België sauna aanbiedingen 2024

5/5 (2 stemmen)

Thermae Boetfort

Thermae Boetfort is een wellnesscentrum met een uniek karakter. Je kan er zowel in badpak als naakt ontspannen in de schaduw van het 400 jaar oude kasteel. Er zijn twee volledig gescheiden delen met in totaal maar liefst negen verschillende sauna’s,


Bekijk de deals

4.35/5 (17)

Thermen Londerzeel

Bij Thermen Londerzeel vind je al het nodige om een ganse dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten waarin je de nodige rust en ontspanning vindt. Je geniet bij Thermen Londerzel van een wel heel bijzondere vorm van wellnessbeleving. Zij zijn alle dagen geopend vanaf 11u tot 24u.


Bekijk de deals

4.46/5 (13)

Granary Cottage

Ben jij op zoek naar een Sauna die niet midden in stad ligt, maar is gelegen op een landelijk domein van 8000m² met uitzicht op de omliggende weilanden en velden? dan ben je bij Granary Cottage bij het juiste adres! Geniet van onze natuurlijke gebruiken en omgeving om tot volledige rust te komen.


Bekijk de deals

4.5/5 (12)

Wu Wei Wellness

Wu Wei is een beetje anders. De focus ligt op de authentieke wellness beleving : water en warmte. De tijdloze renovatie van een oud industrieel pand, de uniformiteit in kleuren en materialen zorgen voor rust en authenticiteit. Geen toeters en bellen, maar wellness waarvoor het ooit is uitgevonden.


Bekijk de deals

4.62/5 (13)

Thermen R

Thermen R is als wellness in Roeselare het saunacomplex bij uitstek om tenvolle te genieten van water, warmte en verwennerij. Publieke sauna is genieten op een gezonde manier. Bij Thermen R geniet je royaal van alles wat wellness te bieden heeft.


Bekijk de deals

4.56/5 (9)

Sauna & Beauty Asanti

Sauna & Beauty Asanti beschikt over 2 unieke sauna’s De zoutsauna gebruikt zout van de Himalaya, omdat het alle mineralen en sporenelementen uit de natuur bevat samen in de juiste verhoudingen en in de perfecte structuur. Daarnaast hebben we een Kelo sauna. Het is een sauna gebouwd met boomstammen.


Bekijk de deals

4.14/5 (7)

Het Godshuis

Onze wellness beschikt over een sauna, biosauna, relaxruimte buiten en binnen, afkoeldouche. Daarnaast heeft u steeds de mogelijkheid tot het boeken van een massage.


Bekijk de deals

4.33/5 (6)

Jepun Spa

Onze privé sauna in Genk, België, laat u even geheel in het Verre Oosten wanen. De inrichting van de ruimte is geheel geïnspireerd op Bali. U kunt bij ons even ontsnappen aan de dagelijkse routine en helemaal tot rust en ontspanning komen door onze luxe sfeer.


Bekijk de deals

5/5 (1)

Aquadroom Sauna & Wellness

Je stapt binnen in een luxueus en smaakvol ingericht saunacomplexwaar je onmiddellijk een vakantiegevoel krijgt. Je kan gebruik maken van onze verschillende soorten sauna’s: Sauna Sanarium, Sauna Loyly en Sauna Kelo.


Bekijk de deals

4/5 (10)

Kuurcentrum Yolande Buekers

Samen streven naar een evenwicht tussen lichaam en geest, dat is het doel van alle medewerkers van Kuurcentrum Yolande Buekers. Wees welkom in Berlingen-Wellen!


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Best Western Post Hotel & Wellness

Bij de Best Western Post Hotel & Wellness geven ze jou de meest wonderbaarlijke hotel en wellness gelokeerd in het hartje van de provincie Luik. Hier kan u perfect tot uw rust komen.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Thermen van Spa

De Thermen van Spa zijn een weergave van de combinatie van het moderne welzijn met het traditionele thermalisme; de turfbaden, de balneotherapie, de heilzame werking van het drinken van water, het plezier van de waterspelen, de programma’s voor relaxatie en om weer in goede conditie te geraken, de schoonheidszorgen.


Bekijk de deals

4.4/5 (5)

Sauna Hezemeer

Hezemeer is een wellnesscentrum gelegen in de Antwerpse Kempen. Het saunacentrum biedt 8 sauna’s, elk met verschillende temperatuur en vochtigheidsgraad. Een infraroodcabine, drie whrilpools, een hamam met stoombad en rasul maken het saunaplaatje compleet.


