Sauna aanbiedingen Ijsselstein of in de buurt

4.59/5 (22 stemmen)

SpaSereen

Zo puur, zo aangenaam is het motto van SpaSereen. Wat deze woorden precies om het lijf hebben? Houd het op een zee van mogelijkheden.


Bekijk de deals

4.5/5 (8)

Thermen Soesterberg

Wellness, zintuigen en natuur. Samen staan ze voor intense ervaringen en belevingen in de zuiverste vorm. Wellness op z’n puurst. Je vindt het in Thermen Soesterberg, waar ze al jouw zintuigen raken. Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en verrassen door vernieuwende wellness belevenissen.


Bekijk de deals

4.25/5 (8)

Thermen Houten

Hun middelgrote wellnesslocatie heeft een rijk aanbod aan sauna’s en baden, binnen- en buitenterrassen, een mooie tuin met heerlijke ligbedden en diverse lounge zitjes. Met ruime keuze aan massages en beautymogelijkheden staat Thermen Houten garant voor een dag genieten en optimale ontspanning.


Bekijk de deals

4.68/5 (19)

Sauna de Heuvelrug

Stap in de ‘Wereld van Wellness’, met verschillende typen sauna’s en thermen, afgesteld voor een unieke optimale beleving en dus voor ieder altijd een passende temperatuur!

Wellness is een verzameling van rituelen en dat beleeft u tijdens de beste opgietingen, zoals een stevige Hamam massage.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Spavarin

Het wellness center dat er alles aan doet om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen. Rust en ontspanning staan bij Cityspa Spavarin centraal. Zij bieden een uitgebreid assortiment van behandelingen en arrangementen aan, zodat jij optimaal tot rust kan komen en onbezorgd kan genieten.


Bekijk de deals

4.67/5 (3)

Descansa

Bij Descansa in Utrecht ervaar je midden in de stad een heerlijk relaxed gevoel. Warm op in de sauna en dompel je onder in de verwarmde baden. Daarna is het heerlijk ontspannen in de lounge.


Bekijk de deals

4.33/5 (9)

In Nederland zijn er echt ontzettend veel mooie plekjes te vinden, echter weten veel mensen dit niet. Neem nu bijvoorbeeld de omgeving van Utrecht, hier kun je echt veel meer doen dan je denkt. Zo zijn er talloze gezellige steden in de buurt en je kunt er ook nog eens heerlijk wandelen. Eén van deze leuke steden in de provincie Utrecht is IJsselstein. Dit oude dorpje heeft een hele hoop te bieden, de centrale ligging zorgt ervoor dat het een prima vakantieplekje is.

Het stadje, of beter gezegd groot dorp, IJsselstein ligt in het midden van het land, net onder de stad Utrecht. In het centrum van de stad kun je heerlijk een drankje drinken op het terras, als je er in de middag komt dan zijn er ook veel plekjes waar je iets kunt gaan eten. Het centrum van het stadje heeft een historische uitstraling, dit zie je terug in alle oude gebouwen die je er kunt vinden. Het inwoneraantal van de stad is niet zeer groot, er wonen om en nabij de 26.000 mensen.

Het mooie van IJsselstein is de centrale ligging, dit zorgt ervoor dat je jouw vakantie zo in kunt plannen zoals je dat zelf wilt. Er zijn genoeg mogelijkheden om een stad te bezoeken en je kunt heerlijk wandelen in de buurt of in het bos. De grachtjes zorgen ervoor dat het stadje een zeer gezellige uitstraling heeft. Winkelen kan, maar voor een echte shop ervaring zal je toch naar één van de grotere steden in de omgeving moeten gaan.

