CitySauna Tilburg Sauna aanbiedingen & deals

3.8/5 (5 stemmen)

CitySauna Tilburg aanbiedingen, kortingen, deals en acties

Scroll naar:
CitySauna Tilburg aanbiedingen | Over CitySauna Tilburg | Ervaringen CitySauna Tilburg

Midden in het gezellige centrum van Tilburg vind je CitySauna. Deze een moderne en luxe sauna is een bron van ontspanning. De kleinschaligheid en kwaliteit verzekeren je van rust en ruimte en bieden daarbij... Lees verder

Helaas deze locatie heeft geen deals, maar we hebben wel andere saunadeals voor je:

Hoeveel sterren scoort deze sauna en wellness locatie bij jou?

Informatie over CitySauna Tilburg

Adres CitySauna Tilburg

CitySauna
Heuvelpoort
Tilburg
Nederland

Openingstijden CitySauna Tilburg

Maandag

16:00

23:00

Dinsdag

16:00

23:00

Woensdag

16:00

23:00

Donderdag

16:00

23:00

Vrijdag

16:00

23:00

Zaterdag

13:00

23:00

Zondag

13:00

23:00

Midden in het gezellige centrum van Tilburg vind je CitySauna. Deze een moderne en luxe sauna is een bron van ontspanning. De kleinschaligheid en kwaliteit verzekeren je van rust en ruimte en bieden daarbij maximale ontspanning. Gastvrijheid en gemoedelijkheid staan bij CitySauna centraal. Het restaurant biedt keuze uit verschillende verse gerechten. Arrangementen, zoals een (glutenvrije) high tea, een high wine of een high beer maken je bezoek compleet.

CitySauna is gelegen in Mercure Hotel Tilburg Centrum en is voor iedereen toegankelijk. De sauna bestaat uit verschillende sauna- en wellnessfaciliteiten, zoals onder andere een Turks stoombad, Infrarood sauna, whirlpool en een zwembad. Wil je ultiem ontspannen en je saunabezoek compleet maken met een massage? Ook dat kan! Onze massages worden verzorgd door CityMassage.

Bij CitySauna is het dragen van een badjas en badslippers en het meenemen van een badhanddoek verplicht.Uiteraard is het mogelijk om een badhanddoek, badjas en badslippers te huren bij CitySauna. De badkledingdagen zijn op woensdag en zondag. Op die dagen is het dragen van badkleding verplicht. Kom je met de auto naar CitySauna? Dan parkeer je je auto gemakkelijk naast de deur bij Parkeergarage Heuvelpoort.

Ervaringen CitySauna Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *