Beauty & Wellness Trivium

4.33/5 (12 stemmen)

Scroll naar: Beauty & Wellness Trivium aanbiedingen | Over Beauty & Wellness Trivium | Ervaringen Beauty & Wellness Trivium

Wellness Trivium is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Trivium. In het luxeuze beautycenter met behandelkamers, sauna’s, stoombad, binnenzwembad, infraroodstralers, zonnecenter en het restaurant staan beleven, ervaren en proeven centraal. Lees verder

Beauty & Wellness Trivium aanbiedingen, korting en acties


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over Beauty & Wellness Trivium

Adres Beauty & Wellness Trivium

Fletcher Hotel-Restaurant Trivium
Trivium
Etten-Leur
Nederland


Openingstijden Beauty & Wellness Trivium

Maandag

12:00

23:00

Dinsdag

11:00

23:00

Woensdag

11:00

23:00

Donderdag

11:00

23:00

Vrijdag

11:00

23:00

Zaterdag

11:00

23:00

Zondag

11:00

23:00


Beleef de Beauty & Wellness Trivium ervaring

Wellness Trivium is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Trivium. In het luxeuze beautycenter met behandelkamers, sauna’s, stoombad, binnenzwembad, infraroodstralers, zonnecenter en het restaurant staan beleven, ervaren en proeven centraal.

Bij Beauty & Wellness Trivium vind je de rust en ontspanning waar je naar op zoek bent. Wil jij graag ontsnappen uit de dagelijkse drukte en sleur? Dan is deze wellness locatie zeker aan te raden. Deze wellness locatie ligt in Etten-Leur, Noord-Brabant. Beauty & Wellness Trivium is een Spa Center van 500 m2 en je vindt hier onder andere een opgiet sauna, een 70 graden Celsius sauna, infraroodstralers en een Solarium. Door gebruik te maken van deze wellness faciliteiten geniet je van alle voordelen die een saunabezoek heeft.

De opgietsauna heeft een temperatuur van ongeveer 90 graden Celsius en een luchtvochtigheid van 20%. Het douchen voor het gebruik van een sauna is verplicht vanwege de hygiëne. Begin je saunagang in de scrubhoek en warm je lichaam op in het voetenbad. Na een douche ben je vervolgens helemaal klaar om gebruik te maken van de sauna’s of stoomcabine. Geef je lichaam de rust en koeling waar het na vraagt na een moment in de sauna. Relax in de loungehoek en geniet met een goed boek. Kortom: Geniet van een heerlijke dagje wellness in combinatie met de beste aanbiedingen bij Beauty & Wellness Trivium Aanbiedingen.

Ervaringen Beauty & Wellness Trivium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!