Orange Wellness Centre

4.4/5 (5 stemmen)

Scroll naar: Orange Wellness Centre aanbiedingen | Over Orange Wellness Centre | Ervaringen Orange Wellness Centre

Gelegen in Alphen aan den Rijn light het kleinschalige Orange Wellness Centre. Vol wellness en sauna faciliteiten. Na een bezoek aan deze locatie ben je weer helemaal opgeladen. Lees verder

Orange Wellness Centre aanbiedingen, korting en acties


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over Orange Wellness Centre

Adres Orange Wellness Centre

Orange Wellness Club
Kalkovenweg
Alphen aan den Rijn
Nederland


Openingstijden Orange Wellness Centre

Maandag

10:30

22:30

Dinsdag

10:30

22:30

Woensdag

10:30

22:30

Donderdag

10:30

22:30

Vrijdag

10:30

22:30

Zaterdag

10:30

22:30

Zondag

10:30

22:30


Beleef de Orange Wellness Centre ervaring

Gelegen in Alphen aan den Rijn light het kleinschalige Orange Wellness Centre. Vol wellness en sauna faciliteiten. Na een bezoek aan deze locatie ben je weer helemaal opgeladen.

Ben jij op zoek naar een aanbieding of korting voor Orange Wellness Centre? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Je vindt hier alle aanbiedingen en kortingen voor Orange Wellness Centre. Orange Wellness Centre is een middelgroot saunacentrum midden in de randstad.

Deze wellness locatie beschikt over onder andere 9 verschillende sauna’s, een dakterras, zwembad, restaurant en een beautysalon. Je kunt hier ook terecht voor verschillende behandelingen. Geniet van een heerlijk ontspannende lichaamsmassage of beleef een uniek spa ritueel en maak een virtuele reis over de Polynesische Eilanden.

Daarnaast kun je hier ook terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen. Deze gezichtsbehandelingen worden speciaal afgestemd op jouw huidtype. Er wordt gewerkt met een eigentijdse verzorgingslijn op basis van natuurlijk ingrediënten. Deze lijn is voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Eerder is Orange Wellness Centre uitgeroepen tot beste sauna in zuid-holland tijdens de Nationale Wellness Verkiezing. Je vindt hier onder andere een infraroodsauna, stoombaden, finse sauna’s en een zoutsteen sauna.

Daarnaast beschikt deze wellness locatie ook over een kleurensauna, waarbij elke kleur ongeveer 14 minuten brandt en deze steeds wisselt van kleur. Deze locatie biedt de ideale gelegenheid om te ontspannen, te relaxen en nergens aan te hoeven denken. Kortom: heerlijk ontspannen voor een leuke prijs!

Ervaringen Orange Wellness Centre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!