Nooz

4.63/5 (8 stemmen)

Scroll naar: Nooz aanbiedingen | Over Nooz | Ervaringen Nooz

Nooz verwent je met een wellness-relaxconcept in België, dat je nog nergens anders hebt gezien. Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft ontvangen zoals ‘Beste sauna’, ‘Meest innovatief concept’ en de Horeca Award. De meest unieke en originele privé-wellnesservaring, met of zonder overnachting. Lees verder

Nooz aanbiedingen, korting en acties

Helaas deze locatie heeft geen deals, maar we hebben wel andere saunadeals voor je:


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over Nooz

Adres Nooz

Nooz
Nachtegalendreef
Grobbendonk
België


Openingstijden Nooz

Maandag

09:00

00:00

Dinsdag

09:00

00:00

Woensdag

09:00

00:00

Donderdag

09:00

00:00

Vrijdag

09:00

00:00

Zaterdag

09:00

00:00

Zondag

09:00

00:00


Beleef de Nooz ervaring

Nooz verwent je met een wellness-relaxconcept in België, dat je nog nergens anders hebt gezien. Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft ontvangen zoals ‘Beste sauna’, ‘Meest innovatief concept’ en de Horeca Award. De meest unieke en originele privé-wellnesservaring, met of zonder overnachting.

Ben jij wel weer toe aan wat quality time met je beste vriend, vriendin of familie? Laat jezelf en iemand anders dan verwennen bij Nooz! De wellnesscentra van Nooz (in Grobbendonk en Sea Nooz in Oostduinkerke) worden je zintuigen geprikkeld om zo heerlijk te ontspannen.

In 2015 ontving Nooz diverse prijzen: Luxury Wellness Retreat of the Year, een Zoover Award Gold (certificaat van Uitmuntendheid) en een Tripadvisor Award voor meest romantische en beste service. Onder andere Kim Clijster heeft al gebruik gemaakt van een massage van Nooz en zij noemde deze de beste die ze ooit heeft gehad. Laat je lekker masseren, ga heerlijk eten en geniet van alle ervaringen in het water, van de water en van de natuur.

Nooz is een wellnexx relaxconcept in België zodat ze dat nog niet kennen. De reis die je maakt als je Nooz bezoekt kan twee uur duren, maar ook 1 week. Onderweg beleef je de mooiste dingen zoals een duomassage of een overnachting. Geniet van de verwenervaringen met water, warmte en natuur.

Tussendoor kun je gebruik maken van de vele extra’s die Nooz biedt. Nooz staat voor de meest luxe en bijzondere wellness ervaringen. Met of zonder overnachting, jacuzzi of privé sauna. Beleef een dagje wellness zoals jij dat wilt.

Ervaringen Nooz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!