Sauna Utrecht

4.67/5 (15 stemmen)

Thermen Soesterberg

Wellness, zintuigen en natuur. Samen staan ze voor intense ervaringen en belevingen in de zuiverste vorm. Wellness op z’n puurst. Je vindt het in Thermen Soesterberg, waar ze al jouw zintuigen raken. Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en verrassen door vernieuwende wellness belevenissen.


Bekijk de deals

4.11/5 (9)

Sauna de Heuvelrug

Stap in de ‘Wereld van Wellness’, met verschillende typen sauna’s en thermen, afgesteld voor een unieke optimale beleving en dus voor ieder altijd een passende temperatuur!

Wellness is een verzameling van rituelen en dat beleeft u tijdens de beste opgietingen, zoals een stevige Hamam massage.


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

SpaSereen

Zo puur, zo aangenaam is het motto van SpaSereen. Wat deze woorden precies om het lijf hebben? Houd het op een zee van mogelijkheden.


Bekijk de deals

4.5/5 (8)

Thermen Houten

Hun middelgrote wellnesslocatie heeft een rijk aanbod aan sauna’s en baden, binnen- en buitenterrassen, een mooie tuin met heerlijke ligbedden en diverse lounge zitjes. Met ruime keuze aan massages en beautymogelijkheden staat Thermen Houten garant voor een dag genieten en optimale ontspanning.


Bekijk de deals

4.68/5 (19)

Descansa

Bij Descansa in Utrecht ervaar je midden in de stad een heerlijk relaxed gevoel. Warm op in de sauna en dompel je onder in de verwarmde baden. Daarna is het heerlijk ontspannen in de lounge.


Bekijk de deals

4.33/5 (9)

Sauna Utrecht

Utrecht is qua oppervlakte de kleinste provincie van Nederland, maar telt toch ruim 1,2 miljoen inwoners. Dit dichtbevolkte gebied wordt meegerekend als Randstad. Deze provincie is centraal gelegen in Nederland. De hoofdstad is tevens ook de grootste stad van Utrecht en dat is de gelijknamige stad Utrecht. Doordat deze provincie zo dichtbevolkt is, is het goed voor te stellen dat je toe bent aan wat rust en ontspanning. Dit kun je vinden bij een sauna of wellness locatie te bezoeken en te genieten van de warmte en rust die daar te vinden is.

Om echt even tot rust te komen en jezelf de ontspanning te gunnen die je zo nodig hebt, kun je er ook voor kiezen om een wellness overnachting in te plannen en een aantal dagen in deze provincie te blijven. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het bij één dag te houden en te genieten van de mooie wellness locaties die je hier kunt vinden. Je vindt op deze pagina de beste sauna aanbiedingen in Utrecht! Bekijk dus snel de hoogste kortingen en de beste deals voor een dagje wellness?

Populaire sauna’s in Utrecht

SpaSereen is de bekendste sauna in Utrecht. Deze sauna is gevestigd in de stad Tienhoven. Bij SpaSereen kun je gebruik maken van diverse sauna’s zoals de Loungecabine, het Turks stoombad, Sauna met open haard, wavecabine en enkele opgiet sessies. Er zijn enkele aanbiedingen voor deze sauna op SaunaDeals.nu. Voor Thermen Soesterberg hebben we meerdere sauna aanbiedingen, zij zijn namelijk in 2017 opnieuw geopend. Zij hebben toen zelfs een prijs gewonnen voor het “Beste uitje van de provincie Utrecht”. Deze locatie heeft namelijk ook een hotel en restaurant waar je diverse uitjes kunt boeken. Via Sauna Deals kun je deze sauna bezoeken vanaf € 1 door middel van diverse veilingen. Daarnaast hebben we ook nog tickets waarbij je direct met korting deze sauna kunt bezoeken.

Andere leuke sauna’s in Utrecht om te bezoeken

Om in Oosterse sferen te komen is het leuk om City Spa Bali te bezoeken. Deze locatie heeft een Infrarood sauna waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast bestaan de arrangementen bij deze sauna voornamelijk uit schoonheidsbehandelingen, massages en eten. Het leuke hiervan is dat men alles in het teken van Indonesië & Thailand doet. Hierbij krijg je dus ook lekkere Thaise massages. Een andere leuke sauna in Utrecht is Thermen Houten. Deze locatie heeft meer sauna faciliteiten dan je zou verwachten. Je kunt hier namelijk sauna’s bezoeken zoals de Panorama Sauna, Finse Sauna, Infraroodsauna en de Lavendelsauna. Naast deze sauna’s kun je ook nog gebruik maken van diverse beauty arrangementen, massages, het restaurant en nog veel meer.


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?