Sauna Flevoland

4.22/5 (9 stemmen)

Aphrodite's Thermen

Aphrodite`s Thermen is een middelgroot maar compleet ingericht Spa & Wellness centrum. Zij willen geen massa recreatie, daarom zit jij nooit in overvolle sauna’s of whirlpools tegen andere saunagasten aan. Bij hen kan je echt genieten van rust en ontspanning.


Bekijk de deals

4.54/5 (13)

Aestas Beauty & Wellness

Aestas betekent “zomer” in het Latijn, en in de zomer is er zon! Onze lijfspreuk is dan ook: “Zoek de zon op!”. De zon biedt letterlijk warmte en behaaglijkheid. En dat is nu precies wat Aestas u wil aanbieden.


Bekijk de deals

4.5/5 (10)

La Femme Wellness

Onze Wellness is kleinschalig en alleen toegankelijk voor vrouwen. Dat is een bewuste keuze. Misschien bent u liever alleen met vriendinnen, uw moeder of dochter. Bij ons kunt u geheel naar eigen wens genieten van alle faciliteiten en diverse behandelingen.


Bekijk de deals

5/5 (8)

Thermen La Mer

Thermen La Mer Heeft een diversen faciliteiten op Sauna, Wellness & Beauty gebied. een heerlijke dag ontspannen kan bij Thermen La Mer. Ontspan in de diverse sauna’s binnen en buiten, neem een heerlijke massage of beauty behandeling en kom tot rus in de grote binnentuin.


Bekijk de deals

4.44/5 (18)

Qbeauty

Qbeauty verwelkomt jou graag voor een compleet beauty arrangement inclusief alle wellness faciliteiten. Heerlijk onthaasten en volledig tot rust komen kan in hun Day Spa. Hun kleinschalige Wellness met maximaal 10/12 gasten heeft een privé sfeer waar jij je zeer op jouw gemak zult voelen.


Bekijk de deals

4.2/5 (5)

Steden in Flevoland met een sauna:

Almere Dronten Lelystad

Sauna Flevoland

Flevoland is een jonge provincie in het midden van Nederland. Dit is de jongste provincie van het land en daarmee ook erg vernieuwend. Deze provincie bestaat uit drie delen, namelijk de Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland die allemaal zijn ontstaan door drooglegging van de Zuiderzee. Lelystad is hierbij de hoofdstad en de oudste gemeente is Urk. Er is genoeg te doen en genoeg om te recreëren in natuurgebieden zoals de Oostvaardersplassen. Voor een echte natuurliefhebber is dit de perfecte plek om te genieten van de wilde dieren, de natuur en de prachtige parken. Na een lange boswandeling is de sauna een heerlijke plek om tot rust te komen en bij te komen van al het moois. Je kunt daarom er ook voor kiezen om een wellness overnachting in te plannen en een aantal dagen in deze provincie te blijven. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het bij één dag te houden en te genieten van de mooie wellness locaties die je hier kunt vinden. Je vindt op deze pagina de beste sauna aanbiedingen in Flevoland! Bekijk dus snel de hoogste kortingen en de beste deals voor een dagje wellness.

Populaire sauna in Flevoland

De stad met de meeste mensen in Flevoland is Almere. De meest populaire sauna van Flevoland is dus ook hier gevestigd, namelijk Thermen La Mer. Deze sauna is gevestigd in Almere-Stad, vlakbij het winkelcentrum. Deze sauna is dus goed te combineren met een dagje uit in Almere. Dit is de enige populaire sauna in Flevoland, de meeste sauna’s zitten in de provincies zoals Gelderland of Noord-Brabant. Bij Thermen La Mer kun je echter wel genieten van de luxe die je bij andere sauna’s zoals Thermen Bussloo, Spa Zuiver, Elysium en dergelijke treft. De sauna is echter niet zo groot als deze sauna’s. Echter zijn er wel leuke faciliteiten en arrangementen die je hier kunt beleven. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om te overnachten bij een dichtbijgelegen hotel in Almere, namelijk van der Valk en Apollo Wellness.

Overige sauna’s in Flevoland

Thermen La Mer is natuurlijk niet de enige sauna in Flevoland. Er zijn ook andere (minder bekende) sauna’s in Flevoland. Een andere sauna die gevestigd is in Almere is Qbeauty. Deze locatie wordt niet echt gezien als sauna, maar meer als beauty locatie. Echter is het (vooral voor vrouwen) leuk om dit te combineren en een dagje beauty & sauna te combineren. In Dronten is er ook een andere locatie waarbij je een sauna bezoek kunt combineren met Beauty behandelingen en Zwemmen, deze locatie heet Aphrodite’s Thermen. In de hoofdstad van Flevoland, Lelystad, is er ook nog een leuk wellnesscentrum genaamd Aestas Beauty & Wellness. Dit is de 2e beste optie om een sauna te bezoeken in Flevoland. Hierbij is namelijk wel weer de focus gelegd op de sauna faciliteiten. Dit is ook goed te combineren met een dagje uit in Lelystad.


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?