Elysium

4.62/5 (13 stemmen)

Scroll naar: Elysium aanbiedingen | Over Elysium | Ervaringen Elysium

Elysium is een prachtige wellness locatie gelegen in Zuid-Holland. Je vindt hier pure ontspanning en wereldse rituelen in een prachtig natuurgebied. Elysium is een van de mooiste wellnessresorts van Nederland en beschikt over meer dan 25 verschillende sauna’s. Lees verder

Elysium aanbiedingen, korting en acties


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over Elysium

Adres Elysium

Wellnessresort Elysium
Kooilaan 1
2665 KR Bleiswijk
Nederland


Openingstijden Elysium

Maandag

10:00

23:00

Dinsdag

10:00

23:00

Woensdag

10:00

23:00

Donderdag

10:00

23:00

Vrijdag

10:00

00:00

Zaterdag

10:00

00:00

Zondag

10:00

23:00


Beleef de Elysium ervaring

Elysium is een prachtige wellness locatie gelegen in Zuid-Holland. Je vindt hier pure ontspanning en wereldse rituelen in een prachtig natuurgebied. Elysium is een van de mooiste wellnessresorts van Nederland en beschikt over meer dan 25 verschillende sauna’s.

In Zuid-Holland vind je de prachtige wellness locatie Elysium. Je vindt hier pure ontspanning en wereldse rituelen in een prachtig natuurgebied. Elysium ligt vlakbij Rotterdam en Den Haag en is daarmee goed te bereiken. Elysium is een van de mooiste wellnessresorts van Nederland en beschikt over meer dan 25 verschillende sauna’s. De sauna’s die je hier onder andere kunt vinden zijn een kruidensauna, Russische banja en een Marakesh sauna. Daarnaast worden er ook diverse opgietingen aangeboden die in de verschillende sauna’s beleefd kunnen worden. Daarnaast beschikt Elysium over 19 binnen- en buitenzwembaden waaronder een Spiritueel Bad, een openlucht zoutwaterbad, jacuzzi’s en een Turkse hammam.

Wil jij ook genieten van deze prachtige wellness locatie? Je vindt hier de beste sauna aanbiedingen en de hoogste kortingen voor Elysium. Kijk dus snel rond op deze pagina en geniet van deze prachtige wellness locatie met korting. De Elysium aanbiedingen verschillen van enkel dagentree, tot een uitgebreider arrangement met diner, lunch, behandeling of zelfs een overnachting. Alle kortingen en aanbiedingen voor Wellnessresort Elysium op één pagina. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk. Ben je toch op zoek naar een andere wellness locatie? Kijk dan snel verder op Sauna Deals voor andere leuke sauna aanbiedingen en kortingen.

Wij zijn dagelijks opzoek naar de beste aanbiedingen en kortingscodes voor Elysium. Zo kan jij met lagere prijzen genieten van een welverdiend dagje ontspanning. Voor wie Elysium nog niet kent, deze prachtige wellness locatie is gelegen in Zuid-Holland. Je vindt hier pure ontspanning en wereldse rituelen in een prachtig natuurgebied. Elysium ligt vlakbij Rotterdam en Den Haag en is daarmee goed te bereiken. Elysium is een van de mooiste wellnessresorts van Nederland en beschikt over meer dan 25 verschillende sauna’s. De sauna’s die je hier onder andere kunt vinden zijn een kruidensauna, Russische banja en een Marakesh sauna. Daarnaast worden er ook diverse opgietingen aangeboden die in de verschillende sauna’s beleefd kunnen worden. Daarnaast beschikt Elysium over 19 binnen- en buitenzwembaden waaronder een Spiritueel Bad, een openlucht zoutwaterbad, jacuzzi’s en een Turkse hammam.

Arrangementen acties en kortingscodes bij wellnessresort Elysium

Er zijn verschillende arrangementen waarvan u kunt genieten bij het wellnessresort van Elysium. De aanbiedingen die wij hebben zijn onder andere:

 • Wellness & Relax
 • Wellness & Culinair
 • All inclusive arrangement
 • After Work special
 • Evening relax special
 • Arrangementen op bepaalde dagen (bv. Madiwodo en diwodo)

Bij het Wellness & Relax arrangement heeft u vanaf 10.00 entree bij Elysium en kunt u onbeperkt gebruik maken van de sauna en wellness faciliteiten, maar ook van alle douche producten zoals een scrub voor uw lichaam.

Daarnaast heeft Elysium ook nog 4 tot 5 badkledingdagen per maand, dit is standaard op de maandag. Op deze dagen kunt u dus in bikini, badpak of zwembroek gebruik maken van alle sauna activiteiten bij Elysium.

Voor degene die toe zijn aan ontspanning is het handig om gebruik te maken van een van de volgende behandelingen:

 • Hammam
 • Klassieke massage
 • Ayurvedische massage
 • Balinese massage
 • Facial classic
 • Sportmassage
 • Indiase hoofdmassage
 • Hotstone massage
 • Zonnebank

Veel van deze behandelingen komen met elkaar overeen, echter worden ze op een andere manier gegeven. Met de kortingen die u treft op SaunaDeals.nu kunt u goedkoop op zoek gaan naar een van deze behandelingen bij Elysium.

Ervaringen Elysium

3 reacties op “Elysium”

 1. Herman Konings schreef:

  Elysium is een leuke sauna in de omgeving van Rotterdam. Wij hebben het goed kunnen combineren met een dagje shoppen in Rotterdam en tegen het einde van de middag tot in de avond lekker te ontspannen in de sauna’s van Elysium. Er zijn veel verschillende sauna’s in Elysium die je allemaal op 1 avond kunt bezoeken. Onze favoriet blijft echter de Finse sauna!

 2. Maaike Buiting schreef:

  Mijn man ik en gaan tegenwoordig nooit naar Rotterdam zonder een bezoekje aan Elysium. Wanneer wij een wedstrijd van Feyenoord bijwonen (zijn allebei grote fans maar wonen helaas door een verhuizing niet langer in de buurt) pakken wij gelijk een bezoekje aan Elysium mee. Vriendelijk personeel, gezellige en ontspannen sfeer en gewoon zeer rustgevend.

 3. Lotte Scheerman schreef:

  Ik vind Elysium een geweldig wellness resort. Ze hebben ook een grote variatie in arrangementen, voor iedereen is er wel een passende arrangement beschikbaar. Het personeel is altijd vriendelijk en beleefd en de sfeer die er hangt is erg ontspannend. Ik geniet keer op keer als ik een bezoek doe aan Elysium!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!