Sauna Groningen

4.59/5 (17 stemmen)

Sauna Beauty Farm Midwolda

Sauna Beautyfarm Midwolda in de provincie Groningen onderscheidt zich door zijn gemoedelijkheid, persoonlijke aandacht, lief personeel, sfeervolle inrichting en heerlijke behandelingen.


Bekijk de deals

4.75/5 (4)

SPA Loppersum

SPA Loppersum in Groningen is een verrassend uitgebreide, maar toch kleinschalige spa. Hier krijg je alle rust en ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Een bezoek aan SPA Loppersum is de perfecte manier om weer helemaal op te laden.


Bekijk de deals

4.5/5 (8)

Sauna 't Dalhuus

Op het Groningse platteland in een voormalig schoolgebouw vindt u rust, luxe en echte gastvrijheid bij Sauna ‘t Dalhuus. Geniet van alle faciliteiten van een moderne sauna en de rust en ruimte die het platteland biedt bij Sauna ’t Dalhuus, al twee keer gekozen tot de beste sauna van Groningen.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Sauna Thermen de Waterlelie

Persoonlijke aandacht, professionaliteit, sfeer en beleving staan bij het Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen centraal.

 


Bekijk de deals

4.43/5 (14)

Thermen Bad Nieuweschans

Wilt u een dagje naar de sauna in Noord-Nederland? Kom dan eens naar Thermen Resort Bad Nieuweschans. U vindt bij ons een ruim opgezette, zeer uitgebreide sauna & wellness waar u zowel overdag als in de avond terecht kunt. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van onze sauna’s.


Bekijk de deals

4.25/5 (4)

Steden in Groningen met een sauna:

Groningen Loppersum Midwolda Wildervank Zevenhuizen

Sauna Groningen

Groningen is de naast een provincie ook meteen de hoofdstad van de provincie. Op 1 september 2014 had de stad een mijlpaal bereikt van maar liefst 200.000 inwoners! Een mooie groei van deze stad en door de drukte van de stad hebben de mensen ook meer behoefte om te ontspannen. Je vindt op deze pagina daarom ook de beste sauna aanbiedingen in Groningen. Ben jij op zoek naar een goedkope sauna aanbieding in Groningen of op zoek naar hoge kortingen op jouw saunabezoek? Dan ben je bij de juiste pagina terecht gekomen.

Tevens is Groningen een echte studentenstad. De stad heeft ruim 55.000 studenten waarvan er 30.000 in het centrum wonen. Toeristen weten deze provincie nog niet zo goed te vinden, maar als ze deze mooie plek in Nederland hebben gevonden, dan komen ze voor de natuur, het Nationaal Park Lauwersmeer en Hortus Haren. Deze verborgen prachtige plekken zijn goed te combineren met een saunabezoek. Verleng je wellness bezoek daarom met een overnachting om meer van de stad Groningen te ontdekken en het ontspannen gevoel nog wat langer vast te houden. Zowel voor de inwoners als voor de toeristen in eigen land is het een ideale plek om tot rust te komen, ontspanning op te zoeken en geest en lichaam weer in balans te brengen. Dit uitje wordt nog leuker met de sauna aanbiedingen van Sauna Deals dus kijk snel verder!

Bekende sauna’s in Groningen

Spa Loppersum is de bekendste sauna in Groningen. Bij deze sauna kun je ook gebruik maken van het hotel en restaurant van Spa Loppersum. Er zijn hier 5 verschillende sauna’s die je kunt bezoeken, namelijk de Kelohout sauna, Infraroodsauna, Oregon Pine-sauna, Red Cedar sauna en Houtgestookste Aufguß-sauna. Het kan ook zijn dat je Duitse bezoekers tegen komt doordat deze sauna bekend is, maar ook dichtbij de Duitse grens is gevestigd. Daarnaast zijn er ook nog verschillende baden, ontspanningsruimtes en luxe verzorgingsfaciliteiten.

Andere leuke sauna’s in de provincie Groningen

In Groningen heb je ook nog andere leuke sauna’s om te bezoeken. Zo heb je in Zevenhuizen Thermen de Waterlelie. Dit is een vrij grote sauna met 9 verschillende soorten sauna’s. Binnen tref je ook nog een restaurant, massageruimtes, zonnebanken en rustruimtes. Daarnaast hebben zij een grote buitenplaats waar je lekker kunt genieten van de zon of zwemmen in het zwembad. Thermen de Waterlelie heeft wegens de duurzaamheid van hun activiteiten een Green Key. Alle faciliteiten bij Thermen de Waterlelie zijn dus Maatschappelijk Verantwoord.

In Midwolda is er ook nog een sauna gevestigd, Sauna Beautyfarm Midwolda. Deze sauna lijkt voornamelijk op een groot huis met sauna faciliteiten. Het restaurant heeft dus ook een huiselijk gevoel, alsof je lekker thuis aan het eten bent. De ontspanningsruimtes tref je ook binnen en zijn ingericht als een soort huiskamer. In de tuin tref je enkele frisse buitensauna’s, met uitzicht op het platteland van Groningen. Je kunt bij een sauna bezoek ook een arrangement regelen waarbij je kunt overnachten in een Boerderijkamer.

De beste sauna van Groningen (volgens de Nationale wellnessverkiezingen) is Sauna ’t Dalhuus. Deze sauna is niet zo bekend doordat ze niet erg groot zijn. Echter hebben zij wel de beste service en genoeg faciliteiten om de hele dag entertained te worden. Het voordeel hiervan is dus dat u meer kunt genieten van uw rust en privacy.


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?