Gratis naar de sauna: onze tips!

Iedere dag gaan er weer een hele hoop mensen naar de sauna toe. Misschien zit jij er ook wel over na te denken om weer een keer heerlijk te gaan ontspannen. Vaak is het alleen zo dat een sauna ticket toch nog best wel duur is, dit is dan ook de reden dat sommige mensen terughoudend zijn met een bezoekje aan een wellness centrum. Maar wat nu als er manieren zijn waarmee je voordelig of zelfs gratis naar de sauna kunt gaan? Lees snel verder om achter deze methodes te komen!

Hoe werkt het nu precies?

Er zijn speciale acties waarmee je gratis of met korting naar de sauna komt. Vaak zijn deze acties er om zo mensen naar een locatie te krijgen, als je het een leuke sauna vindt dan is de kans natuurlijk groot dat je ooit wel eens terug zal komen. Het mooie van die acties is dus dat je zonder al te veel geld, en soms helemaal voor niks, naar de sauna kunt. Bij andere acties krijg je weer het tweede kaartje gratis, mocht je vaak naar de sauna gaan dan kun je dus aardig wat besparen.

Deze aanbiedingen staan allemaal acties voor sauna’s, iedereen heeft zo weer zijn eigen geweldige aanbieding. Door deze hoge kortingen ben je dus in staat om zo min mogelijk neer te leggen voor een ticket, voor de reguliere sauna bezoeker die een paar keer per jaar gaat is dit dus een ideale mogelijkheid om kosten te besparen.

Tweede kaartje gratis Spa Online

Een tweede kaartje gratis krijgen is hetzelfde als 50% korting, dit is natuurlijk logisch. Maar dit betekent  wel dat je maar één kaartje hoeft te kopen als je met z’n tweeën gaat, ik zou zeggen reken uit die winst! Op dit moment is zo’n actie bezig bij Spa Online, dit is een actie die wordt gegeven door een samenwerking met Palmolive. Het mooie van deze actie is dat je altijd de vrijheid hebt om te kiezen naar welke locatie je wilt gaan, er zijn namelijk een hoop sauna’s die meedoen met de actie. Je kunt gewoon bestellen op de website, bij het invoeren van de betaling moet je de code korting50 gebruiken. Zo krijg jij ook het tweede kaartje gratis!

Het kan zijn dat de actie niet meer werkt via de website. Gelukkig is er nog een andere manier waarop je de code kunt verkrijgen. Je moet naar de actie pagina gaan, vervolgens kies je de locatie naar keuze. Hierna moet je de datum invullen en drukken op ‘bestel nu’. Je krijgt een scherm waar je de code in kunt vullen, vul hier ‘korting50’ in of vul de barcode van het Palmolive product in. Als het goed is zal de korting verrekend worden met de prijs. Vervolgens hoef je alleen nog maar te betalen. Doet de code het niet meer? Laat het ons weten!

Forse korting met Sauna Veilingen

Je kunt er ook voor kiezen om mee te gaan bieden met een sauna veiling. Dit is natuurlijk niet helemaal gratis, maar het is altijd veel goedkoper dan een normaal ticket. Daarnaast geeft het gewoon een goed gevoel als je daadwerkelijk de veiling vindt.  Er zijn verschillende sites waar saunaveilingen online staan, hier zijn de beste sites van het moment: Ticketveiling.nl en Vakantieveilingen.nl. Het proces van het bieden gaat ontzettend simpel en snel, op de site staat precies aangegeven hoe je mee kan bieden en waar je op moet letten. Voor je het weet heb je zo een goedkoop ticket op de kop getikt!

Sites met hoge kortingen, tot wel 50-70%

Dan rest ons nog een soort kortingsmogelijkheid, dit is door tickets te kopen bij speciale sites met torenhoge kortingen. Er zijn veel sites te vinden waar je goedkoop een ticket voor de sauna kunt halen, de prijs is hier zo laag omdat ze de kaartjes groot inkopen. Dit is voor jou als consument natuurlijk helemaal geweldig, soms kun je namelijk wel de helft van je ticket besparen. Nu is het lastig om te zien welke websites een goede keuze zijn om te kopen, daarom hebben we voor jou de beste sites hier even op een rij gezet: Actievandedag.nl, Travelbird.nl en Groupon.nl. Je krijgt de tickets gewoon in de mail, zo kun je ze zelf even uitprinten om mee te nemen.

Het is dus helemaal niet zo moeilijk om goedkope tickets te scoren om naar de sauna te gaan, als je gebruik maakt van één van de bovenstaande mogelijkheden dan kun je echt ontzettend veel geld besparen. Een tip: als je met een grote groep gaat dan kun je nog meer besparen, zo kun je voor erg weinig geld een super ontspannen dagje houden op een sauna locatie naar keuze.

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!