SpaSense

4.33/5 (3 stemmen)

Scroll naar: SpaSense aanbiedingen | Over SpaSense | Ervaringen SpaSense

Geniet van wellness bij SpaSense in Geldrop! Ontspan in onze thermen en sauna, beleef alle faciliteiten en relax tijdens een massage. Deze spa heeft alles! Lees verder

SpaSense aanbiedingen, korting en acties

Helaas deze locatie heeft geen deals, maar we hebben wel andere saunadeals voor je:


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over SpaSense

Adres SpaSense

SpaSense
Zwembadweg
Geldrop
Nederland


Openingstijden SpaSense

Maandag

10:00

23:00

Dinsdag

10:00

23:00

Woensdag

10:00

23:00

Donderdag

10:00

23:00

Vrijdag

10:00

00:00

Zaterdag

10:00

00:00

Zondag

10:00

23:00


Beleef de SpaSense ervaring

Geniet van wellness bij SpaSense in Geldrop! Ontspan in onze thermen en sauna, beleef alle faciliteiten en relax tijdens een massage. Deze spa heeft alles!

De sauna is voor iedereen wel dé ideale plek om tot rust te komen. Of je nu jong of oud bent, zwaar of dun, het maakt echt niet uit. De sauna is geschikt voor iedereen. Sommige mensen gaan alleen niet naar de sauna omdat ze niet echt houden van die hele grote parken en centra. Gelukkig is er voor deze mensen nog altijd een alternatief, er zijn namelijk ook genoeg kleinere sauna’s waar je terecht kunt om een dagje te genieten. Een van deze sauna’s is SpaSense in Geldrop.

Het mooie van een compact park is dat het heel erg huiselijk overkomt. Dit is dan ook waarom SpaSense op dit gebied echt op nummer een staat. Al bij binnenkomst merk je dat het heel gezellig is en dat klantvriendelijkheid het belangrijkste is voor het bedrijf. Ondanks het feit dat het niet een van de grootste sauna’s is van Nederland betekent dit niet dat ze er weinig faciliteiten hebben. Integendeel, ze hebben namelijk gewoon alles wat je van een sauna mag verwachten. SpaSense heeft onder andere een lavendelsauna, een infraroodsauna en een muzieksauna. De sauna’s zijn van aardige grootte, je hoeft dus niet bang te zijn dat je bij elkaar op schoot moet zitten.

Naast de standaard sauna’s en stoomcabines kun je bij SpaSense ook gebruik maken van verschillende soorten baden. Deze baden zijn bijvoorbeeld zoutbaden of stoombaden. Een zoutbad is heel leuk om eens te proberen, het is echt een bijzonder gevoel als je voor het eerst van je leven kan blijven drijven zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. De stoombaden ken je wel, dit zijn de ruimtes vol stoom waar de meest lekkere geuren in de lucht hangen. In feite heeft het dus gewoon alles wat een normale sauna ook heeft.

Los van alle cabines en ruimtes zijn er ook veel zwembaden te vinden, deze liggen voor een groot deel in de prachtige tuin van het park. Het is dan ook de ideale plek om een frisse duik te nemen na een tijd zitten in de sauna. Het mooie van SpaSense is dat de tuin er echt prachtig uitziet. Met mooie bloemstukken, fraaie boompjes en abstracte kunst is het zeker een plek waar je met alle gemak kan uitrusten. In de tuin ligt het buitenzwembad en het voetenbad. Het buitenbad is ruim en is van een zeer aangename temperatuur. Als we kijken naar de andere baden die dit wellness centrum te bieden heeft dan zien we dan er binnen nog een binnenzwembad en een dompelbad te vinden zijn. Het dompelbad is echt een aanrader na een warm bezoekje aan een van de cabines. Je bloed gaat er sneller van stromen en je bent ineens helemaal opgefrist.

Voor de mensen die nog nét even iets meer willen zijn er ook nog verschillende behandelingen die je kunt ondergaan. Dit varieert van massages tot aan hele reinigingsrituelen, je kunt het zo gek nog niet verzinnen. Het leuke van deze behandelingen is dat je echt ‘op reis’ gaat naar het land wat je kiest. Zo hebben ze speciale Bhutaanse en Japanse behandelingen, ieder wordt wel weer uitgevoerd op zijn eigen speciale manier. Als je dit leuk lijkt dan is het zeker een aanrader om het bij je normale bezoek te boeken, het maakt het echt een bijzondere beleving.

Als je een hapje wilt eten dan kun je twee dingen doen, je kunt naar het restaurant gaan of je kunt een plaatsje zoeken op de buiten patio. In het restaurant zit je binnen, zit is leuk voor de wintermaanden van het jaar. Het leuke is dat je het eten op kan eten bij de openhaard, ze komen het gewoon naar je toe brengen. De buiten patio is natuurlijk een heel speciale plek als het lekker weer is. Je kunt zo onder het genot van een drankje, in het zonnetje een broodje eten. Mocht je nu niet zo heel veel trek hebben of wil je gewoon even tot rust komen dan kun je altijd nog naar de lounge gaan. In deze ruimte staan allerlei stoelen waar je even kunt gaan zitten, er staat altijd gezellige muziek op en het is een leuke manier om andere saunabezoekers te ontmoeten.

SpaSense is dé ideale plek voor degene die op zoek zijn naar een sauna waar service op de eerste plaats staat. Het is een park dat alle faciliteiten heeft die je nodig hebt, en dat allemaal op een zeer compacte manier. Een en al Brabantse gezelligheid bij deze sauna!

Ervaringen SpaSense

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!