Sauna aanbiedingen Delft of in de buurt

4.39/5 (41 stemmen)

Elysium

Elysium is een prachtige wellness locatie gelegen in Zuid-Holland. Je vindt hier pure ontspanning en wereldse rituelen in een prachtig natuurgebied. Elysium is een van de mooiste wellnessresorts van Nederland en beschikt over meer dan 25 verschillende sauna’s.


Bekijk de deals

4.67/5 (15)

Thermen Holiday

Gelegen in Schiedam, biedt Thermen Holiday een oase van rust in de Randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke behandeling, komt tot rust in de Oosterse rustruimte en geniet van een heerlijke lunch of diner in het restaurant. Ook zo’n zin in een dag ontspanning? Kom langs!


Bekijk de deals

4.55/5 (22)

Centre du Lac

Een bezoek aan Centre du Lac is een zintuiglijke beleving. Met maar liefst zeven verschillende soorten sauna’s stapt u van de ene ervaring in de andere ervaring. De sauna’s hebben één ding gemeen: na afloop voelt u zich een ander mens. En dat is precies ons streven.


Bekijk de deals

3.75/5 (4)

Wellnessresort Leiden

Wellnessresort Leiden is een uniek wellnessresort midden in de stad Leiden. Wellnessresort Leiden is gevestigd op de 11e en 12e verdieping van het Level gebouw naast het Centraal Station van Leiden.


Bekijk de deals

4.75/5 (4)

Spa Savarin

Restaurant, Hotel & Spa Savarin, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en het historische Delft, is een oase van rust in de drukke Randstad.


Bekijk de deals

4.27/5 (11)

Sauna Thermen 5 Mei

Intens genieten en heerlijk ontspannen bij Sauna Thermen 5 mei. Al 37 jaar de bekendste in Leiden en omstreken. Geniet van een persoonlijke en professionele aanpak bij Sauna Thermen 5 Mei.


Bekijk de deals

4.33/5 (6)

Hammam Cleopatra

Authentiek Oosters badhuis, gelegen in de grootste winkelstraat van Rotterdam Zuid. Je kunt heerlijk genieten van traditioneel Oosterse sfeer en traditie. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen of losse behandelingen naar eigen keuze en smaak.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Dunya Hammam

Dunya Hammam is een traditioneel Oosters badhuis gevestigd in Rotterdam: de plek waar je heerlijk tot rust kunt komen, de ontspanning en het plezier van hun gasten staan centraal. Of het nu gaat om een massage, modder- of Turkse zeepzakbehandeling. Bij Dunya Hammam ben je aan het juiste adres.


Bekijk de deals

4.25/5 (4)

Carlton Sports Health Center

Bij Carlton Sports Health Center is het ontspannen en inspannen! Zo komen lichaam en geest weer helemaal in vorm en tot rust.
U kunt zelfs trainen onder professionele begeleiding. De ideale plek om te gaan sporten en vervolgens lekker ontspannen.


Bekijk de deals

4.33/5 (6)

FloatCenter Haaglanden

Ontspan nu bij Floatcenter Haaglanden. Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is: 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen.


Bekijk de deals

4.5/5 (6)

FloatCenter Babylon

Geniet bij Floatcenter Babylon in Den Haag. Met het floaten, de massages, SpaCapsules en sauna’s voor 1 of 2 personen weet je zeker dat je bij FloatCenter Babylon een onvergetelijke dag tegemoet gaat.


Bekijk de deals

4.67/5 (3)

FloatCenter de Pier

Geniet bij Floatcenter de Pier in Scheveningen, Den Haag. Op deze unieke locatie kom je volledig tot rust tijdens het floaten. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de andere faciliteiten zoals de sauna’s op SpaCapsules.


Bekijk de deals

4.5/5 (4)

Westcord Hotel Delft:Delft heeft een mooie omgeving vol historische gebouwen en monumenten. Delft diende als inspiratie voor schilder Vermeer. Het Westcord Hotel Delft is op een mooie locatie gevestigd. De omgeving is groen en historisch waardoor er veel te zien en beleven is. Het hotel zelf heeft een fitness ruimte, een sauna en een ontspanningsruimte. In de zeer ruime lobby van het hotel is een bibliotheek en een open haard. Voor een rustig weekendje weg ben je hier aan het juiste adres. Het hotel en de omgeving bieden alle benodigdheden voor ontspanning. Het hotel serveert dagelijks ontbijt, lunch en diner. De keuken is open en grenst aan een binnentuin met verwarming. Op dezelfde etage is ook een bar en een lounge ruimte te vinden.

Campanile Hotel Delft: Het Campanile Hotel Delft is erg servicegericht. Als je binnen komt bij dit hotel, krijg je een welkomstcomité met een drankje, thee, koffie en koekjes. Deze worden elke dag tijdens jouw verblijf aangeboden. Rondom het Hotel zijn een aantal faciliteiten te vinden waaronder een kartbaan en het Active Health Club. De Active Health Club beschikt over een fitnessruimte, sauna’s, aerobics, een kidsruimte en meer. Naast het Hotel loopt een brug als toegang tot het bekende natuurpark het Delftse Hout. Als je een wandeling wilt maken, fietsen of gewoon gezellig picknicken, dan is dit park uiterst geschikt.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?