Fitland – Vitae Wellnessresorts

4.36/5 (11 stemmen)

Scroll naar: Fitland – Vitae Wellnessresorts aanbiedingen | Over Fitland – Vitae Wellnessresorts | Ervaringen Fitland – Vitae Wellnessresorts

Fitland heeft verschillende wellness gelegenheden. Zo tref je een wellness locatie van Fitland in Leiden, Helmond, Sittard, Goes en Roosendaal. Daarnaast hebben zij ook de bekende wellnessboot in Mill. Lees verder

Fitland – Vitae Wellnessresorts aanbiedingen, korting en acties


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over Fitland – Vitae Wellnessresorts

Adres Fitland - Vitae Wellnessresorts

Wellnessboot
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Nederland

Fitland Goes
Geldeloozepad 7-11
4463 Goes
Nederland

Wellness Roosendaal - Fitland Thermen & Beauty
De Stok 6
4703 SZ Roosendaal
Nederland


Openingstijden Fitland - Vitae Wellnessresorts

Maandag

10:30

22:30

Dinsdag

10:30

22:30

Woensdag

10:30

22:30

Donderdag

10:30

22:30

Vrijdag

10:30

23:30

Zaterdag

10:30

23:30

Zondag

10:30

22:30


Beleef de Fitland - Vitae Wellnessresorts ervaring

Fitland heeft verschillende wellness gelegenheden. Zo tref je een wellness locatie van Fitland in Leiden, Helmond, Sittard, Goes en Roosendaal. Daarnaast hebben zij ook de bekende wellnessboot in Mill.

Op deze pagina vind je alle kortingen, aanbiedingen en acties van de verschillende Fitland locaties. Of je nou voor de wellnessboot wilt gaan en aan boord wilt gaan genieten van alle wellness of wilt genieten in Helmond van het piepjonge wellness complex en wilt genieten van deze geheel nieuwe locatie. De locaties van Fitland bieden ook een uitstekende mogelijkheid om te overnachten bij de wellness locaties, waardoor jouw bezoek aan een van de Fitland locaties nog relaxter wordt. Bekijk snel de korting en Fitland aanbiedingen.

Wat is Vitae wellnessresorts?

Vitae wellnessresorts is één van de grotere aanbieders op het gebied van sauna’s in ons land. Zij hebben onder hun naam wel 6 sauna’s waar je heen kunt gaan, iedere sauna heeft zijn eigen bijzondere uitstraling. Je kunt het dus een beetje zien als een overkoepelende aanbieder, via Vitae kun je een bezoekje regelen aan één van de sauna locaties die je bij hen op de site kunt vinden.

Wat voor sauna’s biedt Vitae wellnessresorts?

Er zijn dus zes sauna’s te vinden bij Vitae. Deze sauna’s liggen verspreid over het gehele land, je kunt dus alle kanten op. Alle sauna’s die vallen onder Vitae wellnessresorts zijn tip top in orde, je hebt er een grote verscheidenheid een faciliteiten en alles is altijd keurig verzorgt. Laten we eens kijken naar de verschillende locaties die je kunt bezoeken:

Wellnessboot Mill

Dit is toch wel één van de meest bijzondere sauna’s die je in ons land kunt vinden. Deze sauna heeft het uiterlijk van een boot, als je hier voor het eerst komt dan vraag je je af of je wel op de goede plek bent. Je kunt hier gebruik maken van vele soorten faciliteiten en baden, alles staat tot je beschikking om jou een grandioze dag te bezorgen. Je hebt prachtig uitzicht over het water, als het lekker weer is dan kun je ontzettend ver over de oever heen kijken

Wellness Resort Roosendaal

Eén ding is bij deze sauna in ieder geval erg bijzonder, dat is de enorme tuin die je er kan vinden. In de tuin staan vele ligbedjes, mocht het lekker weer zijn dan kun je dus ook nog eens een beetje bruin worden. Het zwembad heeft een heerlijke temperatuur en je kunt zonder problemen helemaal tot rust komen in één van de vele Finse sauna’s die over het park verspreid staan.

Wellness Resort Goes

Last but not least, het Wellness Resort in Goes is zeker een bezoekje waard. Deze moderne sauna heeft alles wat een echte sauna liefhebber maar mag hebben. Je kunt gebruik maken van erg veel faciliteiten, zo hebben ze hier ook sauna’s waar een heerlijke lavendelgeur in de lucht hangt. Na afloop kun je iets eten of drinken, zo brei je een mooi einde aan een dagje genieten.

Ervaringen Fitland – Vitae Wellnessresorts

Eén reactie op “Fitland – Vitae Wellnessresorts”

  1. Lianne Vera schreef:

    Ik ben laatst bij wellnessboot Mill geweest en kwam erachter dat zij aangesloten zijn bij Fitland. Ik ben een echte sportfanaat en wellnessboot Mill is echt geweldig! Een wellness op een boot heb ik nog nooit eerder gezien en dat was dus ook mijn eerste keer. Het is een leuke ervaring om in sauna’s en baden te zitten en tegelijk ook nog eens in een boot. Zeker een tweede bezoek waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!