Sauna Breda

4.75/5 (20 stemmen)

Sauna aanbiedingen in de buurt van Breda

Thermen Goirle

In alle rust genieten wil zeggen dat u toegang heeft tot de accommodatie van uw dromen. Wat dat betreft heeft Thermen Goirle u veel te bieden. We behoren...


Bekijk de deals

4.58/5 (19)

Wellnessresort Roosendaal

Wellnessresort Roosendaal is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. Wellnessresort Roosendaal beschikt...


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Beauty & Wellness Trivium

Wellness Trivium is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Trivium. In het luxeuze beautycenter met behandelkamers, sauna’s, stoombad, binnenzwembad,...


Bekijk de deals

4.33/5 (12)

SpaPuur

Bij SpaPuur kun je bourgondisch ontspannen en genieten van de Brabantse gastvrijheid. Voor een heerlijk ontspannen dag ben je bij SpaPuur aan het juiste...


Bekijk de deals

4.4/5 (5)

Breda is één van de meest historische steden van ons land. De stad heeft zelf geen sauna’s, waar wist je dat er wel enkele bijzondere sauna’s in de buurt van de stad liggen?  Laten we eens kijken welke dit zijn, we hebben voor jou een lijstje gemaakt:

Thermen Goirle

Iedere saunakenner die is ooit wel eens bij een sauna van de thermen geweest. Dit is op dit moment de grootste aanbieder van sauna’s in ons land. Elke sauna van de Thermen heeft zo zijn eigen charme, deze sauna in Goirle is bijvoorbeeld heerlijk rustig. Je kunt er prima een plaatsje zoeken in één van de vele stoomcabines die er te vinden zijn.

Wellnessresort Roosendaal

Deze sauna locatie heeft alles wat je mag verwachten van een kwaliteit sauna. Er zijn vele soorten cabines met ieder een heerlijke geur. Zo hebben ze ook een echte lavendel sauna, als je hier in zit dan is het net alsof je midden in Zuid Frankrijk in de lavendelvelden staat. Zeker een aanrader voor degene die even alle stress van zich af wilt zetten.

SpaPuur

Deze moderne sauna beschikt over vele soorten zwembaden en stoomcabines, hier ben je dan ook echt wel even zoet. Er zijn vele ruimtes waar overal een heerlijk geur hangt door de vele kruidenmengsels die in de lucht zweven. Daarnaast kun je een frisse duik nemen in het dompelbad, voor de echte waaghalzen onder ons.

Nog een aanrader om te benoemen :

Beauty en Wellness Trivium – 11 km

Breda: een stad met een rijke historie

Breda is één van de mooiste steden van Nederland, hier kun je van op aan. Dit komt voornamelijk door het feit dat het een erg oud centrum heeft, vroeger was Breda dan ook echt een handelsstadje. Er zijn nog vele historische gebouwen te vinden, zo lijkt het net alsof je weer terug in de tijd bent gegaan. In de stad zelf vindt je vele soorten terrasjes en cafeetjes, als het lekker weer is dan kun je dus prima een borreltje doen of een hapje eten.

Waar Breda ook bijzonder door geworden is door het feit dat er erg veel te doen is in de stad. Zo hebben ze relatief veel soorten musea, elk heeft wel weer een ander onderwerp of tentoonstelling.  Slenter lekker door de winkelstraten en neem eens een kijkje op het oude marktplein, hier kun je nog een hoop terugzien van vroeger. Breda, wanneer je er rondloopt is het net alsof je leeft in de tijd van Willem van Oranje!


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!