Wellness Center NLG de Bronsbergen

4.43/5 (7 stemmen)

Scroll naar: Wellness Center NLG de Bronsbergen aanbiedingen | Over Wellness Center NLG de Bronsbergen | Ervaringen Wellness Center NLG de Bronsbergen

NLG de Bronsbergen Wellness Center ligt in de omgeving van Zutphen. Dit is een kleinschalige sauna, wat het erg gezellig maakt. Het personeel is erg betrokken met de sauna bezoekers waardoor je de beste service ontvangt. Daarna kun je genieten van een heerlijk high tea. Lees verder

Wellness Center NLG de Bronsbergen aanbiedingen, korting en acties


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over Wellness Center NLG de Bronsbergen

Adres NLG de Bronsbergen Wellness Center

Wellness Center NLG de Bronsbergen
Bronsbergen
Zutphen
Nederland


Openingstijden NLG de Bronsbergen Wellness Center

Maandag

10:00

23:00

Dinsdag

10:00

23:00

Woensdag

10:00

23:00

Donderdag

10:00

23:00

Vrijdag

10:00

23:00

Zaterdag

10:00

23:00

Zondag

10:00

22:00


Beleef de NLG de Bronsbergen Wellness Center ervaring

NLG de Bronsbergen Wellness Center ligt in de omgeving van Zutphen. Dit is een kleinschalige sauna, wat het erg gezellig maakt. Het personeel is erg betrokken met de sauna bezoekers waardoor je de beste service ontvangt. Daarna kun je genieten van een heerlijk high tea.

In Wellness Center NLG de Bronsbergen je de volgende sauna’s:

 • 70 °C sauna
 • Hout gestookte stilte sauna
 • Kelo sauna
 • Zoutsteen sauna
 • Bio sauna
 • Infrarood sauna

Naast de sauna’s tref je bij NLG de Bronsbergen ook andere faciliteiten zoals:

 • Het voetenbad
 • Het zwembad
 • Het dompelbad
 • De scrubruimte
 • De whirlpool
 • De relaxruimte

Korting voor NLG de Bronsbergen arrangementen

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de verschillende arrangementen zoals het wellness arrangement, een culinair arrangement en Only Beauty arrangementen.

Naast de verschillende arrangementen kun je ook gebruik maken van de verschillende behandelingen bij NLG de Bronsbergen. De behandelingen die je hier kunt nemen zijn de gezichtsbehandeling, manicure/pedicure, massage, lichaamsbehandeling en losse behandeling. In combinatie met de sauna kan je lichaam hiermee tot complete rust komen.

Er zijn dus genoeg activiteiten die je bij NLG de Bronsbergen kunt doen! De aanbiedingen en kortingen voor NLG de Bronsbergen tref je op deze pagina. NLG staat voor Nederlandse Leisure Groep.

Ervaringen Wellness Center NLG de Bronsbergen

3 reacties op “Wellness Center NLG de Bronsbergen”

 1. Elia Lijs schreef:

  De Bronsbergen is een knusse spa centrum. Het is er niet erg groot zoals andere wellnesscentra maar je kan er net zo goed genieten als bij de rest! Nog beter zelfs want het is niet zo druk en het personeel kan je beter helpen en dingen uitleggen over de sauna’s wat ikzelf altijd wel handig vind! Heb me zeker vermaakt bij Bronsbergen!

 2. Frank Wells schreef:

  Ik vond het geweldig bij Bronsbergen. Ik ben zelf niet zo van de grote spa’s dus voelde me erg op mijn gemak bij deze wellness. Ik ga niet zo vaak naar naar de spa maar zal hier wel een keertje terug willen komen!

 3. Angela schreef:

  Heb er heerlijk gegeten ter ere van mijn moeders verjaardag. Werd vriendelijk bediend en genoten van een high tea. De dag goed afgesloten met een wellnessdagje. Aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!