Contact

Op SaunaDeals zijn de beste deals van de wellness locaties uit Nederland en België te vinden. Er bestaan verschillende categorieën, waardoor het de bezoeker gemakkelijk wordt gemaakt om de gewenste deal te vinden. De deals worden naast de website, ook gepromoot op de social media kanalen van SaunaDeals. Wij zijn te vinden op Facebook en Twitter. Daarnaast wordt er maandelijks een nieuwsbrief verspreidt, waarin de abonnees attent worden gemaakt op de nieuwste deals.

SaunaDeals staat altijd open voor innovatieve ideeën en samenwerkingen. Wil je graag adverteren, wil je jouw deal ook op SaunaDeals of heb je een ander leuk idee? Neem dan contact op via info@sauna-deals.nl of vul het contactformulier in.

Met de hoogst mogelijke zorg zoeken wij internet af naar nieuwe saunadeals, zodat u als bezoeker altijd met voordeel kan ontspannen. Soms kan het voorkomen dat de deals zijn verlopen of naar een verouderde pagina verwijzen op de pagina waar wij de deal hebben gevonden. Excuses voor dat eventuele ongemak.

Gereserveerd bij een sauna of wellness locatie?

Een reservering bij een sauna of wellness locatie is enkel en alleen via de website van de locatie of boekingsportaal gedaan van de betreffende locatie. Sauna-Deals.nl heeft nimmer inzicht in uw boeking en kan ook geen boeking voor u annuleren of wijzigen.  Neem voor wijzigingen van uw boeking altijd contact op met de locatie.

  • Naam
  • E-mail
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Typ hier een bericht