De meest ontspannen Valentijncadeau’s voor hem en haar

Elk jaar weer een origineel, maar leuk Valentijnscadeau verzinnen blijft een uitdaging. Maar dit jaar maken wij het jou een stuk makkelijker! We geven de drie allerbeste tips om jouw lief te verrassen met Valentijn.

Het leuke van deze cadeau’s is dat je er zelf ook een beetje van kunt meegenieten. Of nou.. een beetje? Eigenlijk heel erg! Geniet samen van een heerlijk dagje wellness en gun jullie als koppel een moment samen om te genieten mét elkaar, maar ook in alle rust. De drie beste Valentijn cadeau’s:

1. Elysium

Voor luxe ben je bij Elysium echt aan het goede adres. Ze hebben een enorm assortiment aan faciliteiten, er zijn zo veel stoomcabines en sauna’s dat je wel heel de dag kunt bewaren voor dit wellness centrum. Er is erg veel groen en er hangt een oase van rust. Als je even alles van je af wilt zetten dan is dit echt de place to be!

2. Spa Zuiver

Spa Zuiver heeft echt alles wat je maar nodig hebt voor een dagje relaxen. Er zijn verschillende soorten stoomcabines, iedere cabine heeft weer zijn eigen geur en uitstraling. Ook kun je heerlijk een massage nemen, zo kun je echt even alles van je af zetten.

3. Thermen Bussloo

Wil jij een dag vol met ontspanning? Wil je lekker gemasseerd worden en genieten van een hotel overnachting? Bestel dan snel uw toegang voor Thermen Bussloo, online. Dit wellness resort heeft alle eigenschappen om jouw dag tot een ware verwendag on te toveren.

Ben je op zoek naar nog meer leuke sauna aanbiedingen en kortingen? Dan ben je bij SaunaDeals op het juiste adres!