Sauna Emmen

4.72/5 (29 stemmen)

Sauna aanbiedingen in de buurt van Emmen

Sauna Thermen de Waterlelie

Persoonlijke aandacht, professionaliteit, sfeer en beleving staan bij het Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen centraal.  


Bekijk de deals

4.43/5 (14)

Thermen & Wellness Anholts

Thermen & Wellness Anholts is gevestigd in het prachtige beekdal-landschap van het oliedorp Schoonebeek. Gelegen in de mooie provincie Drenthe in het...


Bekijk de deals

4.3/5 (10)

Spabron Hesselerbrug

Spabron Hesselerbrug is een middelgrote sfeervolle Sauna en wellnesscentrum met eigen hotelkamers in Drenthe. Dagelijks kan je bij hen op meerdere tijdstippen...


Bekijk de deals

4.5/5 (14)

Sauna Thermen Zuidwolde

Een ontspannend verblijf in een prachtige omgeving met aandacht voor u en uw wensen. Sauna Thermen Zuidwolde is landelijk gelegen in een Saksische boerderij.


Bekijk de deals

4.64/5 (11)

SpaWell

SpaWell is in het bezit van diverse beauty-, sauna en wellnessvoorzieningen. Mede door de diversiteit die SpaWell aanbiedt op het gebied van voorzieningen...


Bekijk de deals

4.57/5 (7)

Emmen is een plaats en de hoofdstad in de Nederlandse provincie Drenthe. Emmen heeft een inwonertal van 56.710 inwoners vanaf 1 januari 2017. Dit blijft ongetwijfeld jaarlijks groeien. Kenmerkend aan Emmen is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, die ook wel de ‘open, groene stad’ wordt genoemd. De bijnaam van Emmen is Vlinderstad, als verwijzing naar Dierenpark Emmen, wat sinds maart 2016 de Wildlands Adventure Zoo Emmen is geworden. Op het gebied van geschiedenis heeft Emmen ook nog wat moois. Er is namelijk een aanwezigheid van hunebedden, grafheuvels, raatakkers, een veenweg, het Tempeltje van Barger-Oosterveld en het Paar van Weerdinge. Emmen is dus een mooie groene stad met een prehistorische achtergrond. Naast de historie heeft Emmen ook een leuk centrum om te shoppen, wat te eten en natuurlijk ook sauna’s. Een dagje of weekend Emmen kan heel leuk zijn, wij hebben een aantal wellness centra die het waard zijn om er een dag te vertoeven.

Populaire wellness centra Emmen

Omdat wij wel van een handig overzicht houden, hebben wij een top drie sauna’s op een rijtje gezet om het u makkelijker te maken! Niks houdt u nog tegen om een dagje heerlijk te ontspannen in Emmen.

De drie bovenstaande wellness locaties zijn gevestigd in Drenthe en niet zo ver van Emmen vandaan. Het is dus een mooie gelegenheid om er even tussenuit te gaan om Drenthe te verkennen met een sauna arrangement eraan geplakt. Omdat wij zo van sauna’s houden bieden wij regelmatig sauna arrangementen voor een leuk prijsje om er een hele dag van te genieten.

Thermen & Wellness Anholts is gevestigd in het prachtige beekdal-landschap van het oliedorp Schoonebeek, in de toeristische gemeente Emmen. Anholts biedt verschillende sauna arrangementen en beauty-verwen dagen aan. Je kan dan genieten van alle thermenfaciliteiten en van de heerlijke gerechten die Thermen en Beautycentrum Anholts te bieden heeft. Zij hebben namelijk een groot aanbod aan diverse sauna’s zoals de Infrarood cabine, kruidensauna, Valo-bad, Ruusu cabine en nog veel meer. Je kan je geen moment vervelen bij Anholts.

Ook bij Saunathermen Zuidwolde bent u welkom om er een dagje te genieten. Tijdens een dag ontspannen wilt u natuurlijk onbezorgd genieten en daarom staan alle medewerkers tijdens uw verblijf voor u klaar. Bij Saunathermen Zuidwolde kunt u overnachten na een dagje ontspanning. Verder heeft de wellness locatie een ruim aanbod aan faciliteiten zoals de grotsauna, iki sauna, de houtgestookte sauna, het saunaplein en natuurlijk ook een restaurant om even bij te komen van al dat rusten. Wij raden u zeker aan om hier een bezoekje te plegen.

Als allerlaatst hebben wij Spawell, het mooiste beauty-, sauna- en wellnessresort van het Noorden. U kunt hier genieten van de zoutsteensauna, infrarood sauna, binnen- en buitenbad, een Hamam behandeling en nog wel veel meer. Er is ook de gelegenheid om er een hapje te eten om de buiken te vullen. Alle bovengenoemde sauna’s zijn zeker een bezoekje waard!

Andere bezienswaardigheden Emmen

In Emmen is er naast het ontspannen ook veel te doen met betrekking tot activiteiten en sight seeing. Het populaire Wildlands Adventure Zoo Emmen is er een van, een leuk dierenpark om met het gezin heen te gaan. Er is ook een Veenvaart om heel Drenthe mee rond te varen. Mocht u van rust houden en films, dan is er ook een bioscoop aanwezig om de nieuwste films te bezichtigen. Kom zeker een keer langs bij Emmen!


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!