Fletcher Hotels

4.64/5 (11 stemmen)

Scroll naar: Fletcher Hotels aanbiedingen | Over Fletcher Hotels | Ervaringen Fletcher Hotels

Vele Fletcher Hotels bieden de gasten naast accommodatie ook wellness faciliteiten aan. Vind hier de beste deals voor een overnachting inclusief wellness! Lees verder

Fletcher Hotels aanbiedingen, korting en acties


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over Fletcher Hotels

Adres Fletcher HotelsBeleef de Fletcher Hotels ervaring

Vele Fletcher Hotels bieden de gasten naast accommodatie ook wellness faciliteiten aan. Vind hier de beste deals voor een overnachting inclusief wellness!

De Wellness hotels van Fletcher:

  • Beauty & Wellness Center De Wageningsche Berg
  • Beauty & Wellness Center Trivium
  • Beauty & Wellness Fonteyn Thermen
  • Beauty & Wellness Center De Hunzebergen

Fletcher Hotels in Nederland

Fletcher Hotels onderscheidt zich door zijn authentieke Hotel-Restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle hotels liggen op fantastische locaties in Nederland. U vindt ze aan het strand of midden in de duinen, maar ook in de prachtige heuvels van Limburg of in één van de historische steden van Nederland. Bovendien zijn alle hotels uniek, hierdoor geeft elk hotel een andere sfeer en beleving.

Ontspannen en genieten!

Onze hotels bieden u alle gelegenheid om optimaal te ontspannen en te genieten. Elk hotel beschikt over een eigen restaurant waar u zich verschillende culinaire specialiteiten goed kunt laten smaken. Bij vele restaurants zijn er heerlijke dagmenu’s of verrassingsmenu’s te verkrijgen, smaakvol en gevarieerd dineren is dus gegarandeerd! De overige faciliteiten, zoals een bar en lounge of in enkele gevallen een sauna, solarium of soms zelfs een heel Wellness Centrum, dragen bij aan een ontspannen verblijf.

Wandelen en fietsen

Elk Fletcher hotel ligt op loop- en fietsafstand van verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Daarom vindt u op de internetsites van de individuele Fletcher hotels informatie en tips over de omgeving, die zich uitstekend leent voor prachtige wandel- en fietstochten. Bij de receptie van de hotels kunt u informatie aanvragen over de mooiste routes.

Ervaringen Fletcher Hotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!