Thermen Holiday Sauna aanbiedingen & deals

4.5/5 (24 stemmen)

Thermen Holiday aanbiedingen, kortingen, deals en acties

Scroll naar:
Thermen Holiday aanbiedingen | Over Thermen Holiday | Ervaringen Thermen Holiday

Gelegen in Schiedam, biedt Thermen Holiday een oase van rust in de Randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Kies bijvoorbeeld voor een... Lees verder

Hoeveel sterren scoort deze sauna en wellness locatie bij jou?

Informatie over Thermen Holiday

Adres Thermen Holiday

Thermen Holiday
Prinses Beatrixlaan
Schiedam
Nederland

Openingstijden Thermen Holiday

Maandag

10:00

23:00

Dinsdag

10:00

23:00

Woensdag

10:00

23:00

Donderdag

10:00

23:00

Vrijdag

10:00

00:00

Zaterdag

10:00

00:00

Zondag

10:00

23:00

Gelegen in Schiedam, biedt Thermen Holiday een oase van rust in de Randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke behandeling, komt tot rust in de Oosterse rustruimte en geniet van een heerlijke lunch of diner in het restaurant. Ook zo’n zin in een dag ontspanning? Kom langs!

Er zijn veel sauna’s en wellness centra in ons land, maar geen is zo bijzonder als Thermen Holiday. Thermen Holiday heeft namelijk een paar heel bijzondere faciliteiten voor haar gasten. Hierdoor krijgt dit park een uitzonderlijke uitstraling en ieder bezoek is weer even bijzonder. Dit wellness centrum ligt in Schiedam. Het is ligt niet in de natuur of in een of ander dennenbos, maar dit maakt het nog niet minder speciaal. Laten we eens kijken op wat voor manier Thermen Holiday net even iets anders is dan de anderen.

Wanneer we naar het park zelf kijken dan oogt Thermen Holiday in beginsel een beetje klein, maar niets in minder waar. De rest van het park ligt namelijk een beetje verstopt, je kunt dan ook pas zien hoe groot het is als je ook daadwerkelijk binnen staat. Voordat we aankomen bij de faciliteiten moeten we het eerst eventjes over de tuin hebben. De tuin van het park strekt zich tot ver naar de achterkant van het perceel uit. Overal staan ligbedjes waar je even tot rust kan komen tijdens je bezoek aan de sauna. Tussen de paden door staan leuke boompjes geplant die toch nog zorgen voor een beetje een groen gevoel. Door de vele tuinhutjes en houten bouwwerken krijgt het een beetje een buitenlands gevoel, net of je door een resort loopt in Azië. Een ideale plek voor mensen die toch willen genieten in het zonnetje, maar die niet per se midden in het bos hoeven zitten.

Goed, laten we eens kijken naar de faciliteiten bij Thermen Holiday. Je kunt hier natuurlijk terecht voor de klassieke sauna ervaring. Hier bedoelen we mee dat ze een traditionele stoomsauna hebben, een infrarood en een echt stoombad. Dit zijn toch wel de drie cabines die het meest gebruikt worden. De stoomsauna werkt met hete stenen, hier wordt water op gegooid om zo heel hete lucht te creëren. Hier kun je alleen niet super lang in zitten, daar zijn ze te heet voor. Waar je wel lang in kunt zitten is een infrarood sauna. Dit zijn sauna’s die werken met infrarood lampen, de naam zegt het tenslotte al. Deze sauna’s zijn uitstekend voor mensen met bijvoorbeeld reuma, de spieren en gewrichten kunnen namelijk heel erg makkelijk ontspannen door de warme stralen. Voor de mensen die niet zo’n fan zijn van die hitte is er ook nog de ouderwetse stoomcabines. Deze cabines zijn goed voor de luchtwegen, de kruidenmengsels laten alles lekker opengaan.

Maar nu komen we aan bij het onderdeel waarop Thermen Holiday zich onderscheid van de anderen. Dat zijn de speciale faciliteiten zoals we die noemen. Ze hebben namelijk als een van enige een echte Hobbit sauna. Dit is een sauna die als het ware zit ingegraven in een heuvel. Het is echt net of je zo de film binnen komt lopen, een heel bijzondere ervaring als je er voor het eerst komt. Ook hebben ze een Japanse sauna en een Siberische cabine. Het grappige hiervan is, is dat je kunt zien hoe ze nu precies in andere landen in de sauna zitten. De Japanse sauna staat op palen, wanneer je op het plateau staat krijg je een prachtig overzicht over de gehele tuin. De Siberische sauna heeft een prachtig robuuste uitstraling van binnen. Zo zijn er nog veel meer soorten sauna’s in dit park die je kunt bezoeken. Om maar een paar voorbeelden te noemen, ze hebben een bioscoopsauna, een muzieksauna en zelfs een lavendelsauna. Een leuke tip voor dit park is dan ook om van sauna naar sauna te gaan. Zo kun je genieten en ontdekken, tegelijkertijd!

Los van de sauna’s heeft Thermen Holiday ook de benodigde zwembaden om een relaxte duik te nemen na een zweetsessie. De zwembaden liggen ook hier over het gehele park verspreid, zo kun je altijd wel een duik nemen als je uit een cabine of sauna komt. Er zijn verwarmde zwembaden voor degene die niet blij worden van de kou, maar voor de echte doorzetters hebben ze ook echte ijsbaden. Een dompelbad is nu eenmaal een onderdeel van het hele ontspanproces. Voor wie nog niet geprikkeld is tijdens het bezoek is er ook een kruidentempel. Dit is een binnenzwembad waar een ontzettend lekkere kruidenlucht door de ruimte verspreid wordt.

In restaurant t ’Paviljoen kun je na je bezoek een lekker hapje gaan eten. Ze hebben een erg uitgebreide kaart en voor iedere maaltijd van de dag kun je er wel terecht. Dit restaurant bevind zich achter in de tuin. Mocht het nu vol zitten omdat iedereen wel lekker in het zonnetje wilt zitten dan kun je nog wel een plekje vinden in de brasserie. Hier hebben ze ook een grote menukaart en hier kun je prima een drankje drinken.

Thermen Holiday is dus leuk voor mensen die nog nooit bij de sauna zijn geweest, maar het is ook super leuk voor degene die eens een keer een bijzondere sauna willen proberen. Ze hebben vele soorten sauna’s, van heuse bioscoopcabines tot aan lavendelruimte. Het is dan ook echt een sauna waar je op ontdekkingstocht kunt gaan. Zo kun je iedere ruimte langsgaan en ondertussen een verfrissende plons nemen in een van de vele zwembaden die over het park verspreid zijn.

Ervaringen Thermen Holiday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *