Sauna aanbiedingen Culemborg of in de buurt

4.5/5 (28 stemmen)

Thermen Houten

Hun middelgrote wellnesslocatie heeft een rijk aanbod aan sauna’s en baden, binnen- en buitenterrassen, een mooie tuin met heerlijke ligbedden en diverse lounge zitjes. Met ruime keuze aan massages en beautymogelijkheden staat Thermen Houten garant voor een dag genieten en optimale ontspanning.


Bekijk de deals

4.68/5 (19)

Thermen Soesterberg

Wellness, zintuigen en natuur. Samen staan ze voor intense ervaringen en belevingen in de zuiverste vorm. Wellness op z’n puurst. Je vindt het in Thermen Soesterberg, waar ze al jouw zintuigen raken. Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en verrassen door vernieuwende wellness belevenissen.


Bekijk de deals

4.25/5 (8)

SpaSereen

Zo puur, zo aangenaam is het motto van SpaSereen. Wat deze woorden precies om het lijf hebben? Houd het op een zee van mogelijkheden.


Bekijk de deals

4.5/5 (8)

Spavarin

Het wellness center dat er alles aan doet om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen. Rust en ontspanning staan bij Cityspa Spavarin centraal. Zij bieden een uitgebreid assortiment van behandelingen en arrangementen aan, zodat jij optimaal tot rust kan komen en onbezorgd kan genieten.


Bekijk de deals

4.67/5 (3)

Sauna de Heuvelrug

Stap in de ‘Wereld van Wellness’, met verschillende typen sauna’s en thermen, afgesteld voor een unieke optimale beleving en dus voor ieder altijd een passende temperatuur!

Wellness is een verzameling van rituelen en dat beleeft u tijdens de beste opgietingen, zoals een stevige Hamam massage.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Descansa

Bij Descansa in Utrecht ervaar je midden in de stad een heerlijk relaxed gevoel. Warm op in de sauna en dompel je onder in de verwarmde baden. Daarna is het heerlijk ontspannen in de lounge.


Bekijk de deals

4.33/5 (9)

Nederland is eigenlijk een prachtig land, al weten veel mensen dit niet. Ieder jaar gaan er weer miljoenen Nederlanders naar het buitenland om op vakantie te gaan. Echter is ons landje ook een prachtige plek om eens op onderzoek uit te gaan. Zo is de omgeving van Utrecht ontzettend mooi om eens te bezien, er is een rijke natuur en overal liggen gezellige steden in de buurt die je kunt bezoeken. Eén van deze leuke plaatsen in de regio is Culemborg.

Onbekende glorie

Culemborg is een stad die eigenlijk niet zo erg bekend is bij de mensen. En dat is jammer, het is namelijk een prachtig stadje met een rijke historie. In Culemborg wonen ongeveer 28.000 mensen. Dit is niet zo heel erg veel, het lijkt alleen wel groter als je er eenmaal bent. Het ligt in de gemeente Neder-Betuwe, dit is een gemeente net onder Utrecht en Houten.

In het stadje zijn veel oude gebouwen te vinden die hun oorsprong vinden in de Gouden Eeuw. Je moet dan denken aan herenhuizen, Hollandse bruggetjes en een oude kerk. Het is dan ook echt een soort ‘onbekende glorie’ die de stad kent. Als je het stadshuis bezoekt dan snap je precies wat we bedoelen, hier kun je namelijk de torentjes en de versieringen nog zien zitten.

Prima ligging

Los van het stadje zelf is er nog iets wat Culemborg een prima plaats maakt, dit is de centrale ligging. Aangezien het dicht bij Utrecht ligt bevindt het zich dus in het midden van Nederland. Dit zorgt ervoor dat je elke kant op kunt, je hoeft je dus niet druk te maken dat er niet genoeg leuke dingen te doen zijn in de buurt.

Zo kun je eens naar Utrecht zelf gaan. Deze aloude stad heeft veel herenhuizen en grachten, het heeft echt een prototype Hollandse uitstraling. Het is ook een leuk idee om de Domtoren eens te beklimmen. Het is wel even een klim, maar het uitzicht zorgt ervoor dat je dat zo weer vergeet. Ook kun je hier prima winkelen en als het lekker weer is dan zijn er genoeg terrasjes waar je een drankje kunt doen. Utrecht is dan ook een hele leuke stad om een dagje door te brengen

De natuur

Niet iedereen is een stadsmens, dit is ook helemaal niet nodig. Zo kun je namelijk rondom Utrecht en Culemborg ook prima wandelen. Er zijn genoeg bossen in de omgeving waar je routes kunt vinden. Ook zijn er diverse riviertjes en plassen, als het lekker weer is dan kun je hier zwemmen of watervogels spotten.

Je kunt ook een fiets huren. Vervolgens kun je langs het water allerlei dorpjes bezoeken. Zo zie je iets van de omgeving en leer je het soort plaatsen kennen in de buurt van Culemborg. Het is dus niet zo dat er helemaal geen natuur is in het midden van het land. Het is alleen wel zo dat de natuur af en toe een beetje verstopt is, tussen de steden in. Leuk dus om een keer te ontdekken!

Sauna’s vlakbij Culemborg

Een vakantie is niet écht ontspannend als je niet bij de sauna bent geweest. De sauna is namelijk één van de enige plekken waar je geheel tot rust kunt komen. Door even alles van je af te zweten kun je weer nieuwe energie opdoen. Daarnaast is een sauna altijd prettig, in de zomer is een dompelbad heerlijk koel en in de winter kun je een duik nemen in één van de verwarmde zwembaden. Voor jou hebben we hier drie sauna’s op een rij gezet die in de buurt liggen van Culemborg.

  1. Thermen Houten 13.4 km
  2. Thermen Soesterberg 29.8 km
  3. Spa Sereen 32.2 km

Thermen Houten
Thermen is al jaren één van de grootste ketens van sauna’s. En dit is niet voor niks, bij Thermen heb je namelijk altijd een super ervaring. In deze sauna kun je allerlei soorten sauna’s en stoomcabines gebruiken. Het is ruim opgezet en je kunt er ook nog eens lekker eten. Daarnaast ligt Thermen Houten echt super dicht bij Culemborg, je kunt er dus als het ware gewoon heen fietsen. Neem zeker eens een kijkje.

Thermen Soesterberg
Houten is niet de enige plek met een Thermen sauna. In Soesterberg kun je er namelijk ook een vinden. Soesterberg is een plek met een bijzondere natuur, er is veel groen en je kunt er de snelweg eigenlijk al niet meer horen. Deze oase van rust geeft het een erg ontspannen sfeer, het is dan ook de ideale plaats om naar de sauna te gaan. In deze sauna kun je natuurlijk ook alle faciliteiten vinden die je nodig hebt om te genieten. Wat ook tof is aan deze sauna is dat ze veel soorten zwembaden hebben.

Spa Sereen
Deze sauna heeft alles wat je maar van een sauna mag wensen. Het heeft een prachtige ligging, hierdoor kun je van de omgeving genieten. Ook hebben ze een moderne bar waar je met alle gemak een drankje kunt gaan drinken. Voor mensen die wel van een beetje luxe houden is dit de uitgelegen optie. Het straalt frisheid en ontspanning uit, dit alles maakt het de ideale plek om eens geheel tot rust te komen. Wanneer je eruit komt ben je weer helemaal ‘zen’.

Culemborg is dus een stadje met een oude, vergeten glorie. Dit is dan ook de reden dat het zo leuk is om het eens te ontdekken. Door de centrale ligging kun je alle kanten op en er zijn veel leuke dingen in de buurt. Ook zijn er drie sauna’s die je kunt bezoeken. Bestel via Sauna Deals en je krijgt ook nog eens aardig wat korting.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?