Sauna aanbiedingen Brussel of in de buurt

4.5/5 (8 stemmen)

Thermen Londerzeel

Bij Thermen Londerzeel vind je al het nodige om een ganse dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten waarin je de nodige rust en ontspanning vindt. Je geniet bij Thermen Londerzel van een wel heel bijzondere vorm van wellnessbeleving. Zij zijn alle dagen geopend vanaf 11u tot 24u.


Bekijk de deals

4.46/5 (13)

Sauna Hezemeer

Hezemeer is een wellnesscentrum gelegen in de Antwerpse Kempen. Het saunacentrum biedt 8 sauna’s, elk met verschillende temperatuur en vochtigheidsgraad. Een infraroodcabine, drie whrilpools, een hamam met stoombad en rasul maken het saunaplaatje compleet.


Bekijk de deals

4.83/5 (6)

Nooz

Nooz verwent je met een wellness-relaxconcept in België, dat je nog nergens anders hebt gezien. Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft ontvangen zoals ‘Beste sauna’, ‘Meest innovatief concept’ en de Horeca Award. De meest unieke en originele privé-wellnesservaring, met of zonder overnachting.


Bekijk de deals

4.63/5 (8)

Thermae Boetfort

Thermae Boetfort is een wellnesscentrum met een uniek karakter. Je kan er zowel in badpak als naakt ontspannen in de schaduw van het 400 jaar oude kasteel. Er zijn twee volledig gescheiden delen met in totaal maar liefst negen verschillende sauna’s,


Bekijk de deals

4.35/5 (17)

Jepun Spa

Onze privé sauna in Genk, België, laat u even geheel in het Verre Oosten wanen. De inrichting van de ruimte is geheel geïnspireerd op Bali. U kunt bij ons even ontsnappen aan de dagelijkse routine en helemaal tot rust en ontspanning komen door onze luxe sfeer.


Bekijk de deals

5/5 (1)

Het Godshuis

Onze wellness beschikt over een sauna, biosauna, relaxruimte buiten en binnen, afkoeldouche. Daarnaast heeft u steeds de mogelijkheid tot het boeken van een massage.


Bekijk de deals

4.33/5 (6)


Bekijk de deals

4.41/5 (64)

Aquadroom Sauna & Wellness

Je stapt binnen in een luxueus en smaakvol ingericht saunacomplexwaar je onmiddellijk een vakantiegevoel krijgt. Je kan gebruik maken van onze verschillende soorten sauna’s: Sauna Sanarium, Sauna Loyly en Sauna Kelo.


Bekijk de deals

4/5 (10)

Sauna & Beauty Asanti

Sauna & Beauty Asanti beschikt over 2 unieke sauna’s De zoutsauna gebruikt zout van de Himalaya, omdat het alle mineralen en sporenelementen uit de natuur bevat samen in de juiste verhoudingen en in de perfecte structuur. Daarnaast hebben we een Kelo sauna. Het is een sauna gebouwd met boomstammen.


Bekijk de deals

4.14/5 (7)

Wu Wei Wellness

Wu Wei is een beetje anders. De focus ligt op de authentieke wellness beleving : water en warmte. De tijdloze renovatie van een oud industrieel pand, de uniformiteit in kleuren en materialen zorgen voor rust en authenticiteit. Geen toeters en bellen, maar wellness waarvoor het ooit is uitgevonden.


Bekijk de deals

4.62/5 (13)

Kuurcentrum Yolande Buekers

Samen streven naar een evenwicht tussen lichaam en geest, dat is het doel van alle medewerkers van Kuurcentrum Yolande Buekers. Wees welkom in Berlingen-Wellen!


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Granary Cottage

Ben jij op zoek naar een Sauna die niet midden in stad ligt, maar is gelegen op een landelijk domein van 8000m² met uitzicht op de omliggende weilanden en velden? dan ben je bij Granary Cottage bij het juiste adres! Geniet van onze natuurlijke gebruiken en omgeving om tot volledige rust te komen.


Bekijk de deals

4.5/5 (12)

Best Western Post Hotel & Wellness

Bij de Best Western Post Hotel & Wellness geven ze jou de meest wonderbaarlijke hotel en wellness gelokeerd in het hartje van de provincie Luik. Hier kan u perfect tot uw rust komen.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Thermen R

Thermen R is als wellness in Roeselare het saunacomplex bij uitstek om tenvolle te genieten van water, warmte en verwennerij. Publieke sauna is genieten op een gezonde manier. Bij Thermen R geniet je royaal van alles wat wellness te bieden heeft.


Bekijk de deals

4.56/5 (9)

De gemeente Brussel of Bussel stad is de hoofdstad van België. Deze gemeente telt ongeveer 176.000 inwoners, waarbij het wel te begrijpen is dat je soms de drukte wil vermijden en even ontsnappen uit de dagelijkse drukte. Deze stad is qua inwoneraantal de op vier na grootste gemeente in België. Brussel, met in totaal met 19 gemeenten, heeft ongeveer 1,2 miljoen inwoners.

Het is daarom goed in te denken dat er ook genoeg keuze is op het gebied van wellness en dat de mensen daar ook behoefte aan hebben. Vele mensen kiezen Brussel als bestemming voor een weekendje weg en dit gaat ook goed in combinatie met een saunabezoek of een dagje wellness. Naast deze provincie wordt er ook vaak voor Antwerpen gekozen om een weekend weg te gaan.

Op deze pagina vind je alle sauna aanbiedingen in Brussel waarbij wellness overnachtingen, maar ook kortingen op day spa’s worden getoond. Wil je liever naar een wellness locatie in een andere stad dan Brussel? Bekijk dan meer sauna aanbiedingen in België. Daar kun je per provincie kiezen voor de beste sauna aanbiedingen, kortingen en acties. Een dagje wellness is tenslotte nóg leuker als dit voor een aantrekkelijke prijs kan, toch? Kies snel jouw favoriete deal en genieten maar.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?