Sauna de Bongerd

4.67/5 (3 stemmen)

Scroll naar: Sauna de Bongerd aanbiedingen | Over Sauna de Bongerd | Ervaringen Sauna de Bongerd

Sauna de Bongerd, gelegen in het West-friese dorp Oostwoud, biedt u de gelegenheid om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen met hun verschillende methodes. Lees verder

Sauna de Bongerd aanbiedingen, korting en acties

Helaas deze locatie heeft geen deals, maar we hebben wel andere saunadeals voor je:


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over Sauna de Bongerd

Adres Sauna de Bongerd

Oostwouder Dorpsstraat 21
1678 HE Oostwoud
Netherlands


Openingstijden Sauna de Bongerd

Maandag

11:00

22:00

Dinsdag

11:00

22:00

Woensdag

11:00

22:00

Donderdag

11:00

22:00

Vrijdag

11:00

22:00

Zaterdag

11:00

22:00

Zondag

11:00

22:00

Sauna de Bongerd, gelegen in het West-friese dorp Oostwoud, biedt u de gelegenheid om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen met hun verschillende methodes.

Deze prachtige Sauna ligt in het West-Friese dorp Oostwoud, waar je kunt genieten van alle faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Wellness activiteiten zijn goed voor je gezondheid en halen geestelijk ook het beste naar boven. Naast de stoombaden en sauna’s zijn er ook ander faciliteiten waaronder een infrarood cabine.

Je komt hier helemaal tot rust en kunt hier volledig ontspannen. Hoe vaker je naar de sauna gaat, hoe beter dat is voor je lichaam. Eén tot drie keer per week zou eigenlijk ideaal voor je lichaam zijn om naar de sauna te gaan. Het Friese dorp Oostwoud heeft een klein leuk winkelcentrum waar je ook andere diverse faciliteiten kan vinden. Erg handig als je nog wat spullen moet kopen voor je weer huiswaarts keert uit dit geweldige dorpje en Sauna de Bongerd.

Sauna de Bongerd bied je verschillende faciliteiten aan. De binnen faciliteiten zijn Sauna, Turks stoombad, hot whirlpool, warm voetbad, koud dompelbad, scrubruimte, relax fauteuils, rustruimte met gezellige bar, rustruimte, zonnebanken, uitgebreide keuken en een schoonheidssalon. Sauna de Bongerd heeft ook nog diverse buiten faciliteiten zoals zonneweide, zwembad met 27 °c, Finse balkensauna met afkoelruimte en waterput maar natuurlijk ook landelijk vergezicht en voldoende parkeerruimte. Sauna de Bongerd staat ook bekend om haar saunahoningcreme. Geniet van de voordelige aanbieding die we aanbieden op SaunaDeals!

Ervaringen Sauna de Bongerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!