Sauna aanbiedingen Sneek of in de buurt

4.5/5 (34 stemmen)

LeeuwerikHoeve

Thermen & Beauty Sauna LeeuwerikHoeve, centraal gelegen in het Friese plaatsje Burgum tussen Leeuwarden en Drachten, is dé plaats waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, waar onthaasten de gewoonste zaak is en je het gevoel hebt thuis te komen.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Sauna Het Friese Woud

Een sauna zoals een sauna moet zijn. Bij Sauna het Friese Woud zijn er voldoende faciliteiten om vele uren te genieten in een ambiance van rust, omringt door een gastvrij team dat garant staat voor oprechte aandacht.


Bekijk de deals

4.5/5 (8)

Woudfennen

De Woudfennen is een wellness & beauty center gevestigd in Friesland. Dit wellness & beautycenter bestaat al sinds 1986. Er zijn hier verschillende wellness en beauty arrangementen waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast is er ook een hotel waar je kunt overnachten bij de Woudfennen. Hieronder volgt een overzicht van alle sauna’s bij de Woudfennen.


Bekijk de deals

4.68/5 (19)

Sauna Franeker

Sauna Franeker is gevestigd in een monumentale boerderij in het centrum van Franeker, mogelijk kent u het wel als één van de Elfsteden. Vanuit een huiskamersfeer proberen zij jou het zo aangenaam mogelijk te maken, zodat jij optimaal heerlijk kan genieten van de sauna of een beauty arrangement.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Op zoek naar een goede sauna in Makkum? Dan is het sauna, wellness & beautyresort De Leliehofprecies wat u zoekt!


Bekijk de deals

4.67/5 (3)

Wellness & Beauty Boomhiemke

Puur genieten staat centraal bij Wellness & Beauty Boomhiemke. Voor een dag pure ontspanning komt u naar Wellness& Beauty Boomhiemke, gelegen op misschien wel het mooiste stukje van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide.


Bekijk de deals

4.75/5 (4)

Wellcome Wellness - WestCord

Ontspannen, verwend worden met bijzondere behandelingen en ook nog heerlijk overnachten in één van de prachtige kamers met zicht over de Noordzee. Het kan allemaal bij Wellcome Wellness op Vlieland.


Bekijk de deals

4.6/5 (5)

Sauna de Wadden

Welkom bij de de enige kuursauna in Friesland: Sauna de Wadden in Vrouwenparochie. Wij zijn een kleinschalig Sauna bedrijf waar gezelligheid en gastvrijheid nog hoog in het vaandel staat.

Puur natuur relaxen: dat doe je bij Sauna de Wadden in Vrouwenparochie!


Bekijk de deals

4.33/5 (6)

Friesland is als meest noordelijke provincie ontzettend mooi om eens te bezoeken. Deze provincie heeft namelijk veel meer te bieden dan dat mensen weten. Er liggen niet super veel grote steden in het gebied, voor de echte stadservaring zit je hier dus niet op de goede plek. Wat je hier wel kunt vinden is een prachtige natuur, een gebied wat je nergens in Nederland kunt vinden.

Een erg gezellig plaatsje in Friesland is Sneek. Sneek is een relatief groot dorp binnen Friesland. Er wonen toch al ongeveer 33.000 mensen, voor Friese begrippen is dit aardig wat. Het stadje zelf is erg gezellig en er staan een hoop oude gebouwen. Als je hier rondloopt dan is het net alsof je weer even teruggaat in de tijd. Wat ook leuk is aan Sneek is dat je aan het water ligt. Je kunt dan ook veel bootjes aan de steigers zien, als het lekker weer is dan kun je er ook voor kiezen om zelf een bootje te huren voor een dag.

De natuur van Friesland

Het Friese landschap bestaat voornamelijk uit polders. Dit lijkt misschien een beetje saai als je het hoort maar dit is het niet. Als het zonnetje schijnt dan is het prachtig om het Friese landschap in volle glorie te zien. De windmolens, de koeien en de grasvelden maken het toch wel een beetje bijzonder.

Wat ook erg bijzonder is aan Friesland is dat je kunt gaan wadlopen. Dit is echt de beste manier om het waterlandschap te aanschouwen. Het is wel handig als het een beetje lekker weer is, je bent namelijk toch wel gauw de hele dag bezig om te lopen. En je moet een schoenen aan doen die je weg kunt gooien, je wordt er echt ontzettend vies van.

Steden in de buurt

Friesland staat niet bekend om de vele steden. Er zijn echter wel een aantal gezellige steden te vinden, een hiervan is Leeuwarden. Dit is de grootste stad van Friesland. Hier heb je veel winkelstraten en er zijn erg veel terrasjes waar je iets kunt eten of drinken. Het ligt vrij dicht bij Sneek, je bent er dus zo. Als het super lekker weer is kun je er ook nog voor kiezen om er gewoon heen te fietsen.

Heerenveen is kleiner, maar dit is ook een gezellige plaats om een dagje heen te gaan. Je hebt hier veel Friese winkels en het heeft toch een unieke uitstraling. Buiten deze steden zijn er ook nog veel kleine dorpjes. Een leuk idee is dan ook om bijvoorbeeld een fietstocht te maken langs alle leuke plaatsen, zo zie je het meest van Friesland.

Sauna’s rondom Sneek

Doormiddel van een bezoek aan de sauna kun je alle zorgen van je af zweten. Een sauna is een plek waar je sowieso eens in je leven geweest moet zijn. Als je er voor het eerst komt dan gaat er echt een wereld voor je open, de heerlijke geuren zorgen ervoor dat je heerlijk weg kan dommelen. Hier hebben we een twee topsauna’s op een rij gezet waarmee je een fantastische dag kunt beleven:

  1. Sauna de Woudfennen 13.6 km
  2. Sauna Het Friese Woud 54.3 km

Sauna de Woudfennen
Deze sauna ligt super dicht bij Sneek, hierdoor ben je er echt zo. In deze sauna hebben ze veel soorten cabines waar je heerlijk in kunt ontspannen. Ook is er de mogelijkheid om een massage te nemen, zo kun je nog meer tot rust komen. Na afloop kun je een lekker drankje drinken in het restaurant of aan de bar, het is een ideale locatie om een dag lang te genieten!

Sauna Het Friese Woud
Dit is toch wel een erg bijzondere sauna. We hebben nog nooit eerder een sauna gezien met palmbomen in de tuin! De locatie is dan ook wat het zo bijzonder maakt, door de verschillende planten en bomen ben je echt even in een andere wereld. Ze hebben talloze stoomcabines die tot je beschikking staan. Er hangt een gezellige sfeer en het voelt zeer huiselijk aan, zeker een aanrader!

Friesland is dus een prachtige provincie om te ontdekken. Het Friese landschap met de polders heeft toch iets bijzonders, zeker als het lekker weer is. Er zijn niet zeer veel steden in de buurt, maar de dorpen en steden die er zijn die zijn wel reuze gezellig. Ook kun je hier gaan wadlopen, iets wat lang niet overal kan in Nederland.


Hoeveel sterren scoort deze stad bij jou?