Sauna aanbiedingen Deventer of in de buurt

4.24/5 (38 stemmen)

Thermen Bussloo Wellnessresort

Wil jij een dag vol met ontspanning? Wil je lekker gemasseerd worden en genieten van een hotel overnachting? Bestel dan snel uw toegang voor Thermen Bussloo, online. Dit wellness resort heeft alle eigenschappen om jouw dag tot een ware verwendag on te toveren.


Bekijk de deals

4.82/5 (34)

Veluwse Bron

Plan een wellness dagje bij de Veluwse Bron, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. De prachtige natuur van de Veluwe is een droomplek waar ontspanning centraal staat. De Veluwse Bron wordt op Zoover beoordeeld met een mooie 8.0.

 


Bekijk de deals

4.58/5 (12)

NLG de Bronsbergen Wellness Center

NLG de Bronsbergen Wellness Center ligt in de omgeving van Zutphen. Dit is een kleinschalige sauna, wat het erg gezellig maakt. Het personeel is erg betrokken met de sauna bezoekers waardoor je de beste service ontvangt. Daarna kun je genieten van een heerlijk high tea.


Bekijk de deals

4.43/5 (7)

Sauna & Bodycare Apeldoorn

Sauna&Bodycare Apeldoorn is een kleinschalige sauna met diverse extra faciliteiten.

Graag ontvangen wij u hartelijk in onze sauna. Kom en ontdek hoe heerlijk het is in onze huiselijke en kleinschalige sauna complex waar wij wel alles te bieden hebben

voor u als echte sauna liefhebber.


Bekijk de deals

3.67/5 (3)

Boetiek Hotel BonAparte: Boetiek Hotel BonAparte is gelegen in het dorpje Barchem. Dit Hotel heeft verschillende faciliteiten waaronder een fitness ruimte, binnenzwembad, terras, sauna en een tuin. Dit dorpje is omgeven door verschillende grote steden als Twente, Zutphen en Deventer. Genoeg te zien en beleven als je overnacht in dit mooi Hotel. Natuurliefhebbers kunnen genieten van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit park is op 5 minuten verwijderd van het Hotel. Als je uitgebreid wilt genieten van wellness faciliteiten, kun je een bezoekje brengen aan wellness resort de Bronsbergen. Combineer een dagje ontspannen met een tripje naar bekende winkelstraten, de Walstraat en de Korte en de Lange Bisschopstraat.

Best Western Hotel De Zwaan: Dit mooie Hotel is gelegen in het plaatsje Raalte. Je kunt heerlijk genieten in de lekkere sauna of Turkse stoombad. Verder is er natuurlijk ook een binnenzwembad aanwezig. Als je een buitenmens bent, moet je zeker een wandeling maken in de prachtige natuurlijke omgeving van Hotel De Zwaan. In de omgeving is er meer dan genoeg te beleven. Zo zijn er leuke wandel en fietsroutes in het mooie natuur gebied. Niet genoeg aan de sauna in het Hotel, dan is de Veluwse Bron in de buurt van het Hotel te vinden. Zo komt u volledig tot rust.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?