Sauna aanbiedingen Oude-Tonge of in de buurt

4.4/5 (20 stemmen)

Sauna & Wellness Cleopatra

Sauna Cleopatra staat voor gezonde en gezellige ontspanning in een sfeervolle ambiance. Bij Sauna Cleopatra ben je in een huiselijke sfeer. Bij hen krijg je net dat beetje extra aandacht, en dat maakt Sauna Cleopatra zo bijzonder. Je hebt het gevoel alsof je even op vakantie bent!


Bekijk de deals

4.5/5 (6)

Thermen Barendrecht

In een groene omgeving vlakbij Rotterdam ligt Thermen Barendrecht. Een kleinschalige thermen waar ontspanning ook echt ontspanning is.
Zo biedt onze sauna ruime faciliteiten en door het limiteren van het aantal gasten is een optimale wellnessbeleving gewaarborgd.


Bekijk de deals

4.1/5 (10)

Wellnessresort Roosendaal

Wellnessresort Roosendaal is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. Wellnessresort Roosendaal beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek tot een bijzondere belevenis maken.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Beauty & Wellness Trivium

Wellness Trivium is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Trivium. In het luxeuze beautycenter met behandelkamers, sauna’s, stoombad, binnenzwembad, infraroodstralers, zonnecenter en het restaurant staan beleven, ervaren en proeven centraal.


Bekijk de deals

4.33/5 (12)

Fonteyn Thermen

Fonteyn Thermen is het wellness center van Bergen op Zoom en onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark. In het luxeuze beautycenter met verschillende behandelkamers, sauna’s, het binnen- en buitenzwembad, whirlpools, zonnecenter en het restaurant staan beleven, ervaren en proeven centraal.


Bekijk de deals

4.38/5 (8)

Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?