Dunya Hammam Sauna aanbiedingen & deals

4.25/5 (4 stemmen)
Dunya Hammm - Header

Dunya Hammam aanbiedingen, kortingen, deals en acties

Scroll naar:
Dunya Hammam aanbiedingen | Over Dunya Hammam | Ervaringen Dunya Hammam

Dunya Hammam is een traditioneel Oosters badhuis gevestigd in Rotterdam: de plek waar je heerlijk tot rust kunt komen, de ontspanning en het plezier van hun gasten staan centraal. Of het nu gaat om een massage,... Lees verder

Helaas deze locatie heeft geen deals, maar we hebben wel andere saunadeals voor je:

Hoeveel sterren scoort deze sauna en wellness locatie bij jou?

Informatie over Dunya Hammam

Adres Dunya Hammam

Dunya Hammam
Zaagmolendrift
Rotterdam
Nederland

Openingstijden Dunya Hammam

Maandag

11:00

17:30

Dinsdag

11:00

21:00

Woensdag

11:00

21:00

Donderdag

11:00

21:00

Vrijdag

11:00

21:00

Zaterdag

11:00

21:00

Zondag

11:00

17:30

Dunya Hammam is een traditioneel Oosters badhuis gevestigd in Rotterdam: de plek waar je heerlijk tot rust kunt komen, de ontspanning en het plezier van hun gasten staan centraal. Of het nu gaat om een massage, modder- of Turkse zeepzakbehandeling. Bij Dunya Hammam ben je aan het juiste adres.

Jezelf helemaal laten verwennen in een Oosters badhuis. Bij Dunya Hammam weten ze wel hoe dat moet. Je krijgt hier onder andere een olijfzeepbehandeling, lichaams-, gezichts- en haarmasker en onbeperkte muntthee! Dat wordt echt een dagje helemaal relaxen. Je kunt hier je lichaam reinigen in traditionele sferen gecombineerd. Zelfs uit landen als Duitsland en België komen er gasten om van deze hamam te genieten. Het warme marmer van de buiksteen, origineel afkomstig uit Turkije, met zijn natuurlijke aders, zorgt voor innerlijke rust en energie. Liggend op deze heerlijke warme steen heb je een prachtig uitzicht op de koepel met speelse lichtstralen die door 28 olifantsogen naar binnen stralen.

Bij Dunya Hammam in Rotterdam word je helemaal in de watten gelegd. Je mag gebruik maken van een Eucalyptus stoombad en van shampoo en badslippers. Dunya Hammam haalt het Oosterse badhuis dichtbij. De kleurrijke mozaiek aan de muren, de speelse boogjes en versierde kussens zorgen voor een Oosterse sfeer. In de badruimte staat een grote, verwarmde, marmeren tafel waarop bezoekers gemasseerd kunnen worden. Wie op zijn rug op de tafel ligt, kijkt recht in een Arabische koepel met glas in lood. Er is ook een schoonheidssalon. Hier kun je terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen.

Wil jij ook genieten van een heerlijk dagje hammam? Iedereen is hier welkom! Kijk snel verder op deze pagina voor alle Dunya Hammam aanbiedingen.

Een eeuwen oude traditie die al jaren mee gaat in het Oosten. Tegenwoordig zijn wij als Westerlingen dol op de Hamams omdat het heerlijk tot rust komen is in deze traditionele Hamams. Op SaunaDeals bieden we arrangementen aan waardoor je op alle locaties je favoriete Hamam kan bezoeken. SaunaDeals heeft ook nog eens geweldige kortingen en aanbiedingen die je voordelig een dag of zelfs een weekend naar je favoriete Hamam brengt.

Geweldige kortingen op de traditionele Hamams

Geniet van de voordelige prijs op jouw favoriete Hamam door SaunaDeals. Deze traditionele Hamam die al jarenlang mee gaat in het oosten vind je steeds vaker voorbijkomen bij Westerlingen. De warmte van de marmeren stenen en de Turkse gastvrijheid geven je een heerlijk ontspannen gevoel die je lichaam fysiek en geestelijk weer op orde stelt. Geef je gezondheid een extra boost en geniet bij deze geweldige voordelige Hamams.

Ervaringen Dunya Hammam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *