SpaWell

4.5/5 (8 stemmen)

SpaWell aanbiedingen, kortingen, deals en acties

Scroll naar:
SpaWell aanbiedingen | Over SpaWell | Ervaringen SpaWell

SpaWell is in het bezit van diverse beauty-, sauna en wellnessvoorzieningen. Mede door de diversiteit die SpaWell aanbiedt op het gebied van voorzieningen is het de ideale plek voor een momentje van rust... Lees verder

Hoeveel sterren scoort deze sauna en wellness locatie bij jou?

Informatie over SpaWell

Adres SpaWell

SpaWell
Smeerveensedijk 4
9321 XB Peize
Nederland

Openingstijden SpaWell

Maandag

10:00

23:00

Dinsdag

10:00

23:00

Woensdag

10:00

23:00

Donderdag

10:00

23:00

Vrijdag

10:00

00:00

Zaterdag

10:00

00:00

Zondag

10:00

23:00

Ervaar SpaWell

SpaWell is in het bezit van diverse beauty-, sauna en wellnessvoorzieningen. Mede door de diversiteit die SpaWell aanbiedt op het gebied van voorzieningen is het de ideale plek voor een momentje van rust en ontspanning.

 

De faciliteiten van SpaWell

SpaWell is in het bezit van diverse prachtige faciliteiten die de bezoekers een geweldige tijd geven op het gebied van rust en ontspanning. SpaWell is met de vele baden, relaxruimtes, Hamam en goede restaurants een echte aanrader voor iedereen die een rustige tijd kan gebruiken. SpaWell is in het bezit van verschillende soorten sauna’s, met allen een eigen interieur.  SpaWell is in het bezit van een:

 • Finse Sauna
 • kelo sauna
 • panorama sauna
 • Thylarium
 • zoutsteensauna
 • infrarood sauna
 • kleuren sauna
 • filmsauna.

Dit zijn stuk voor stuk unieke sauna’s die u ultieme rust en comfort bieden. De filmsauna biedt u een unieke sauna ervaring die voorzien is van een televisie die natuurfilms afspeelt met rustgevende muziek. Iedere dinsdag van de maand is het bij SpaWell badkleding dag. Het dragen van zwemkleding is op die dag dan ook verplicht voor de bezoekers.

Als u voor het eerst de sauna bezoekt en u zich niet prettig voelt zonder zwemkleding is de eerste dinsdag van de maand een ideale dag voor u. In de restaurants van SpaWell is het dragen van een badjas of badkleding verplicht. Als u beslist om een rustig dagje bij SpaWell te besteden zijn er verschillende baden tot uw beschikking. SpaWell is in het bezit van een zoutwaterbad, bubbelbad, binnen- en buitenbad, warmvoeten bad en een dompelbad.

Het zoutwaterbad is een bad waar u heerlijk in kunt drijven, met een prettige tempratuur van 34 graden. Het zout in het zoutwaterbad is naast het feit dat het erg ontspannen is ook nog is erg goed voor de huid. Het zoutwaterbad bij SpaWell bevat een hoge concentratie minerale zouten. De minerale zouten helpen de zuurgraad van de huid te herstellen. Bij SpaWell zijn ook koude dompel- of inloopbaden waar u heerlijk in kunt afkoelen. Het wordt aangeraden om van te voren een lauwe douche te nemen en vervolgens rustig het koude bad te betreden om zo de ultieme rust ervaring te creëren.

SpaWell: een prachtige wellness locatie in Drenthe

Ontdek het vernieuwde beauty-, sauna- & wellnessresort van het noorden! Bij SpaWell, voorheen ook wel Sauna Peize genoemd, vindt u tal van moderne sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Dagelijks worden hier opgiet- en klankschaalsessies gegeven. Met de kortingen en acties op deze pagina wordt een dagje aan SpaWell wel heel verleidelijk.

SpaWell is dé perfecte plek voor dat momentje rust en ontspanning in het Hoge Noorden. Stap binnen in de wereld van SpaWell en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van de dagelijkse sleur!

Lichaam en geest in balans brengen wordt voor de meeste mensen steeds belangrijker. Ontspanning, rust en regelmaat en het afstand nemen van uw alledaagse beslommeringen en stress bepalen tegenwoordig een groot deel van ons welbevinden.

SpaWell biedt u met haar uitgebreide Spa en Beauty complex een plaats waar u kunt genieten van een scala aan Spa en Beauty faciliteiten. Zoals wegdromen in onze verschillende sauna’s, ontspannen in een van onze baden, waant u zich in Turkije door een bezoek aan onze hamam, geniet van één van onze massages en/of beauty treatments, die garant staan voor pure ontspanning en absolute schoonheid.

Ervaringen SpaWell

2 reacties op “SpaWell”

 1. Irene Schuurman schreef:

  Mijn laatste bezoek aan SpaWell is een maandje geleden denk ik en wat heb ik hier genoten! Het was mijn eerste keer bij SpaWell maar ik ben zeker van plan om er nog een keertje heen te gaan. Het eten die ze bieden is heerlijk voor bij de ontspanning en de variatie in faciliteiten is ook groot. Soms gaat mijn man dan naar de filmsauna en dan ga ik heerlijk de panorama sauna in. Geweldig!

 2. Karsten schreef:

  Het is altijd een genot om weer hier heen te gaan. Vooral het scrubzout vind ik zo lekker om over mijn huid te wrijven. Daardoor kom ik altijd thuis met een schone, zachte huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *