Sauna aanbiedingen Groningen of in de buurt

4.56/5 (9 stemmen)

Thermen Bad Nieuweschans

Wilt u een dagje naar de sauna in Noord-Nederland? Kom dan eens naar Thermen Resort Bad Nieuweschans. U vindt bij ons een ruim opgezette, zeer uitgebreide sauna & wellness waar u zowel overdag als in de avond terecht kunt. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van onze sauna’s.


Bekijk de deals

4.25/5 (4)

Sauna Beauty Farm Midwolda

Sauna Beautyfarm Midwolda in de provincie Groningen onderscheidt zich door zijn gemoedelijkheid, persoonlijke aandacht, lief personeel, sfeervolle inrichting en heerlijke behandelingen.


Bekijk de deals

4.75/5 (4)

SPA Loppersum

SPA Loppersum in Groningen is een verrassend uitgebreide, maar toch kleinschalige spa. Hier krijg je alle rust en ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Een bezoek aan SPA Loppersum is de perfecte manier om weer helemaal op te laden.


Bekijk de deals

4.5/5 (8)

Sauna 't Dalhuus

Op het Groningse platteland in een voormalig schoolgebouw vindt u rust, luxe en echte gastvrijheid bij Sauna ‘t Dalhuus. Geniet van alle faciliteiten van een moderne sauna en de rust en ruimte die het platteland biedt bij Sauna ’t Dalhuus, al twee keer gekozen tot de beste sauna van Groningen.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Sauna Thermen de Waterlelie

Persoonlijke aandacht, professionaliteit, sfeer en beleving staan bij het Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen centraal.

 


Bekijk de deals

4.43/5 (14)

Sauna’s in Groningen

Groningen is als één van de grootste steden in het Noorden erg gezellig om eens te bezoeken. Er is een hele hoop te doen in de stad, hier komen we straks nog even op terug. Waar Groningen ook echt een uitblinker in is, is het aantal sauna’s wat in de buurt ligt. We hebben voor jou de beste op een rijtje gezet:

SPA Loppersum

Deze sauna lijkt in eerste instantie vrij klein, dit valt echter erg mee als je eenmaal binnen bent. In dit wellness centrum kun je vele faciliteiten vinden, zo zijn er verschillende stoomcabines over het park verspreid die ieder een eigen heerlijke geur hebben. Zeker een aanrader voor degene die de wereld van de sauna wilt ontdekken.

Sauna ’t Dalhuus

Deze sauna is erg huiselijk, wanneer je hier binnenkomt dan voelt alles erg vertrouwd. Het is heerlijk rustig gelegen, je hebt dus voor een paar uur geen herrie aan je oor. Ook hebben ze verschillende soorten zwembaden, elk bad heeft weer een aangename temperatuur.

Wellness resort De Waterlelie

Deze sauna is gewoon een erg simpele sauna. Je hebt er alles wat je nodig hebt. Het is echt een oase van rust en de mensen zijn eigenlijk allemaal wel aardig. Zeker een aanrader voor de nieuwkomers en voor de ervaren saunabezoekers.

Andere sauna’s in de buurt die een bezoekje waard zijn:

  1. Sauna Beauty Farm Midwolda – 32.4 km
  2. Fontana Resort Bad Nieuweschans – 49.3 km

Groningen: de stad in het Noorden

Groningen staat bekend als een gezellige stad, je kunt hier dan ook vele cafeetjes en restaurantjes vinden. Zo kun je zonder problemen na het winkelen een hapje en een drankje nemen. Ook kun je altijd wel slagen met shoppen in één van de vele winkelstraten in de stad. Een aanrader voor degene die de steden in het Noorden wel eens wilt ontdekken!

 


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?