Sauna Friesland

4.31/5 (16 stemmen)

LeeuwerikHoeve

Thermen & Beauty Sauna LeeuwerikHoeve, centraal gelegen in het Friese plaatsje Burgum tussen Leeuwarden en Drachten, is dé plaats waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, waar onthaasten de gewoonste zaak is en je het gevoel hebt thuis te komen.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Sauna Het Friese Woud

Een sauna zoals een sauna moet zijn. Bij Sauna het Friese Woud zijn er voldoende faciliteiten om vele uren te genieten in een ambiance van rust, omringt door een gastvrij team dat garant staat voor oprechte aandacht.


Bekijk de deals

4.5/5 (8)

Woudfennen

De Woudfennen is een wellness & beauty center gevestigd in Friesland. Dit wellness & beautycenter bestaat al sinds 1986. Er zijn hier verschillende wellness en beauty arrangementen waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast is er ook een hotel waar je kunt overnachten bij de Woudfennen. Hieronder volgt een overzicht van alle sauna’s bij de Woudfennen.


Bekijk de deals

4.68/5 (19)

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Op zoek naar een goede sauna in Makkum? Dan is het sauna, wellness & beautyresort De Leliehofprecies wat u zoekt!


Bekijk de deals

4.67/5 (3)

Wellness & Beauty Boomhiemke

Puur genieten staat centraal bij Wellness & Beauty Boomhiemke. Voor een dag pure ontspanning komt u naar Wellness& Beauty Boomhiemke, gelegen op misschien wel het mooiste stukje van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide.


Bekijk de deals

4.75/5 (4)

Wellcome Wellness - WestCord

Ontspannen, verwend worden met bijzondere behandelingen en ook nog heerlijk overnachten in één van de prachtige kamers met zicht over de Noordzee. Het kan allemaal bij Wellcome Wellness op Vlieland.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Sauna de Wadden

Welkom bij de de enige kuursauna in Friesland: Sauna de Wadden in Vrouwenparochie. Wij zijn een kleinschalig Sauna bedrijf waar gezelligheid en gastvrijheid nog hoog in het vaandel staat.

Puur natuur relaxen: dat doe je bij Sauna de Wadden in Vrouwenparochie!


Bekijk de deals

4.33/5 (6)

Sauna Franeker

Sauna Franeker is gevestigd in een monumentale boerderij in het centrum van Franeker, mogelijk kent u het wel als één van de Elfsteden. Vanuit een huiskamersfeer proberen zij jou het zo aangenaam mogelijk te maken, zodat jij optimaal heerlijk kan genieten van de sauna of een beauty arrangement.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Sauna Friesland

De provincie Friesland telt 646.092 inwoners en ligt in het noorden van Nederland. De provincies waar Friesland aan grenst zijn onder andere Groningen en Drenthe. Deze provincie beschikt over verschillende mooie wellness locaties die jou in de behoefte kunnen voorzien om een dagje te ontspannen. Geniet van een heerlijke massage, een dagje sauna of een gezichtsbehandeling bij een van de wellness locaties en maak daarbij gebruik van goedkope wellness aanbiedingen, hoge kortingen en lage prijzen! Maak je wellness dag compleet met een overnachting, een maaltijd en een behandeling. Bekijk hier de beste sauna aanbiedingen van Friesland en geniet van alle mooie locaties die deze provincie te bieden heeft. Geniet en ontspan. Het ontspannen begint bij het vinden van een goede sauna aanbieding en het eenvoudig boeken van de wellness locatie. Zoek daarom via Sauna Deals de beste deal die bij jou past.

Blijf na jouw wellness bezoek overnachten en maak jouw dagje wellness daarmee helemaal compleet. Zo kun je het ontspannen gevoel nog wat langer vasthouden en genieten van de balans die je terug krijgt tijdens zo’n dag of weekend voor jezelf.

Bekende sauna’s van Friesland

De meest bekende sauna van Friesland is Woudfennen, deze sauna is gevestigd in Joure. Er zijn diverse aanbiedingen voor deze sauna in Friesland. Het is de grootste sauna van Friesland en je kunt hierbij dus ook gebruik maken van de meeste faciliteiten, denk hierbij aan een Finse sauna (zowel binnen als buiten), kruidentempels, stoombaden, Romeinse Thermen en zelfs een Oosters badhuis.

Een andere bekende sauna in Friesland is Sauna het Friese Woud, deze sauna is gevestigd in Boijl. Bojil is gevestigd in het zuid-oosten van Friesland. Bij Sauna het Friese Woud tref je sauna’s zoals de Finse sauna, opgiet sauna’s, infraroodsauna’s en nog ruim 20 andere sauna activiteiten. Sauna het Friese Woud heeft ook altijd diverse aanbiedingen op arrangementen zoals een complete wellnessdag, een zomer- of winteravond met sauna en diner.

Naast deze 2 sauna’s is er een iets minder bekende sauna gevestigd in Gorredijk, genaamd Thermen Saunastate. Deze sauna is een klassieke sauna van Friesland met een aantal minder faciliteiten dan Woudfennen en Sauna het Friese Woud. Voor deze sauna hebben wij helaas minder aanbiedingen dan de voorgaande sauna’s.

Via SaunaDeals.nu kunt u gebruik maken van diverse kortingen op deze bekende sauna’s in Friesland. U kunt namelijk ervoor kiezen hoe uitgebreid u deze sauna ervaring wilt beleven. Het is mogelijk om te overnachten, dineren en diverse extra arrangementen erbij te boeken zoals massages of beauty behandelingen. Hiervoor zijn er verschillende pakketten samengesteld die u kunt boeken of u kunt bieden op een van deze pakketten door middel van een veiling.

Andere sauna’s in Friesland

De Waddeneilanden horen natuurlijk ook bij Friesland, met uitzondering van Texel. Sauna’s die je op deze eilanden treft zijn onder andere SpAmeland. De naam van deze sauna geeft ook al aan op welk eiland deze is gevestigd (Ameland). Een andere sauna die gevestigd is op de Waddeneilanden, in Vlieland om precies te zijn is WellCome Wellness van Westcord Hotels. Naast deze sauna’s op de Waddeneilanden is er nog een andere kleine sauna in Friesland genaamd Sauna Franeker. Dit is een kleine sauna waarbij u dus kunt genieten van de rust.”


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?