel meer!
 • Sauna Keizer op de Eektestraat 36, 7575 AP Oldenzaal is 29,5 KM verwijderd vanaf Almelo. Deze Sauna biedt verschillende Arrangementen. Verder kun je ook gebruik maken van alle saunafaciliteiten, de hele dag eten en drinken, gebruik maken van de zonnebank, gratis gebruik van scrubzout en hair- en bodyshampoo genieten van een welverdiende massage.

Voor wie bereid is om wat verder te reizen, in Delden kan men de sauna van Welnness Vital vinden. Hier ben je van ook van harte welkom om te ontsnappen van de dagelijkse sleur.

Zoals je kunt zien heeft Almelo aardig wat bezienswaardigheden die jou bezig kunnen houden. Wanneer je moe bent na een zware dag, kan je dus altijd terecht bij één van de vele sauna’s of wellnessen die Almelo aanbiedt.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?