Fonteyn Thermen Sauna aanbiedingen & deals

4.38/5 (8 stemmen)

Fonteyn Thermen aanbiedingen, kortingen, deals en acties

Scroll naar:
Fonteyn Thermen aanbiedingen | Over Fonteyn Thermen | Ervaringen Fonteyn Thermen

Fonteyn Thermen is het wellness center van Bergen op Zoom en onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark. In het luxeuze beautycenter met verschillende behandelkamers, sauna’s, het binnen- en buitenzwembad,... Lees verder

Helaas deze locatie heeft geen deals, maar we hebben wel andere saunadeals voor je:

Hoeveel sterren scoort deze sauna en wellness locatie bij jou?

Informatie over Fonteyn Thermen

Adres Fonteyn Thermen

Wellness Center Fonteyn Thermen
Gertrudisboulevard
Bergen op Zoom
Nederland

Openingstijden Fonteyn Thermen

Maandag

12:00

23:00

Dinsdag

11:00

23:00

Woensdag

11:00

23:00

Donderdag

11:00

23:00

Vrijdag

11:00

23:00

Zaterdag

11:00

23:00

Zondag

11:00

23:00

Fonteyn Thermen is het wellness center van Bergen op Zoom en onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark. In het luxeuze beautycenter met verschillende behandelkamers, sauna’s, het binnen- en buitenzwembad, whirlpools, zonnecenter en het restaurant staan beleven, ervaren en proeven centraal.

In de schoonheidssalons werken zij met het merk comfort zone. Uniek bij Fonteyn Thermen is het gebruik van een historische waterbron, Stadsfonteyn genaamd en is officieel “Heilwasser” Hieruit vloeit schoon, puur en zuiver bronwater vol energie en mineralen. Het Stadsfonteyn Water heeft een medicinale werking en gebruikt men in de baden en tijdens de behandelingen.

Fonteyn Thermen is onderdeel van het vernieuwde Fletcher Hotel en is het wellness center van Bergen op Zoom. Deze wellness locatie beschikt over 8 behandelkamers, sauna’s, een binnen- en buitenzwembad, kruidenbaden, een zonnecenter en een restaurant.

Beleven en ervaren staan centraal bij deze wellness locatie en dat is ook wat je hier volop kunt doen. Bergen op Zoom, gelegen in Noord-Brabant biedt naast deze wellness locatie nog veel meer om te ontdekken. Er wordt bij Fonteyn Thermen gebruik gemaakt van een historische waterbron waar schoon, puur en zuiver bronwater vloeit vol energie en mineralen! Ontdek deze wellness locatie en blijf overnachten om de omgeving te ontdekken!

Voor alle sauna aanbiedingen en kortingen bij Fonteyn Thermen, moet je op deze pagina van Sauna Deals zijn. Het genieten begint namelijk al bij het vinden van een perfecte sauna deal via Sauna Deals. Ook als je op zoek bent naar Fonteyn Thermen aanbiedingen. Kies voor de aanbieding die het best bij jou past. Dit kan alleen een wellness entree zijn, maar ook een compleet arrangement waarbij je kunt genieten van een behandeling, een heerlijke maaltijd en zelfs overnachtingen. Zo kun je extra lang genieten van jouw dagje of weekend wellness.

Ervaringen Fonteyn Thermen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *