Sauna Oost-Vlaanderen

5/5 (1 stemmen)

Het Godshuis

Onze wellness beschikt over een sauna, biosauna, relaxruimte buiten en binnen, afkoeldouche. Daarnaast heeft u steeds de mogelijkheid tot het boeken van een massage.


Bekijk de deals

4.33/5 (6)

Sauna & Beauty Asanti

Sauna & Beauty Asanti beschikt over 2 unieke sauna’s De zoutsauna gebruikt zout van de Himalaya, omdat het alle mineralen en sporenelementen uit de natuur bevat samen in de juiste verhoudingen en in de perfecte structuur. Daarnaast hebben we een Kelo sauna. Het is een sauna gebouwd met boomstammen.


Bekijk de deals

4.14/5 (7)

Saunate

In Saunate geniet je van van 3000m² wellness met binnen een sauna van 1oo°C, een biosauna van 65° met lichttherapie, infraroodsauna, een Himalayazout-sauna, een kruidensauna en een Kelo opgietsauna. Saunate ligt in de buurt van Gent, in Eke-Nazareth.


Bekijk de deals

4.67/5 (3)

Steden in Oost-Vlaanderen met een sauna:

Sint-Laureins Destelbergen Eke

Oost-Vlaanderen is een provincie in België en grenst onder andere aan West-Vlaanderen en aan de Nederlandse provincie Zeeland. De bevolkingsdichtheid van Oost-Vlaanderen is 35% hoger dan het nationale gemiddelde en dit komt met name door het deel Vlaamse Ruit. Ondanks dat België vaak als heuvelachtig wordt gezien, is Oost-Vlaanderen vooral vlak.

De meeste gebieden hebben bijna geen heuvels en enkel de Vlaamse Ardennen in het zuiden zijn heuvelachtig. Een ideale combinatie dus en voor ieder wat wils. De combinatie tussen vlak en heuvelachtig zorgt ervoor dat je zelf kunt kiezen waar je zin in hebt. Een bezoek aan deze provincie is daarnaast ook goed te combineren met een sauna of wellness bezoek.

Wil je langer genieten van deze provincie, dan is een overnachting een echte aanrader. Er zijn diverse natuurreservaten en groengebieden te vinden waar in kan worden gerecreëerd. Of je dus nou woont in deze provincie en op zoek bent naar wat rust in de drukte of dat je deze provincie wilt bezoeken en wilt ontdekken wat er allemaal voor moois te vinden is.

Voor elke wens is er een sauna, wellness of beauty aanbieding te vinden waarbij je kunt kiezen tussen dagentree, een compleet arrangement met behandeling en diner of zelfs met overnachting. Kijk snel rond in het aanbod van sauna deals in Oost-Vlaanderen.


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?