BLUE Wellness – by Fletcher

Nog geen beoordelingen.

Scroll naar: BLUE Wellness – by Fletcher aanbiedingen | Over BLUE Wellness – by Fletcher | Ervaringen BLUE Wellness – by Fletcher

BLUE Wellness heeft drie verschillende wellness gelegenheden. Zo tref je een wellness locatie van BLUE Wellness in Leiden, Helmond en Sittard. Lees verder

BLUE Wellness – by Fletcher aanbiedingen, korting en acties


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over BLUE Wellness – by Fletcher

Adres BLUE Wellness - by Fletcher

Wellness Leiden
Bargelaan
Leiden
Nederland

Wellness Sittard
Milaanstraat
Sittard
Nederland

wellness Helmond
Scheepsboulevard
Helmond
Nederland


Openingstijden BLUE Wellness - by Fletcher

Maandag

10:00

23:00

Dinsdag

10:00

23:00

Woensdag

10:00

23:00

Donderdag

10:00

23:00

Vrijdag

10:00

23:00

Zaterdag

10:00

23:00

Zondag

10:00

23:00


Beleef de BLUE Wellness - by Fletcher ervaring

BLUE Wellness heeft drie verschillende wellness gelegenheden. Zo tref je een wellness locatie van BLUE Wellness in Leiden, Helmond en Sittard.

Op deze pagina vind je alle kortingen, aanbiedingen en acties van de verschillende BLUE Wellness locaties. Of je nou voor de wilt genieten in Leiden, Sittard of van het piepjonge wellness complex in Helmond wilt genieten. De locaties van BLUE Wellness bieden ook een uitstekende mogelijkheid om te overnachten bij de wellness locaties, waardoor jouw bezoek aan een van de BLUE Wellness locaties nog relaxter wordt. Bekijk snel de korting en BLUE Wellness aanbiedingen.

Maak kennis met Blue Wellnessresorts. Drie prachtige wellnessresorts waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van alle luxe en comfort. Kies jij voor het hoogstgelegen wellnessresort van Nederland of ga je voor de Brabantse gastvrijheid? Je hebt de keuze uit 3 prachtige resorts.

Wellness Resort Helmond

Deze sauna ligt midden in een groen gebied in de buurt van Helmond. Dat is toch wel bijzonder, je hebt namelijk helemaal niet het idee dat je naast een relatief grote stad zit. Er is hier een heerlijke stilte, je kun dan ook echt even geheel tot rust komen. Ook hier kun je gebruik maken van de vele soorten stoomcabines en zwembaden, er is genoeg om jou wel een dagje bezig te houden.

Wellness Resort Leiden

Leiden zelf is al een erg bijzondere stad, het oude centrum zorgt er voor dat Leiden zich vol trots één van de oudste steden van Nederland kan noemen. Je kunt dan ook prima een dagje winkelen combineren met de sauna door een bezoekje te brengen aan Wellnessresort Leiden. Deze sauna is super modern, ze hebben dan ook allerlei nieuwe soorten stoomcabines die je kunt vinden in het park. Iedere cabine heeft zo weer zijn eigen heerlijk geur.

Wellness Resort Sittard

De sauna in Sittard lijkt van buiten een beetje compact, maar als je eenmaal binnen bent dan zal je versteld staan over hoe groot het is. Je kunt bij deze sauna veel soorten cabines en baden vinden, ook is het hier mogelijk om een poosje onder de zonnebank te gaan liggen. Na afloop kun je een frisse duik nemen in het dompelbad, of gewoon in het verwarmde zwembad als je niet zo houdt van dat ijswater.

Ervaringen BLUE Wellness – by Fletcher

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!