Sauna Luik

5/5 (1 stemmen)

Thermen van Spa

De Thermen van Spa zijn een weergave van de combinatie van het moderne welzijn met het traditionele thermalisme; de turfbaden, de balneotherapie, de heilzame werking van het drinken van water, het plezier van de waterspelen, de programma’s voor relaxatie en om weer in goede conditie te geraken, de schoonheidszorgen.


Bekijk de deals

4.4/5 (5)

Best Western Post Hotel & Wellness

Bij de Best Western Post Hotel & Wellness geven ze jou de meest wonderbaarlijke hotel en wellness gelokeerd in het hartje van de provincie Luik. Hier kan u perfect tot uw rust komen.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Osmose Spa

Ervaar de rust bij Osmose Spa. Deze unieke wellness locatie biedt zowel sport als wellness. Geniet in het zwembad, de jacuzzi en in de sauna. Je voelt je weer helemaal herboren na dit bezoek.


Bekijk de deals

4.2/5 (5)

Steden in Luik met een sauna:

Spa Herstal Luik

Luik is een provincie in België. De hoofdstad van deze provincie, is hetzelfde als de naam van de provincie. De provincie heeft inmiddels de 1 miljoen inwoners gepasseerd. Luik grenst in het noorden aan Belgisch Limburg en aan Nederlands Limburg.

In het oosten grenst deze provincie ook nog aan enkele Duitse deelstaten. Luik staat bekend om de prachtige natuur en het toeristische gebied: de Ardennen. Echte avonturiers bezoeken dit gebied om diverse sporten te beoefenen of om even te ontsnappen aan alle drukte van het dagelijks leven.

Na een inspanning in de Ardennen of omdat je gewoon even toe bent aan wat ontspanning, is een sauna bezoek een perfect idee. Even wegdromen in de warme sauna, de ultieme sauna beleving ervaren en zelfs nog even genieten van een massage of behandeling kan allemaal tijdens jouw dagje wellness.

Je kunt ook gaan voor een compleet wellness arrangement waarbij er ook door topchefs jouw eten wordt bereid en je kunt genieten van een echte smaaksensatie. Om je wellness bezoek helemaal compleet te maken, kun je ook overnachten in of bij een wellness centrum. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van alle ontspanning die een dagje of weekend wellness je biedt. Bekijk nu de beste sauna aanbieding in Luik en geniet van jouw dagje wellness.


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?