Sauna Limburg

4.33/5 (15 stemmen)

Thermae 2000

Het wellness centrum Thermae 2000 is gevestigd in Limburg in de plaats Valkenburg aan de geul. Het wellness centrum bevindt zich bovenaan een berg genaamd Cauberg. Het wellness centrum van Thermae 2000 bestaat uit ruim 60.000 m2.


Bekijk de deals

4.71/5 (31)

Thermaalbad Arcen

een bezoek aan de sauna, met de daarbij behorende Kneipbaden verhoogt uw weerstand, stimuleert uw bloedsomloop en werkt heerlijk verfrissend. Het saunagedeelte van Thermaalbad Arcen bestaat uit 6 Finse sauna’s waarvan 3 eucalyptus, 1 alpenkruiden, 1 limoen en 1 bamboe.


Bekijk de deals

4.37/5 (19)

Thermen Born

Thermen Born is een sauna gevestigd in Sittard. Je treft hier verschillende sauna gelegenheden. Je kunt hier genieten van de Finse Sauna, infrarood cabine, zoutkristalsauna, bio kruidensauna en antuurlijk het restaurant en hotel.


Bekijk de deals

4.19/5 (16)

Sauna Dennenmarken

Dennenmarken Sauna en Beauty is een ware traktatie voor lichaam en geest! Ons saunacomplex heeft alle denkbare faciliteiten in huis. Van Turks stoombad tot whirlpool, van beautysalon tot buitenzwembad en van massageruimte tot Russische buitencabine.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Sauna Finlandia

Twee tot drie uur van uw tijd, een paar badlakens, een badjas en badslippers zijn voldoende om in Sauna Finlandia helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Ons vaste team personeelsleden doet er tijdens uw verblijf alles aan om u te verwennen. Genieten staat voorop!


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Hamam Argana

In deze moderne tijd waarin we allemaal druk bezig zijn en weinig tijd overhouden om te ontspannen krijgt ons lichaam te weinig rust en aandacht. In oosterse culturen bestaat hier al eeuwen lang een goede oplossing voor naast rituele reiniging in badhuizen geven massages en andere behandelingen.


Bekijk de deals

4.25/5 (4)

Sauna Vilt

De sauna is gevestigd in een authentieke oude boerderij en is te typeren als zeer sfeervol, het interieur straalt een zeer warme sfeer uit. Het sauna gedeelte is licht van kleur en voorzien van alle faciliteiten die je van een moderne sauna mag verwachten.


Bekijk de deals

4.36/5 (14)

BijHoen

Genieten en ontspannen staan voorop in BijHoen. Met hun verschillende sauna’s is een bezoek heerlijk ontspannend voor lichaam en geest én goed voor de gezondheid. Je kunt tevens gebruik maken van het zwembad en diverse massages boeken. Laat jezelf geestelijk en lichamelijk tot rust te laten komen.


Bekijk de deals

4.83/5 (6)

Wellnessresort Sittard

Wellnessresort Sittard is het mooiste wellnessresort van Limburg. In het Zuid-Limburgse Heuvelland vind je een verrassend en luxueus beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijk dagje ontspanning.


Bekijk de deals

4.13/5 (15)

Top Alivio Saunacentrum

Het kleinschalige en persoonlijke karakter van ons saunacentrum blijft essentieel, net als de persoonlijke dienstverlening voor onze gasten. Ons personeel speelt hierbij een belangrijke rol, zij dragen bij aan het feit dat onze gasten zich welkom en speciaal voelen.


Bekijk de deals

4.69/5 (13)

Goos Wellness

Even heerlijk ontspannen met een vriendin of fitnessen om gezonder te worden met een betere conditie? Goos Wellness heeft voor iedereen die wilt genieten iets te bieden. De ambiance is relaxt en sfeervol. Ga je alleen of met een groepje? Iedereen is welkom.


Bekijk de deals

4.4/5 (5)

Spawellness Lomm

Je komt binnen in een cabine met een zachte sfeer en je wordt prettig omringd door de geur van rozen. Op de saunakachel liggen grote brokken rozenkwartssteen. Dit is een steen met een liefdevolle, zachte uitstraling en werking. En dit is alleen de Rozensauna. Maak kennis met de diverse sauna’s.


