Linds Wellness Sauna aanbiedingen & deals

4.67/5 (6 stemmen)
Linds Wellness - Header

Linds Wellness aanbiedingen, kortingen, deals en acties

Scroll naar:
Linds Wellness aanbiedingen | Over Linds Wellness | Ervaringen Linds Wellness

Bij Linds wellness kan je in een ontspannen sfeer bijkomen van al jouw dagelijkse beslommeringen. Je ontdekt hier namelijk een “waar paradijs” op het gebied van lichaamsverzorging, ontspanning en... Lees verder

Helaas deze locatie heeft geen deals, maar we hebben wel andere saunadeals voor je:

Hoeveel sterren scoort deze sauna en wellness locatie bij jou?

Informatie over Linds Wellness

Adres Linds Wellness

Linds Hair & Beauty Salon & Accessories
Hoofdstraat
Overdinkel
Nederland

Openingstijden Linds Wellness

Maandag

gesloten

-

Dinsdag

09:30

16:00

Woensdag

09:30

16:00

Donderdag

09:30

16:00

Vrijdag

09:30

16:00

Zaterdag

09:30

16:00

Zondag

gesloten

-

Bij Linds wellness kan je in een ontspannen sfeer bijkomen van al jouw dagelijkse beslommeringen. Je ontdekt hier namelijk een “waar paradijs” op het gebied van lichaamsverzorging, ontspanning en gezondheid. Bij Linds Wellness vindt u alles onder een dak.

Linds Wellness is gespecialiseerd in het helpen van haar gasten om in een ontspannen sfeer bij te komen van de dagelijkse beslommeringen. In dit wellnessresort bevind jij je in een ‘waar paradijs’ op het gebied van verzorging, ontspanning en gezondheid. Linds Wellness heeft alles wat jij nodig hebt om je te ontdoen van de dagelijkse werkstress. Je vindt bij deze wellness locatie alles onder 1 dak. Sauna’s, een zwembad, een whirlpool en meer. Je wordt een hele dag compleet in de watten gelegd, waarbij je volledig de dagelijkse beslommeringen vergeet. Linds Wellness, gelegen in Overdinkel, vlakbij Enschede, kan je genieten van een complete wellness dag.

Wil jij ook genieten van een wellness dag bij Linds Wellness? Bekijk dan op deze pagina alle Linds Wellness aanbiedingen om voordelig te genieten van jouw complete wellness dag. Je kunt hier kiezen voor een compleet arrangement, maar je kunt hier ook voor een enkele behandeling terecht. De keuze is helemaal aan jou om te bepalen op welke manier je wilt genieten en van welke faciliteiten je gebruik wilt maken. Er zit daarom altijd een aanbieding bij die helemaal bij jou past en waarvan je kunt genieten. Kijk snel verder en ontdek wat Linds Wellness te bieden heeft.

Ervaringen Linds Wellness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *