Sauna aanbiedingen Baarn of in de buurt

4.46/5 (24 stemmen)

Thermen Soesterberg

Wellness, zintuigen en natuur. Samen staan ze voor intense ervaringen en belevingen in de zuiverste vorm. Wellness op z’n puurst. Je vindt het in Thermen Soesterberg, waar ze al jouw zintuigen raken. Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en verrassen door vernieuwende wellness belevenissen.


Bekijk de deals

4.25/5 (8)

SpaSereen

Zo puur, zo aangenaam is het motto van SpaSereen. Wat deze woorden precies om het lijf hebben? Houd het op een zee van mogelijkheden.


Bekijk de deals

4.5/5 (8)

Thermen Houten

Hun middelgrote wellnesslocatie heeft een rijk aanbod aan sauna’s en baden, binnen- en buitenterrassen, een mooie tuin met heerlijke ligbedden en diverse lounge zitjes. Met ruime keuze aan massages en beautymogelijkheden staat Thermen Houten garant voor een dag genieten en optimale ontspanning.


Bekijk de deals

4.68/5 (19)

Descansa

Bij Descansa in Utrecht ervaar je midden in de stad een heerlijk relaxed gevoel. Warm op in de sauna en dompel je onder in de verwarmde baden. Daarna is het heerlijk ontspannen in de lounge.


Bekijk de deals

4.33/5 (9)

Sauna de Heuvelrug

Stap in de ‘Wereld van Wellness’, met verschillende typen sauna’s en thermen, afgesteld voor een unieke optimale beleving en dus voor ieder altijd een passende temperatuur!

Wellness is een verzameling van rituelen en dat beleeft u tijdens de beste opgietingen, zoals een stevige Hamam massage.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

De omgeving van Utrecht is werkelijk waar prachtig. Er is een hele hoop groen en overal liggen leuke stadjes en dorpjes die je een keer kunt bezoeken. Eén van deze dorpjes is Baarn. Misschien heb je er wel eens van gehoord, misschien ook niet. Baarn is een vrij klein dorp, met om en nabij de 24.000 inwoners is het immers niet echt een wereldstad. Echter is het wel een huiselijk en gezellig plaatsje. Er zijn veen mooie gebouwen te vinden en het Hollandse landschap ziet er werkelijk waar prachtig uit!

Gezelligheid staat op 1

Deze gezellige sfeer komt vooral door de winkeltjes en kroegjes in het centrum van Baarn. Het zijn er niet zo veel maar dit is dan ook wat het zo tof maakt. Omdat het zo klein is kent iedereen elkaar, zoals het spreekwoord ook wel luidt: “ons kent ons”. Hierdoor zijn de mensen ontzettend aardig en iedereen is aardig tegen elkaar. Los van de mensen in Baarn zijn er nog veel meer dingen leuk aan dit dorpje.

Prachtige huizen

Zo zijn er ook een hoop oude gebouwen die je eens kunt bezichtigen. Het dorpje heeft een liefelijk kerkje, oude huisjes en een enorm paleis. Dit paleis is dan ook echt een uitblinker in de omgeving, dit komt omdat het nu niet echt iets is wat je verwacht bij binnenkomst. Als we de naam noemen dan herken je het wel, het is namelijk paleis Soestdijk. Zo zijn er veel meer van deze kastelen en hofjes in de buurt. Het is dan ook echt een omgeving waarin je de meest prachtige huizen kunt vinden, vroeger woonde hier de mensen van de adellijke stand.

Natuur

In de omgeving van Utrecht ligt dus tussen de steden aardig wat groen. Dit zorgt ervoor dat er veel kleine bossen zijn die je kunt ontdekken. Ook kun je een wandeling maken rond een van de vele meren en plassen in de buurt. Een voorbeeld is het Eemmeer, hier kun je op de dijk heerlijk wandelen op één van de vele wandelroutes. Mocht je nu op zoek zijn naar een mooi bos dan kun je eens kijken in de buurt van Soesterberg. Hier is een groot uitgestrekt bos waar je met alle gemak kunt wandelen.

Omgeving

Zoals we al hebben gezegd ligt Baarn dus in Utrecht, bijna precies in het midden. Hierdoor heeft het een centrale ligging, het gevolg is dan ook dat je overal heen kunt waar je maar wilt. In Utrecht zelf kun je een drankje doen, door de stad lopen of de Domtoren beklimmen. Het is dan ook zeker een stad die je eens gezien moet hebben. Hilversum is relatief dichtbij vanuit Baarn gezien, hier kun je in het Mediapark alles leren over de geschiedenis van de media in ons land.

Sauna’s in de buurt

Als je alles gezien hebt dan denk je dat het misschien tijd is om naar huis te gaan. Maar wat nou als er een manier is om jouw vakantie ontspannen af te sluiten? We hebben het over de sauna, als je er al eens bent geweest dan weet je hoe relax dit kan zijn. In de omgeving van Utrecht zijn er aardig wat sauna’s en wellness centra te vinden, we hebben voor jou een paar goede sauna’s op een rijtje gezet. Zo hoef je niet zo veel te zoeken maar heb je een handig overzicht.

  1. Thermen Soesterberg 12,7 km
  2. SpaSereen 24,5 km
  3. Thermen Houten 29,6 km

Thermen Soesterberg
Deze prachtige sauna ligt in midden in het bos, de omgeving van Soesterberg is namelijk een prachtig groene plek. Het wellness centrum heeft enorm veel zwembaden en het buitenbad is van een zeer aangename temperatuur. Alles is zeer ruim opgezet en door al het groen kun je heerlijk tot rust komen. Ook hebben ze verschillende sauna’s tot haar beschikking, van lavendelsauna’s tot aan Finse sauna’s. Een uitgelegen plek om te genieten!

 Thermen Houten
Deze sauna is ook van het keten Thermen. Thermen Houten is een moderne sauna die van alle gemakken is voorzien. Buiten hebben ze heerlijke stoombaden en om af te koelen zijn er verschillende dompelbaden. Binnen kun je de sauna’s en de stoomcabines vinden. Je kunt er lekker droog zitten, binnen is namelijk een groot glazen plafond. Zo kun je op een bewolkte dag toch nog eventjes ontspannen. Een perfecte plek om alles van je af te zetten.

SpaSereen
Als we nou een sauna moesten noemen die er echt prachtig uitziet dan is het SpaSereen wel, deze sauna heeft namelijk alles wat een mens maar nodig heeft. Je kunt op een zomeravond onderuitgezakt genieten van de zonsondergang, er is namelijk een enorme glazen wand die dit mogelijk maakt. Ook is er een enorme steiger met erg veel bedjes waar je even neer kunt ploffen. Natuurlijk hebben ze ook de reguliere cabines en baden, SpaSereen is zeker een aanrader voor mensen die van luxe houden!

Baarn is dus een plaats waarvan je in eerste instantie niet verwacht dat het zo’n prachtige natuur heeft. Ook weten veel mensen niet dat je hier paleis Soestdijk kan vinden. Mocht je op zoek zijn naar een dorp waar je geheel tot rust kan komen dan is Baarn het wel. Eventjes weg van alle hectiek, wie wilt dat nu niet? Als je dit combineert met een bezoek aan een van de bovenstaande sauna’s dan heb je zo een prima vakantie te pakken. Plus, met SaunaDeals krijg je ook nog eens super veel korting!


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?