Bekijk de deals

4.5/5 (4)

Sauna Limburg

Limburg ligt in het zuidoosten van Nederland en grenst aan Gelderland en Noord-Brabant. Met Maastricht als hoofdstad is Limburg een veel bezochte provincie door toeristen in eigen land, maar ook toeristen uit het buitenland. Qua inwonertal is Limburg een middelgrote provincie met meer dan 1 miljoen inwoners. Naast het grote winkelgebied staat deze plaats ook bekend om de natuur. Het Limburgs Heuvelland wordt door veel sporters graag bezocht. Wielrenners en hardlopers sporten graag in de Limburgse natuur door de grote heuvels. Met name Zuid-Limburg is erg in trek. De uitdaging is voor de echte sporters groot in dit gebied omdat de rest van Nederland redelijk vlak is vergeleken met dit gebied. Het gebied tussen Vaals en Gulpen werd zelfs in 2005 door Stichting Natuur en Milieu gekozen als mooiste landschap van Nederland. Na inspanning, komt ontspanning. Deze provincie bezit een aantal mooie wellness locaties waar de echte wellness liefhebbers heerlijk kunnen ontspannen na een drukke periode, na de inspanning of gewoon omdat zij er gewoon zin in hebben.

Met de sauna aanbiedingen in Limburg van Sauna Deals weet je altijd dat je voor de beste prijs kunt genieten van een dagje wellness. De sauna aanbiedingen variëren van enkel een dagentree, tot een dagentree met behandeling en/of massage of zelf een compleet arrangement met lunch, diner en zelfs een overnachting. Ook voor jou is er een passende deal te vinden, dus kijk snel op Sauna Deals om jouw sauna aanbieding te vinden.

Bekende sauna’s in Limburg

In Limburg heb je een aantal bekende sauna’s om te bezoeken. De meest bekende sauna in Limburg is allicht Thermae 2000. Deze sauna is gevestigd in Valkenburg. De meeste mensen combineren een bezoekje aan Thermae 2000 met een overnachting bij het hotel van Thermae 2000. In combinatie met de diverse behandelingen kun je dus goed tot rust komen bij deze sauna. Deze sauna heeft ook vaak aanbiedingen in combinatie met de overnachtingen. Daarnaast hebben we voor deze Limburgse sauna ook nog biedingen vanaf € 1 of korting op reguliere tickets en/of arrangementen.

Andere bekende sauna’s in Nederland zijn Thermen Born & Wellnessresort Sittard. Deze Limburgse sauna’s bevinden zich beide in Sittard. Thermen Born, ofwel Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is een volledig wellness complex. Het wordt hierbij dus ook aangeraden om te overnachten voor een volledige ervaring. Met onze sauna aanbiedingen hebben we dus ook diverse arrangementen waarbij u met korting kunt overnachten bij Thermen Born. Voor Wellnessresort Sittard hebben we wel vaker aanbiedingen waarmee je goedkoop naar deze sauna kunt. Je kunt namelijk ook hierbij bieden op een sauna vanaf € 1 of met een aanbieding tegen een goedkoop tarief deze sauna bezoeken. Een overnachting bij deze sauna kan bij het aangrenzende City Resort Hotel Sittard, maar ook bij het Hampshire Hotel – Fitland Sittard.

Kleinere sauna’s in Limburg

Als je geen behoefte hebt aan een luxe grote sauna en overnachting kun je ook terecht bij andere sauna’s in Limburg. De sauna’s die wij dan adviseren zijn: Goos Wellness & Sauna Hoen. Dit zijn ook sportievere sauna’s omdat ze ook een fitnesscentrum aanbieden. Deze sauna’s bevinden zich ook in minder bekendere plekken van Limburg. Goos Wellness bevindt zich in Posterholt en Sauna Hoen bevindt zich in Brunssum. Als u geen behoefte heeft aan extreme drukte wat wellicht van sprake is bij Thermae 2000, Thermen Born & Wellnessresort Sittard. Dan kunt u het best een bezoekje nemen aan Goos Wellness of Sauna Hoen. Genoeg opties dus voor een dagje sauna in Limburg!


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?