De steden in de buurt

Eén van de mooiste en gezelligste steden van ons land is Utrecht, en laat dit nu net in de buurt liggen bij IJsselstein. Je kunt er als het ware gewoon heen fietsen. Er is in het centrum van Utrecht een hoop te doen en er is altijd weer veel volk op de been. Het is een stad waar je heerlijk kunt slenteren door de straatjes, door de kleine gangetjes en steegjes is het soms een beetje een zoektocht. Er zijn genoeg winkelstraten door de stad verspreid en op het stadsplein liggen vele terrasjes en cafeetjes. Als het donker is dan is de Domtoren prachtig belicht, ook mooi om deze te beklimmen als je er tijd voor hebt.

Gouda is iets verder rijden, maar als je al eens in Utrecht bent geweest dan is dit een uitstekend alternatief. Gouda heeft net als Utrecht een historisch oud centrum. Je vindt er dus veel panden die wel 300 jaar oud zijn. Vroeger was het echt een handelsstad, nu is het meer een stad geworden om te winkelen. Er zijn genoeg tentoonstellingen en musea in Gouda, hier kun je altijd nog heen als het weer niet zo lekker is. Je hoeft je hier niet te vervelen!

De natuur van Utrecht

Utrecht is een vrij groene provincie, ook al is het aardig volgebouwd. Je kunt dan ook prima wandelen in de buurt van IJsselstein. Als je richting Amersfoort rijdt dan vind je werkelijk waar prachtige bossen. Hier is vroeger veel gevochten in de oorlog, je vindt in deze omgeving dan ook veel oorlogsmusea. Er zijn ook veel fietsroutes die je kunt volgen vanuit IJsselstein, zo zie je ook nog iets van de omgeving. Door te fietsen kun je veel meer van de dorpjes zien die er allemaal in de buurt liggen. Zeg nou zelf, dat is toch veel leuker dan in de auto zitten?

Sauna’s in de buurt van Ijsselstein

Aardig wat mensen gaan ieder jaar weer een keer naar de sauna, dit is dan ook echt de beste stap die je kunt zetten als je even helemaal wilt ontspannen. Ben je nog nooit in de sauna geweest? Eens moet de eerste keer zijn, hier zijn drie geweldige sauna’s waar je heerlijk even wat stoom kunt afblazen. Ze liggen alle drie in de buurt van IJsselstein, zo hoef je dus ook nog niet eens ver te rijden:

  1. Spa Sereen 21.9 km
  2. Thermen Soesterberg 23.4 km
  3. Thermen Houten 14.1 km

 Spa Sereen
Deze sauna heeft eigenlijk alles wat je mag verwachten van een sauna, je kunt er heerlijk ontspannen in één van de vele baden of cabines. Het heeft een prachtige uitstraling en de rust die er heerst is ontzettend aangenaam. Na je bezoekje aan één van de stoomcabines kun je ervoor kiezen om de dag af te sluiten met een drankje aan de bar of in het restaurant. Zeker een aanrader!

Thermen Soesterberg
De omgeving van Soesterberg is door haar rijke geschiedenis echt adembenemend. Het is er een oase van rust, dit zie je wel terug bij de Thermen Soesterberg. Deze sauna heeft alles wat je van een Thermen sauna mag verwachten. Er zijn veel faciliteiten waar je gebruik van kunt maken, je bent er echt wel een hele dag zoet mee.

Thermen Houten
Deze sauna is ook onderdeel van de Thermen. Ook hier krijg je dus alleen het beste van het beste, niet voor niks dat de Thermen zo’n grote naam heeft op het gebied van sauna’s. Zoek een plaatsje in een heerlijk Turks stoombad en laat je meevoeren met alle heerlijke kruidenmengsels die er in de lucht hangen. Ontspanning is hier echt een zekerheid!

IJsselstein is dus een dorpje wat een hoop te bieden heeft. De centrale ligging zorgt ervoor dat je elke kant op kunt, zo kun je een dagje naar Utrecht of Gouda gaan bijvoorbeeld. Maar ook voor de natuur zit je hier gebakken, er zijn veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Mocht je eens een keer een bezoek aan de sauna willen proberen, of wil je weer eens langs komen, dan kun je jouw kaartjes bestellen via Sauna Deals. Dit kan je aardig wat besparen, zeker doen dus.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?