Sauna Vlaams-Brabant

5/5 (1 stemmen)

Thermae Boetfort

Thermae Boetfort is een wellnesscentrum met een uniek karakter. Je kan er zowel in badpak als naakt ontspannen in de schaduw van het 400 jaar oude kasteel. Er zijn twee volledig gescheiden delen met in totaal maar liefst negen verschillende sauna’s,


Bekijk de deals

4.35/5 (17)

Thermen Londerzeel

Bij Thermen Londerzeel vind je al het nodige om een ganse dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten waarin je de nodige rust en ontspanning vindt. Je geniet bij Thermen Londerzel van een wel heel bijzondere vorm van wellnessbeleving. Zij zijn alle dagen geopend vanaf 11u tot 24u.


Bekijk de deals

4.46/5 (13)

Steden in Vlaams-Brabant met een sauna:

Melsbroek Londerzeel

De provincie Vlaams-Brabant ligt in het Vlaams Gewest en is tevens de jongste provincie. Daarnaast is deze provincie de op één na kleinste provincie van België. Leuven is de hoofdstad van deze provincie, maar ook Halle, Tienen, Diest en Aarschot zijn belangrijke steden voor deze provincie. Middenin deze provincie ligt het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, dat geen provincie heeft. Vlaams-Brabant is jong en klein, maar biedt genoeg om van te genieten. Bezoek eens de sauna of wellness centra om te genieten van de rust.

Alle kortingen, acties en aanbiedingen van wellness locaties worden op deze pagina gedeeld, waardoor jij een compleet overzicht hebt van het aanbod. De ideale uitvalbasis in een drukke periode om weer tot rust te komen. Combineer jouw bezoek met een wellness uitje of een beauty behandeling. Na een dagje shoppen in de mooie stad of een stadswandeling, is het tijd voor ontspanning. Of wellicht woon je in de buurt van Vlaams-Brabant en heb je zin om even een dagje het gevoel van vakantie te ervaren? Geniet van de vele faciliteiten en bijzondere sauna’s met korting. Het ontspannen begint al direct bij het kopen van een sauna aanbieding op Sauna Deals. Lees meer over sauna aanbiedingen in België.


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?