Sauna aanbiedingen Oldenzaal of in de buurt

4.6/5 (20 stemmen)

Sauna Keizer

Sauna Keizer in Oldenzaal is de meest complete, gezelligste en klantvriendelijkste sauna waar iedereen al bijna 50 jaar terecht kan voor saunabezoek, wellness, massage en ontspanning. Met  voor u enorm aantrekkelijke tarieven.


Bekijk de deals

4.22/5 (9)

Wellness Vital

en bezoekje aan Wellness Vital staat synoniem voor complete verzorging en ontspanning van gelaat en lichaam. Het Wellness Vital team volgt de nieuwste trends zodat u steeds optimaal verwend en verzorgd wordt volgens de nieuwste normen en methodes.


Bekijk de deals

4/5 (4)

Body Home

Ieder bezoek aan Body Home is een ervaring van totale ontspanning in genoeglijke sfeer. Het saunacomplex onderscheidt zich door de unieke combinatie van uitgebreide faciliteiten en kleinschaligheid. Daarnaast kun je wegdromen bij een ontspannende massage of je laten verwennen in hun beautysalon.


Bekijk de deals

4.33/5 (15)

Sauna & Beauty Ommen

Hun uitgebreide saunalandschap biedt volop de mogelijkheid om tot rust te komen. In de stilte van de relaxruimte kan je heerlijk bijkomen van jouw saunaronde. Naast het sfeervolle saunarestaurant kan je ook genieten van de buitenlucht in de schitterende saunatuin met vijverpartij.


Bekijk de deals

4.4/5 (5)

Beauty & Wellness Bad Boekelo

Relaxen en ontspannen in een sauna in de regio Enschede? Bezoek dan de sauna’s van Beauty & Wellness Bad Boekelo in Enschede. U kunt uw sauna bezoek combineren met een beauty dag, zodat u helemaal tot rust komt. Ook kunt u uw sauna bezoek combineren met een heerlijke massage of een behandeling.


Bekijk de deals

4.6/5 (10)

Sare Thermen en Beauty

Sare Thermen en Beauty beschikt over een gigantisch aanbod aan diverse sauna’s. Zo heb je er bijvoorbeeld aardsauna, aufguss sauna, meditatiesauna, infrarood sauna en nog veel meer! Beleef het allemaal in Deurningen.


Bekijk de deals

3.88/5 (8)

Sauna Nijverdal

Sauna Nijverdal beschikt over een Turks stoombad en twee saunacabines met elk een eigen klimaat. De ene is zeer droog en voelt daardoor zachter aan. De andere cabine is vochtiger en voelt daardoor een stuk heter aan. Om even helemaal tot rust te komen, is er een stilteruimte met heerlijke bedden.


Bekijk de deals

4.09/5 (11)

Twente is nog niet ontzettend bekend onder de mensen, en dat terwijl het werkelijk waar een prachtige provincie is! In het oosten van het land kun je veel bos vinden. Omdat er niet zo veel grote steden in de buurt liggen is het dus een erg rustig gebied. Vandaar dat het ook zeker een gebied is waar je prima heen kunt voor een paar dagen, zo kun je even afstand nemen van het drukke stadsleven.

Oldenzaal is een dorpje in Twente. Het dorpje zelf is erg gezellig en je kunt er genoeg doen in de omgeving. Er wonen niet bijzonder veel mensen maar dit maakt niet uit, de 32.000 mensen die er wonen zijn namelijk ontzettend vriendelijk en er hangt een gezellige sfeer in het dorp. Er zijn wel wat winkeltjes te vinden, voor een echte dag shoppen zul je echter wel naar een grote stad moeten. Je kunt er wel heerlijk eten op één van de vele terrasjes in het centrum.

Het dorp zelf heeft aardig wat oude gebouwen. Zo kun je er een oude kerk vinden, net als in ieder ander dorp. Het is ook leuk om eens over het marktplein te lopen, als het markt is dan kun je hier lekker verse groenten en fruit halen.

De natuur in Twente

Twente is dus een erg ‘groene’ provincie zoals ze dat zo mooi zeggen. Er zijn een hoop bossen in de buurt en vanuit Oldenzaal zijn er genoeg wandelpaden waar je met alle gemak een middag kunt gaan lopen. Het ligt bijna op de grens met Duitsland, hierdoor zou je hier ook nog heen kunnen om van de natuur te genieten.

Er is niet erg veel water in de buurt te vinden, je zit namelijk landinwaarts. Echter kun je op een zonnige dag wel naar één van de riviertjes in de buurt rijden om een frisse duik te nemen. Dit kun je bijvoorbeeld prima combineren met een dagje fietsen. Door de vele fietspaden in de omgeving hoef je je niet te vervelen, je kunt namelijk genoeg mooie plekken in de omgeving bezoeken.

Steden in de buurt

Het is ook altijd wel vermakelijk om een dagje naar de stad te gaan. Nu zijn er in Twente niet zo bijzonder veel grote steden, echter zijn er twee die wel een bezoekje waard zijn. De steden waar wij het over hebben zijn Almelo en Enschede.

Van deze twee is Almelo het kleinst. Het is een gezellig oud stadje waar je lekker kunt borrelen of tafelen. Er zijn niet ontzettend veel winkels, maar meer dan genoeg om je een dag bezet te houden. Er zijn veel oude gebouwen en het stadje heeft een gezellige uitstraling.

Enschede is stukken groter dan Almelo. Hier kun je dan ook prima een dag gaan shoppen. De stad heeft aardig wat winkelstraten en de winkeliers zijn allemaal erg aardig. Ook hier heb je talloze plekken waar je kunt gaan zitten om iets te eten.

Sauna’s in de buurt van Oldenzaal

Wil je echt helemaal genieten, dan moet je een bezoekje brengen aan de sauna. Door lekker in een stoombad te zitten en een beetje in het zwembad te dobberen kom je geheel tot rust. Er zijn een paar sauna’s in de buurt te vinden waar je zeker heen moet gaan voor een dagje relaxen:

  1. Wellness Vital
  2. Body Home – 10.2 km
  3. Sauna en Beauty Ommen – 55 km

Wellness Vital
Toe aan wat rust in Oldenzaal zelf? Dat kan bij Wellness Vital. Met verschillende hamam en rasul behandelingen en diverse heerlijke massages kom je gegarandeerd tot jouw welverdiende ontspannen moment voor jezelf.

Body Home
Body Home is een prima sauna om een dagje heen te gaan als je heerlijk wilt ontspannen. Het mooie van deze sauna is dat hij ontzettend dicht bij Oldenzaal ligt. Hierdoor zou je er als het ware ook nog heen kunnen fietsen. Je kunt er alle faciliteiten vinden die je nodig hebt voor een dagje in de sauna. Ook kun je hier heerlijk eten in het restaurant en in de lounge, zeker een aanrader dus!

Sauna en Beauty Ommen
Deze sauna ligt iets verder weg, maar ook deze is een bezoekje waard. Wat deze sauna zo bijzonder maakt is de ligging. De prachtige tuin maakt het echt een plaatje. Als het lekker weer is kun je op één van de strandbedjes in de tuin gaan liggen, zo kun je ook nog eens bruin worden. Ook hier hebben ze verschillende soorten stoombaden, stoomcabines en zwembaden die je kunt gebruiken.

Oldenzaal is dus een erg gezellig stadje in Overijssel, in Twente om precies te zijn. Je kunt hier helemaal tot rust komen en even wegkomen van de drukte van de stad. Er is genoeg natuur om te ontdekken en als je dit gezien hebt dan kun je altijd nog eens naar Almelo of Enschede. De sauna’s die er in de buurt liggen zijn allebei erg gezellig, hier kun je zonder problemen een dagje wat stoom afblazen. Mocht je dit leuk lijken dan kun je bestellen met SaunaDeals, dan krijg je nog korting.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?