Prive Sauna

Privé Sauna’s steeds populairder in Nederland en België

Naast het reguliere sauna bezoek is ook een bezoek of het huren van een privé sauna worden steeds populairder. Dit is terug te zien in het aantal wellnesslocaties die zich als privé sauna profileren. Ook is dit te zien in het aantal mensen dat online zoeken naar een privé sauna, of een privé sauna aanbieding.
Een relatie is ook te leggen in het aanbod van de reguliere sauna en wellness locaties. Je kunt bijvoorbeeld steeds vaker een sauna aanbieding boeken voor badkledingdagen, dit wordt ook veel geboekt als alternatief. We kunnen stellen dat dit betekend dat mensen waarde hechten aan hun privacy en dat zij liver niet naakt rondlopen als er andere mensen bijzijn. Een dagje naar een privé sauna lost dit op, je kunt heerlijk naakt rondlopen, ultiem genieten van de sauna ervaring en je hoeft je niet druk te maken om de anderen in de sauna.

pexels-photo

Welke faciliteiten heeft een privé sauna?

Natuurlijk is dit per locatie afhankelijk. Het verschilt per locatie in de soort faciliteiten en in grootte van deze sauna faciliteiten. Soms denk je aan een eenvoudige locatie met een stoomcabine en een infra rood sauna. Maar er is vaak meer.
Denk bijvoorbeeld aan faciliteiten bij een privé sauna als een zwembad, Finse sauna, rustruimte, massage tafels en horeca gelegenheid. Het is allemaal iets knusser dan een groot wellness resort, maar zeker net zo goed om heerlijk te kunnen ontspannen.

jetty-landing-stage-sea-holiday

Aanbiedingen, acties en korting bij een privé sauna.

Bij SaunaDeals.nu hebben we geregeld aanbiedingen om heerlijk te gaan ontspannen samen met je partner, vriend, vriendin of vriendengroep bij een privé sauna. Omdat de grote wellness locatie de overhand hebben, zijn de meeste sauna acties voor een groot resort. Wij streven er naar om meer privé sauna aanbiedingen aan te bieden.