Sauna aanbiedingen Domburg of in de buurt

4.48/5 (29 stemmen)

Wellness De Parel

De Parel beschikt over een sfeervol saunalandschap. Kom tot rust in de stiltecabine, muzieksauna, kleuren-kruidenkamer, opgietsauna en infraroodcabine. Het saunacomplex heeft twee bubbelbaden en is er een binnen- en buitenzwembad met bubbelbank en een patio met buitenbad.


Bekijk de deals

4.43/5 (7)

Sauna & Wellness Ons Buiten

Sauna & Wellness Ons Buiten biedt alle faciliteiten voor een op-en-top wellnessbelevingg, zoals een Finse sauna, infraroodsauna, stoombad, whirlpool, koud dompelbad, buitenruimte, relax-zoutgrot en verschillende douches.


Bekijk de deals

4.4/5 (5)

Wellnessresort Goes

Wellnessresort Goes is een luxueus sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland. Wellnessresort Goes beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek tot een bijzondere belevenis maken.


Bekijk de deals

4.23/5 (13)

Float Centrum Zeeland

In een sfeer van rust en warmte, drijvend op 500 kilo zout (magnesiumsulfaat) met een heerlijk muziekje totaal wegdromen.
De spieren ontspannen zich, je ademhaling wordt langzamer en het hartritme wordt rustiger.


Bekijk de deals

4.43/5 (7)

Sauna & Beautycentrum Najade

Saunacentrum Najade beschikt over alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen om heerlijk te genieten van al het goede wat een saunagang u te bieden heeft.

Per bezoek maakt u onbeperkt gebruik van alle faciliteiten.
* Rustruimte
* Jacuzzi
* Houtsauna
* Lichttherapie sauna

En nog veel meer!


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

De Parel

De Parel is een kuur- en beautycentrum gelegen in de mondaine badplaats Domburg. Bij verblijf in De Parel vergeet je al je zorgen en dagelijkse beslommeringen op een heerlijk wijze. Je komt volledig tot rust en kunt genieten van verschillende beautybehandelingen. De gezonde lucht en mooie Zeeuwse stranden maken van Domburg een bijzondere plek. De Parel is een onderdeel van vakantiepark Hof Domburg. Het ligt op 500 meter afstand van een prachtig strand en het is om deze redenen geen wonder dat het vakantiepark 5 sterren heeft. Veel bekende en vorstelijke gasten kiezen deze plek als rustoord.  Kuur- & Beautycentrum De Parel beschikt over een saunalandschap met drie saunacabines, sauna bad, kleuren-kruidenkamer, infraroodsauna, bubbelbaden, patio met buitenbad en een zonnestudio. In de sfeervolle sauna bar kunt u genieten van een hapje, een drankje of een gezonde maaltijd.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?