Bekijk de deals

4.83/5 (6)

Nooz

Nooz verwent je met een wellness-relaxconcept in België, dat je nog nergens anders hebt gezien. Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft ontvangen zoals ‘Beste sauna’, ‘Meest innovatief concept’ en de Horeca Award. De meest unieke en originele privé-wellnesservaring, met of zonder overnachting.


Bekijk de deals

4.63/5 (8)

Saunate

In Saunate geniet je van van 3000m² wellness met binnen een sauna van 1oo°C, een biosauna van 65° met lichttherapie, infraroodsauna, een Himalayazout-sauna, een kruidensauna en een Kelo opgietsauna. Saunate ligt in de buurt van Gent, in Eke-Nazareth.


Bekijk de deals

4.67/5 (3)

Met je voeten op de voetensteun en jouw favoriete tijdschrift in je hand lig je bij het knisperende vuur van de open haard. Met een warme kop thee of koffie kom je eindelijk helemaal tot rust. Je bent net heerlijk opgewarmd in één van de mooie sauna’s en daarna afgekoeld in een van de baden. Je rust nu even uit en je hebt straks nog een massage gereserveerd waar je alle stress van je af laat glijden. Je sluit na je dagje wellness af met een frisse salade in het restaurant en om de dag helemaal compleet te maken, blijf je ook nog overnachten. Helemaal zen rijd je de volgende dag terug naar huis en kijk je met een grote glimlach terug op deze heerlijke wellness beleving.

De beste sauna aanbiedingen

Deze wellness ervaring wil jij toch ook vaker meemaken? Via SaunaDeals worden deze ervaringen weer toegankelijker. In drukke tijden vergeet je soms wat tijd voor jezelf vrij te maken, terwijl dat eigenlijk juist de momenten zijn waarop je deze tijd voor jezelf het hardst nodig hebt. Door een overzicht te creëren van de beste sauna aanbiedingen in België, kun jij deze wellness ervaring ook weer meemaken en dat voor een hele voordelige prijs! Waarom meer betalen dan nodig? Wij gaan voor jou op zoek naar de beste sauna aanbiedingen in België en Nederland. Zo ben je er altijd zeker van dat je niet teveel betaalt en ben je geen extra tijd kwijt om op zoek te gaan naar de beste sauna aanbiedingen.

Sauna aanbiedingen per provincie

Gemakkelijk een sauna aanbieding vinden bij jou in de buurt? Van West-Vlaanderen tot Oost-Vlaanderen, ook bij jou in de buurt zijn er SaunaDeals te vinden. Via het menu bovenaan de website kun je makkelijk zoeken naar Sauna aanbiedingen per provincie, of klik hieronder om op de pagina van iedere provincie met een sauna aanbieding in België te komen.

De aanbiedingen per provincie:

Wil je liever nieuwe locaties ontdekken zonder dat je weet welke kant je op wilt? Kijk dan eens op de homepage van SaunaDeals en zie daar onze beste deals die wij voor jou hebben verzameld.

Naast dat je hier je favoriete wellness locaties kunt vinden, kun je ook op zoek gaan naar nieuwe wellness locaties. Wellness locaties plaatsen verschillende leuke aanbiedingen waar jij van kunt profiteren! Heb je altijd al die ene dure locatie willen uitproberen? Dan is dit je kans om dit te doen! Wil jij graag iemand die je lief is trakteren op een dagje wellness, waarbij jullie je beiden volledig in de watten kunnen laten leggen? Ook dan kun je terecht bij SaunaDeals en genieten jullie samen van een voordelig dagje wellness. Ga op ontdekkingstocht in de wellness branche en ontdek de mooiste plekken, de leukste locaties en de meest bijzondere faciliteiten.

Waarom SaunaDeals?

  • Op SaunaDeals vind je elke dag een nieuwe aanbieding
  • Gemakkelijk zoeken via de zoekfunctie
  • Sauna aanbiedingen per provincie
  • De goedkoopste aanbieders

Top 3 aanbieders

Op deze websites vind je de allergoedkoopste deals en aanbiedingen van aanbieders. Onze top 3 aanbieders waar wij deals van verzamelen:

Spa Online Actievandedag Vakantieveilingen


Hoeveel sterren scoort dit land met wellnesslocaties bij jou?