Sauna aanbiedingen Geldrop of in de buurt

4.42/5 (24 stemmen)

SpaSense

Geniet van wellness bij SpaSense in Geldrop! Ontspan in onze thermen en sauna, beleef alle faciliteiten en relax tijdens een massage. Deze spa heeft alles!


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Thermae Son

Midden in een bosrijke omgeving vinden we Wellness & HealthresortThermae Son. Het resort is gelegen in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Het is de ideale plek voor ontspanning en inspanning. Ervaar bij Thermae Son een gemoedelijke Brabantse sfeer en een optimale gastvrije service.


Bekijk de deals

4.71/5 (14)

Wellnessresort Helmond

Wellnessresort Helmond biedt een natuurlijk rustpunt in jouw dagelijkse hectiek. De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling maken dit resort een fijne plek om te zijn. Laat je inspireren door de vele wellnessfaciliteiten en op professionele wijze verwennen door de beautyspecialistes.


Bekijk de deals

4.5/5 (4)

Sauna Aquarius

Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten en ontspannen, kunt u bij Sauna Aquarius gebruik maken van diverse faciliteiten. Sauna Aquarius beschikt over een originele Finse sauna waar u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen, een 5000 liter dompelbad met onderwaterverlichting.


Bekijk de deals

4.25/5 (4)

Sauna Devarana

Devarana Sauna Beauty Resort wilt u een beleving bieden die zijn weerga niet kent en u uit de hectiek van de dagelijkse drukte haalt. Wij beschikken daarom over vele verschillende soorten sauna’s en baden. Denk aan een zoutgrot sauna, etage sauna, infrarood sauna etc.


Bekijk de deals

4.67/5 (6)

De bekendste auna in Geldrop is Natuurlijk SpaSense, Thermen Geldrop. Bij deze sauna in Geldrop kunt u heerlijk ontspannen, genieten van lekker eten en ultieme rust! Sauna Geldrop is een uitgebreide wellness resort met een mooie natuur omgeving zodat u extra goed kunt ontspannen. Sauna Geldrop heeft verschillende arrangementen zodat iedereen van een gepast dagje sauna kan genieten. Zo heeft Sauna Geldrop een “after work special” arrangement voor mensen die graag na hun werk even tot rust willen komen in de sauna. Je kunt ook kiezen voor onder andere de culinaire arrangement. Dit arrangement combineert de wellness met lekker eten. De faciliteiten zijn erg uitgebreid. Er zijn meer dan 20 verschillende faciliteiten waarvan iedereen gebruik kan maken. Verschillende baden, sauna’s, zonnebanken en lounges zijn een aantal van deze faciliteiten.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?