Sauna Antwerpen

5/5 (1 stemmen)

Sauna Hezemeer

Hezemeer is een wellnesscentrum gelegen in de Antwerpse Kempen. Het saunacentrum biedt 8 sauna’s, elk met verschillende temperatuur en vochtigheidsgraad. Een infraroodcabine, drie whrilpools, een hamam met stoombad en rasul maken het saunaplaatje compleet.


Bekijk de deals

4.83/5 (6)

Nooz

Nooz verwent je met een wellness-relaxconcept in België, dat je nog nergens anders hebt gezien. Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft ontvangen zoals ‘Beste sauna’, ‘Meest innovatief concept’ en de Horeca Award. De meest unieke en originele privé-wellnesservaring, met of zonder overnachting.


Bekijk de deals

4.63/5 (8)

Steden in Antwerpen met een sauna:

Laakdal Grobbendonk

Antwerpen is de hoofdstad van de provincie Antwerpen. Deze plaats is de grootste gemeente van België qua inwonertal. Na Doornik en Couvin is dit ook de op twee na grootste gemeente. Een plaats dus die vol verrassingen zit en waar je na de vele uitjes wel toe bent aan wat ontspanning. De ideale plek om te genieten van wellness.

Op deze pagina vind je alle sauna aanbiedingen in de provincie Antwerpen. Alle kortingen, acties en aanbiedingen van wellness locaties worden op deze pagina gedeeld, waardoor jij een compleet overzicht hebt van het aanbod. Zo heb je er onder andere Sauna Hezemeer en Nooz. De ideale uitvalbasis in een drukke periode om weer tot rust te komen.

Combineer jouw bezoek met een wellness uitje of een beauty behandeling. Na een dagje shoppen in de mooie stad of een stadswandeling, is het tijd voor ontspanning. Of wellicht woon je in de buurt van Antwerpen en heb je zin om even een dagje het gevoel van vakantie te ervaren? Geniet van de vele faciliteiten en bijzondere sauna’s met korting.

Het ontspannen begint al direct bij het kopen van een sauna aanbieding op Sauna Deals. Lees meer over sauna aanbiedingen in België


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?