Sauna aanbiedingen Alphen aan den Rijn of in de buurt

4.59/5 (46 stemmen)

Orange Wellness Centre

Gelegen in Alphen aan den Rijn light het kleinschalige Orange Wellness Centre. Vol wellness en sauna faciliteiten. Na een bezoek aan deze locatie ben je weer helemaal opgeladen.


Bekijk de deals

4.4/5 (5)

Wellnessresort Leiden

Wellnessresort Leiden is een uniek wellnessresort midden in de stad Leiden. Wellnessresort Leiden is gevestigd op de 11e en 12e verdieping van het Level gebouw naast het Centraal Station van Leiden.


Bekijk de deals

4.75/5 (4)

Spa Gouda

Verwen jezelf met een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid, een overheerlijke massage of laat je verrassen in de door Spa Gouda zelf ontwikkelde Busleri.


Bekijk de deals

4.25/5 (12)

Wellness Warmond

Wellness Warmond heeft een gezellige ambiance met uitgebreide faciliteiten waarin je even aandacht voor jezelf krijgt. Weg van de alledaagse beslommeringen en lekker wegdromen in de sauna of in een Turks stoombad.


Bekijk de deals

4.43/5 (14)

Sauna Thermen 5 Mei

Intens genieten en heerlijk ontspannen bij Sauna Thermen 5 mei. Al 37 jaar de bekendste in Leiden en omstreken. Geniet van een persoonlijke en professionele aanpak bij Sauna Thermen 5 Mei.


Bekijk de deals

4.33/5 (6)

Sauna Amstelland

Sauna Amstelland is 7 dagen per week geopend met verschillende faciliteiten zoals een Eucalyptus sauna, Finse buiten cabine, Dinarium sauna, Infrarood cabine, Turks stoombad, en nog veel meer, vanwege flexibele prijzen zit er voor iedereen wat tussen.
Dus kom snel een kijkje nemen!


Bekijk de deals

4.43/5 (7)

Sauna’s in Alphen aan den Rijn

Niet iedereen weet het, maar Alphen aan den Rijn is echt een ontzettend gezellig plaatsje. Je kunt er prima winkelen en als het lekker weer is dan zijn er altijd veel cafeetjes geopend waar je een borreltje kunt gaan drinken. Ook heeft Alphen aan den Rijn aardig wat sauna’s in de stad en in de omgeving, zo kun je zonder problemen naar één van deze locaties gaan om een dagje te genieten.

Orange Wellness Centre

Orange Wellness Centre is echt een super speciale sauna, we zien namelijk niet vaak een wellness centrum waar je een dak kunt vinden met honderden lampjes. Wanneer je in het Caladrium bent dan kun je onderuit gezakt liggen kijken naar deze lichtjes, het is net alsof je naar de sterren aan het kijken bent. Je kunt bij deze sauna heerlijk zweten en badderen, er zijn vele soorten stoomcabines en sauna’s die je kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om iets te eten in het restaurant, dit is leuk voor de mensen die besluiten om hier een hele dag in door te brengen.

Sauna’s in de buurt van Alphen aan den Rijn

Er zijn ook nog aardig wat sauna’s te vinden die net buiten de stad liggen, je kunt hier dus super makkelijk komen door de auto of door de fiets te pakken:

Spa Gouda

Spa Gouda is vrij compact, maar dat maakt het niet minder gezellig. Je kunt hier alles vinden wat je nodig hebt, je hoeft je dus niet druk te maken dat je iets zal missen. In de stoomcabines hangt altijd een heerlijke geur, hier gaat je neus echt van openstaan. Als je het prettig vindt dan kun je een frisse duik nemen in het dompelbad, mocht je dit niet willen dan kun je ook altijd nog een paar baantjes zwemmen in het verwarmde bad.

Wellness Warmond

De luxe sauna Wellness Warmond is de perfecte locatie voor een dagje genieten. De mensen zijn altijd gastvrij en er hangt een gezellige sfeer. Ook kun je hier heerlijk eten in het restaurant. Hij is niet zo uitgebreid als andere sauna’s, deze sauna locatie is dus perfect voor de personen voor wie het allemaal niet zo groots hoeft.

Wellness Resort Leiden

Leiden is al een erg bijzondere stad om eens heen te gaan, wat is er dan mooier dan een dagje winkelen combineren met een bezoekje aan de sauna? Bij Wellness Resort Leiden vind je alles wat je nodig hebt om tot ontspanning te komen.

Andere sauna’s in de buurt van Alphen aan den Rijn:

  1. Sauna Thermen 5 Mei – 20.5 km
  2. Sauna Amstelland – 26.5 km

Alphen aan den Rijn: een verstopt pareltje

Alphen aan den Rijn kent niet zo veel toerisme, het voordeel hiervan is dat het lekker rustig is in de binnenstad. De stad zelf is relatief klein, echter zijn er wel genoeg winketjes te vinden. Je kunt dus toch nog een beetje shoppen, daarnaast zijn er ook genoeg plekken waar je iets kunt gaan eten of drinken. Ook zijn er verschillende musea en tentoonstellinkjes te vinden, je hebt dus meer dan genoeg te doen om je bezig te houden.

Je kunt ook prima gaan wandelen en fietsen in de omgeving. Zo zie je nog eens wat van de dorpjes in de buurt. Ga er dus op uit, loop door het bos en pak de auto om naar het water te rijden. Nederland heeft echt een mooi landschap, je moet alleen soms even goed kijken waar het precies is. Alphen aan de Rijn, een gezellig stadje met een perfecte locatie. Je kunt werkelijk waar elke kant op vanaf hier!


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?