Badhotel Rockanje Sauna aanbiedingen & deals

4.33/5 (6 stemmen)
Badhotel Rockanje - Header

Badhotel Rockanje aanbiedingen, kortingen, deals en acties

Scroll naar:
Badhotel Rockanje aanbiedingen | Over Badhotel Rockanje | Ervaringen Badhotel Rockanje

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee, verscholen tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers. De stijl van een Noord Amerikaanse lodge, geur van dennenbomen, gastvrijheid... Lees verder

Helaas deze locatie heeft geen deals, maar we hebben wel andere saunadeals voor je:

Hoeveel sterren scoort deze sauna en wellness locatie bij jou?

Informatie over Badhotel Rockanje

Adres Badhotel Rockanje

Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers
Tweede Slag
Rockanje
Nederland

Openingstijden Badhotel Rockanje

Maandag

gesloten

-

Dinsdag

00:00

00:00

Woensdag

00:00

00:00

Donderdag

00:00

00:00

Vrijdag

00:00

00:00

Zaterdag

00:00

00:00

Zondag

00:00

00:00

Ervaar Badhotel Rockanje

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee, verscholen tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers. De stijl van een Noord Amerikaanse lodge, geur van dennenbomen, gastvrijheid én goede keuken maken Badhotel Rockanje tot een aangename locatie.

Heerlijk ontspannen in het luxe badhotel Rockanje voor een voordelige prijs.Vlak onder Rotterdam vind je Voorne-Putten. Het is nog geen 20 km van Rotterdam verwijderd en nog net geen onderdeel van Zeeland. Voor natuur- en cultuurliefhebbers is dit echt een schat aan historie. Je kunt hier mooie tochten maken vanuit Rockanje en Oostvoorne.

Overnacht in Badhotel Rockanje en loop op 10 minuten afstand naar het mooie strand van de Noordzeekust. Een bezoek aan deze locatie betekent echt even uitwaaien. Al jarenlang verdient dit strand de Blauwe Vlag. Deze vlag staat symbool voor een schoon en veilig strand. Rockanje heeft diverse sauna faciliteiten met zelfs een eigen privé sauna!

Wil je even lekker alléén ontspannen maak vooral gebruik van deze sauna. SaunaDeals biedt verschillende aanbiedingen en arrangementen voor badhotel Rockanje. Rockanje is prima plek om voor een weekendje van huis te zijn. Rockanje heeft ook een romantische sfeer na een heerlijk etentje in de geweldige restaurants van Rockanje kan je een heerlijke strandwandeling maken. Met de aanbiedingen en kortingen van SaunaDeals op deze hotels ga je voor een voordelige prijs naar een geweldige plek.

Ervaringen Badhotel Rockanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *