Sauna aanbiedingen Burgum of in de buurt

4.53/5 (19 stemmen)

LeeuwerikHoeve

Thermen & Beauty Sauna LeeuwerikHoeve, centraal gelegen in het Friese plaatsje Burgum tussen Leeuwarden en Drachten, is dé plaats waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, waar onthaasten de gewoonste zaak is en je het gevoel hebt thuis te komen.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Sauna Het Friese Woud

Een sauna zoals een sauna moet zijn. Bij Sauna het Friese Woud zijn er voldoende faciliteiten om vele uren te genieten in een ambiance van rust, omringt door een gastvrij team dat garant staat voor oprechte aandacht.


Bekijk de deals

4.5/5 (8)

Woudfennen

De Woudfennen is een wellness & beauty center gevestigd in Friesland. Dit wellness & beautycenter bestaat al sinds 1986. Er zijn hier verschillende wellness en beauty arrangementen waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast is er ook een hotel waar je kunt overnachten bij de Woudfennen. Hieronder volgt een overzicht van alle sauna’s bij de Woudfennen.


Bekijk de deals

4.68/5 (19)

Sauna Franeker

Sauna Franeker is gevestigd in een monumentale boerderij in het centrum van Franeker, mogelijk kent u het wel als één van de Elfsteden. Vanuit een huiskamersfeer proberen zij jou het zo aangenaam mogelijk te maken, zodat jij optimaal heerlijk kan genieten van de sauna of een beauty arrangement.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Op zoek naar een goede sauna in Makkum? Dan is het sauna, wellness & beautyresort De Leliehofprecies wat u zoekt!


Bekijk de deals

4.67/5 (3)

Wellness & Beauty Boomhiemke

Puur genieten staat centraal bij Wellness & Beauty Boomhiemke. Voor een dag pure ontspanning komt u naar Wellness& Beauty Boomhiemke, gelegen op misschien wel het mooiste stukje van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide.


Bekijk de deals

4.75/5 (4)

Wellcome Wellness - WestCord

Ontspannen, verwend worden met bijzondere behandelingen en ook nog heerlijk overnachten in één van de prachtige kamers met zicht over de Noordzee. Het kan allemaal bij Wellcome Wellness op Vlieland.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Sauna de Wadden

Welkom bij de de enige kuursauna in Friesland: Sauna de Wadden in Vrouwenparochie. Wij zijn een kleinschalig Sauna bedrijf waar gezelligheid en gastvrijheid nog hoog in het vaandel staat.

Puur natuur relaxen: dat doe je bij Sauna de Wadden in Vrouwenparochie!


Bekijk de deals

4.33/5 (6)

Sauna’s in Burgum

Friesland heeft veel meer te bieden dan mensen in eerste instantie zouden denken. Zo liggen er enkele erg gezellige plaatsen, ook kun je er heerlijk fietsen. Maar wist je ook dat ze in Friesland erg veel sauna locaties hebben? Zo kun je dus voor jezelf heel makkelijker de keuze maken voor welke sauna je kiest. In het dorpje Burgum is een ontzettend goede sauna te vinden waar ze alles hebben om jou een dagje rust te bezorgen.

LeeuwerikHoeve

Thermen & Beauty Sauna LeeuwerikHoeve is best wel compact, maar dit doet geen afbreuk aan de gezelligheid. De gehele sauna voelt aan als een erg huiselijke plek, de mensen zijn aardig en je voelt je gewoon op je gemak. Ook hebben ze hier verschillende zwembaden die je kunt gebruiken om een frisse, of juist warme, duik in te nemen. De stoomcabines zijn mooi verzorgt en alles oogt erg netjes.

Er liggen natuurlijk ook genoeg sauna’s net buiten het dorp. Ook hier hebben we er voor jou een paar uitgekozen om wat verder toe te lichten:

Sauna het Friese Woud

Sauna het Friese Woud een vrij ruim opgezette sauna, je hebt dan ook meer dan genoeg ruimte. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het te vol zal zijn. In de zomer kun je heerlijk in de tuin liggen met een drankje in de hand. In de winter kun je ook gewoon naar binnen toe, dan kun je op gaan warmen in één van de vele stoomcabines en zwembaden die je in het park kunt vinden.

Wellcome Wellness

Wellcome Wellness – Westcord beschikt over alle faciliteiten die een sauna behoort te hebben. Je vindt hier verschillende soorten sauna’s, van infrarood tot aan lavendelcabines. Je hoeft je hier dus niet te vervelen. Ook kun je als afsluiting wat afkoeling krijgen door een duik te nemen in het dompelbad, dit is voor de echte durfvals onder ons.

Sauna de Wadden

De Wadden is toch wel een erg bijzonder fenomeen in ons land, dit kun je bijna nergens op de wereld vinden. Je kunt dan ook prima een dakje wadlopen combineren met een dagje ontspannen in de Sauna de Wadden. Ga dus eerst een eind wandelen, als je dan terug komt dan kun je heerlijk even onderuit gezakt liggen in de sauna. Zo heb je de ultieme Friese ervaring!

Andere sauna’s in de buurt van Burgum die een bezoekje waard zijn:

  1. Sauna Franeker – 39.6 km
  2. Wellness & Beauty de Woudfennen – 50.1 km
  3. Wellness en Beauty Boomhiemke – 55.6 km
  4. Beautyresort/sauna De Leliehof  -62.8 km

Burgum, een echt Fries dorpje

In Burgum zelf is niet super veel te doen, maar dit hoeft ook niet. Het is niet gemaakt als toeristen stad. Je kunt er wel gewoon gezellig in rondlopen, je vindt dan ook echt wel wat plekjes waar je iets kunt eten of drinken. Maar voor de echte stadservaring zal je toch echt naar Leeuwarden moeten. Gelukkig ligt dit niet zo ver weg van Burgum.

Wat je wel prima kunt doen in Burgum is genieten van de natuur. Er zijn namelijk genoeg routes te vinden waar je zonder problemen kunt gaan wandelen. Kies dus één van de vele boswandelingen uit en ga er op uit in de natuur. Je kunt ook een fiets huren, zo kun je nog veel meer van de omgeving zien.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?